Nu mår jag mycket bättre....

...ja skönt är det. Jag hatar att spy...usch!!! Jag hoppades att jag skulle få sova en skön natts sömn inatt...men jag har nog fortfarande efterverkningar av sjukan...svettade och frös hela natten. Så när Nova vaknade  vid 4 så jag var klarvaken. Jag väntade till Lava hade avknat sen gick jag ner med töserna. På nåt konstigt sätt så sover jag bättre i soffan än i sängen, när jag kom ner så halvsov jag en stund i soffan...det gjorde susen.

Ann-britt och Jocke var här idag. Dom hade varit och handlat mat på city gross som dom tog med sig...så dom bjöd på maten så lagade vi den hehe. Det blev hasselbackspotatis, lövbiff och cafe de parissås...väldigt gott. Sen slank det ner lite glass till feterrätt...fast inte för mig..jag hoppade över den. Börjar faktiskt bli riktigt duktig nu. Jag åt romerska bågar igårkväll...blev lite besviken..det var inte så gott som jag trodde att det skulle vara. Men det blir väl så när man inte äter nåt godis annars...då blir manav med sockersuget och sen när man väl äter godis och choklad så är det inte gott längre.
Jag blev skitglad idag när jag skulle klä mig...jag provade ett par jeans som jag inte har kunnat ha på jättelätte länge...och dom passade...bra dessutom. Hmm!!! lite jobbigt om alla mina jeans ska bli för stora nu...det blir en dyr historia hehe...jaja då får det bli det. Jag känner redan att jg mår mycket bättre så detta ska jag fortsätta med.

Imorgon ska jag ut och ta en långpromenadmed tjejerna tänkte jag. På tisdag ska jag åka till Påarp..nu är det öppna förskola igen hihi...ska bli kul. Sen på onsdag så ska jag åka till Mörarp och ta en långpromenad med Tina om värdet tillåter det. Det var ett bra tag sen vi sågs så det ska bli kul...jag har ju inte träffat lilla Siri.
Sen på torsdag eller onsdag så ska jag och Viktor åka iväg till kaminexperten och ta tag i vår kamin....nu får det hända nåt liksom.
Jag var duktig nu precis....skruvade fast vår grind härnere igen...borrade nya hål och så...känner mig som värsta byggare bob hehe. Pikade Viktor lite oxå...han kan vara lite lat när det gäller sånt. Så vi får väl se om han tog åt sig av min lilla "pik" hehe.

Nu har lilla Lava gott pch lagt sig...jag och Nova ska mysa lite i soffan nu ett tag sen ska hon oxå i säng. Tänkte prova att lägge henne lite senare idag och se om hon möjligtvis kan sova hela natten eller iallafall till typ 4 eller nåt. Det hade varit skönt. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra för att få bort det här med att äta mitt i natten...kommer inte ihåg hur vi gjorde med Lava nämligen. Jag ska nog gå över till NAN nu helt och hållet...känner inte att Nova blir nöjd alls längre...då är det ingen idé att fortsätta känner jag.

Japp men då får ni ha det så bra allihopa. Glöm inte, även om vi inte träffas så ofta så betyder ni allt för mig...glöm inte det....family before everyting!!!!

puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0