pepp....

Yes!! nu ska jag börja springa. Jag gick och lämnade Lava på dagis idag...eller snarare powerwalkade hehe. Det var riktigt skönt förutom att man halkade runder rätt bra. Så nu har jag bestämmt mig...nu ska jg ut och springa på kvällarna. Ska införskaffa en sån klocka tänkte jag som man kan ta tiden med och kolla hur långt man har sprungit. Jag har upptäckt att riktigt bra musik kan göra underverk.

Sara var här idag och hälsade på. Hon hade med sig sin otroligt söta lilla Moa....så söt liten tjej. Vi pratade lite om allt möjligt och drack en kopp kaffe. Vi åt INGA kakor utan tog varsin clementin istället. Känner mig sååå duktig. Nä jag har varit riktigt kass nu på sista tiden..bara ätit en massa skit rent ut sagt. Speciellt på kvällarna...då är mitt sötsug som värst. Måst försöka ha nån reservplan som hindrar mig från att trycka en massa onyttigt...eller äta nåt alls för den delen. Man ska ju försöka att inte äta efter kl 6 på kvällen...hehe lycka till.

"sniff sniff" hmm!! det luktar suspekt här.....Lava hehe. Då fick jag en present av henne nu med andra ord. Måste gå...men som sagt om ni har några tips så är dom verkligen välkommna.

kramkram

Kommentarer
Postat av: Sara

Tycker du är såååå duktig som går så mycket.Säg bara till så hänger jag gärna på en morgon =) kram

2011-01-12 @ 06:55:44
URL: http://saralinette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0