Så då var det igång igen.....

...fast denna gången så är det Nova och Viktor som fick kräksjukan. Lava eller jag har antagligen smittat dom. Nova kräktes inatt men verkar må bättre nu. Hon har ätit och sovit bra idag. Viktor Ligger och sover i soffan...han kom nerlunkandes i morse och sa att han inte mådde så bra. Typiskt...jag som trodde att vi skulle få vara friska nu.
Men det verkar bara vara några timars kräkande och sen är det över. Han hr inte kräkt nåt sen jag kom hem. Jag flydde hem till Sabina och drack en kopp kaffe. Jag pallade verkligen inte att bara vara hemma...inte Lava heller...hon var helt hyper här hemma...stackaren har ju inte varit ute på flera dagar. Tänkte gå en runda med henne sen oxå.

Nu har jag lagat lunch till Lava, nattat henne, badat Nova, matat henne med gröt, nattat henne, slängt in en maskin tvätt+torktumlat en del, renbäddat sängen, städat upp i trädgården, slängt soporna, ätit lite själv oxå. Gud vad man hinner mycket när man är på det humöret hehe...känns riktigt skönt. Tror att det är för att jag kom ut lite innan...behövde få ladda batterierna lite med frisk luft.

Nu ska jag skriva en handlalista och sen ska jag och Lava åka och handla lite (om hon vaknar nån gång).

ha en bra dag....känns riktigt skönt att snön snart är borta///kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0