semla och jogging!!!

Japp det blev en sen sen kvällsrunda för mig idag. Sanda bjöd på semla idag när hon kom...men nu på kvällen så kände jag verkligen hur jag växte i magen...jag var bara tvungen att sticka ut och springa. Vet inte om detta friskittänket har satt sig på min hjärna. Jag stack ut iallafall och sprang...konstaterade att det är många skumma typer ute så här på kvällen. Jag sprang och tittade mig över axeln hel tiden. Tror nog att jag ,åste införskaffa nåt typ av försvar om jag ska springa så här på kvällarna. Man vet ju aldrig om det lurar nån i en busk nånstans. Jag vet inte jag kanske är paranoid hehe.

Ja skjutsade mamma till sjukan idag..hon skulle ju operera knäet. Hämtade henne sen och allt hde gått bra. Jag fick ett sms nyss där hon skrev att värktabletterna hade börjat avta och hon hade ont som ****. Stackare..men det blir ju bättre.

Nu ska jag hoppa in i duschen...jag tror att jag har svettats färdigt nu (mumma), sen är det sängen som gäller. Gud vad jag är glad att jag har börjat ta hand om mig...man mår sååå mycket bättre när man tar hand om kropp och själ.

God natt på er mina vänner!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0