Fel av mig!

Jag trodde det var idag jag skulle hämta pappa me icke icke!! Jag hade tagit fel på dagen...det är inte förrän nästa fredag som jag ska hämta honom. Ja där ser man, som det kan bli när man är förvirrad som jag. Tur att man har en syster som håller koll på mig hehe.

Idag har jag varit och älsat på Veronica på hennes jobb, hon var i Mörarp idag. Jag hade aldrig varit där förut så det var roligt. Dom hade det jättefint...verkligen helt underbart. Stor plats och hur mycket som, helst för barnen att leka med. Jag träffade Tina med sina små gullungar Astrid och Siri. Vi betsämde att vi skulle ta oss till busfabriken nån dag....kul kul!!
Vi fikade på nybakade bullar och gott pålägg. Väldigt trevliga människor får jag säga...väldigt inbjudande. Det är inte helt omöjligt att jag åker dit fler gånger.

Nu när jag kom hem så fick jag ett ryck...jag vill möblera om. Jag vill inte ha dom spegelgarderoberna längre...tycker dom ser tradiga ut. Så jag tänkte att jag kunde sätta in den ena i hörnan bakom tappan (där syns den ändå inte) och sen slänga ut den andra. Då blir det mer plats till FINA saker. Vi hade behövt ett skoställ i hallen....men vet inte vad som passar in. Just nu har vi ändå inga pengar att köpa nåt skoställ men man kan ju börja möblera lite iallafall....då känns det som det är nytt hehe.

Idag är vi hembjudna till Fia och Christian. Ska bi roligt att vara hemma hos dom för en gångs skull. Det blir ju lätt att vi alltid är här....vi har ju platsen. Men ibland är det roligt att komma iväg lite oxå.
Oh! nu kom posten....måste kolla...tänk om deklerationen har kommit (knappast troligt) hihi.
Hoppas ni kan ha det lite trevligt idag fast det tråkiga vädret.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0