Regniga torsdag....

...sååå tråkigt. Fast min bror Tobias var ju här idag och lös upp tillvaron lite. Vi snckade lite om livet i allmänhet...roligt att få hans syn på det hela.
Imorgon kommer han hit och ska vara barnvakt. Jag ska köra och hämta pappsen på flygplatsen i malmö så jag behöver lite plats i bilen hehe...han har säkert lite bagage oxå.
Ska bli kul att höra hur han har haft det. Romina kanske oxå skulle följa med...får se imorgon.

Jag har rensat ut i vedbon nu...så nu kan vi lasta in all vår ved....som vi inte har!!!!
Tanken var ju att vi skulle köpa den i helgen-....men nu vet jag inte längre. Problemet är att veden tar ju slut rätt snabbt nu...alla passar på och köper nu. Så jag känner stressen komma över mig lite.

Jag lagade en god flygande jakob idag...vi skulle ju få fint besök så då fick man lyxa till det ju. Det blev väldigt gott...jag åt till och med lite för mycket...så jag var rätt trött efter maten. Men inte stoppade det mig från att gå ut och lasta färdigt takpannorna.....duktig jag é va!!!
Tobias och Lava mös framför tv:n och tittade på händige manny medan jag var ute och kämpade i regnet. Lite roligt är det att Lava känner sig så bekväm med honom....jag menar han har ju inte träffat henne så mycket ju. Hon slog sig innan och då gick hon till Tobias för att få tröst...det är rätt duktigt av henne.
Jag fick prata lite med Eva en stund när hon skulle hämta Tobbe....alltid trevligt, hon är alltid lika rolig hehe.
Jag fick höra att Uffe mådde bra och så...skönt att höra. Jag håller tummarna för dig Uffe och mina tankar är hos dig. Hoppas verkligen att allt blir bra nog....men det blir det säkert.

Nu ska jag mysa lite med Nova innan hon ska nanna.....god natt på er!!

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0