Uppdatering!

Min älskade syster Romina har varit på sjukhuset. Hon fick ligga där i två hela dagar....tänker på dig hela tiden, vet vad du gick igenom usch!!
Men nu är hon hemma igen...hoppas att du mår bättre!! som sagt ring när du känner att du orkar.

Vad har annars hänt då? jo Lava hade kalas i söndes...lägger in bilder sen. Det blev lyckat fast många ringde och avbokade. Tråkigt att så många skulle bli dåliga...men men det är inget man kan hjälpa. Vi hade iallafall trevligt, jag tror inte att jag stressade så mycket som jag brukar göra...tror jag hehe. Lava fick många fina saker...som sagt lägger ut bilderna senare.

Idag har Mamma, Sofia, Max, Peter, Anna och Adam varit här. Vi bjöd på våfflor hehe...hade ju en del smet kvar från kalaset så det fick bli så.
Innan alla kom hem till oss så var jag ute en sväng och gick..tog en promenad hem till Sabina. Hon bjöd på gott kaffe. Jag har blivit en riktig kaffedrickare nu hehe. Min mage håller däremot inte med mig. Känner nu på kvällen att den gör uppror. Idag har jag nog druckit 7 koppar kaffe....det är mycket för att vara mig. Jag kokar till och med kaffe till mig själv nu om dagarna...vet inte om det är bra eller dåligt hehe. Nu känner jag faktiskt för att köpa en ny kaffekokare...den jag har är usel.
Hade gärna köpt en lattemaskin oxå...men dom är lite för dyra just nu.

Vi åker ju till Lalandia om två veckor....ska bli kul. Jag var inne på deras hemsida och kollade och GUD va dom har mycket grejer. Så på onsdag så får det bli en tur till väla...måste verkligen hitta en bikini nu.

Imorgon så bär det iväg till Öppna i Påarp...ska bli kul att träffa Veronika.
Nu så ska jag borsta tänderna och sen är det natti natti...får se om jag kan sova nu så många kaffe som jg har druckit hehe.

kramkram

PS. Tänker på dig Romina, hoppas att du kryar på dig snart....pussar i massor till dig. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0