hembygsparken



Jag en vacker solig dag som i går passade vi på att åka till hembygsparken. Vädert var underbart, varmt i lufteen nästan vindstilla. När vi kom dit så åsg det ut som att det var jättemånga människor där men sen när vi kom in så var det rätt lugnt. Jag hade brett bullar till oss så vi mumsade på dom och drack lite kaffe....underbart.

Jag har fått en nu mobil av Fia så jag provade kameran =0) den var bra tycker jag. Det är en experia så den är väl rätt hi tech....jag är inte van vid sånt så det kommer nog ta ett tag för mig att vänja sig.
Tydligen så finns det en app. så att jag kan ta tiden och kolla hur långt jag går o så när jag är ute o promenerar. Den kommer göra mycket nytta när jag är ute och motionerar.



Jag och Nova mös på filten medan Viktor och Christian sprang efter Lava och Max. Lava ville knappt göra nåt annat än att gunga hehe, förstår inte hur nåt så enformigt kan vara såååå roligt.





Vi mumsade på god glass....det kändes verkligen som sommar. Det var var längesen vi var där så det var riktigt roligt.



Nu ska vi snart åka hem till Sandra och Mattias. Det var såå längesen vi träffade dom...Lava blev jätteglad när jag sa att hon skulle få leka med Lova. Dom ska bjuda på grillat...muyms!! det åt vi igår...så det blir nog det till lunch idag oxå hehe....som man kommer kräka på grillat sen om nån månad.

Jag var och hämtade pappa på flygplatsen inatt. Jag var hemma vid 4 imorse.....trött...jaaa det var jag. Det kändes så konstigt att det var typ ljust när jag sen kom hem....och då ska man gå och lägga sig. Jag fick sovmorgon idag av Viktor, jag drog mig till 10 ungefär...skööönt!!
Pappa hade haft det bra där nere, han var brun och fin när jag hämtade honom...tyvärr brunare än mig hehe.
Så vi pratade lite på vägen hem....vår snälla pappa. Kan fortfarande inte fatta att han verkligen betalade en hel resa för mig....såå snäll!!

Nu ska jag lägga över lite musik i min nya mobil....måste ha nåt att lyssna på när jag powerwalkar.
kramkram njut nu av den fina dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0