Ett försenat Gott nytt år och God jul!!!

Eller tvärtom hehe. Jag har inte haft en tanke på att vara inne och blogga nu på sista tiden. Har andra saker för mig jue...tyvärr!!

Julen blev rätt lyckad får jag väl säga. Barnen fick en miljon julklappar...utan att krydda hehe. Vi åkte runder en del på julafton...gode gud tack att jag var ledig.
Men kvällen bleb lugn och fin med trevligt sällskap. Tomten var oxå o hälsade på....Lava gav honom sina nappar och har hållt sig ifrån dom oxå...är så stolt!! Lava var inte rädd för tomten..han kramade honom flera gånger...och han fick till och med en puss hehe.
Nova var väl inte så imponerad.....hon ville inte alls.

Nyår så var vi hemma hos Fia och Christian. Jag jobbade till 17.20 och 17.55 stod jag utanför Fias dörr ombytt och redo....hur bra är jag liksom.
Jag var svintrött men gjorde kvällen till det bästa ändå. God mat och trevligt sällskap där oxå.
Det blev en toast skagen som Peter hade gjort from scratch. Sedan hade Christian gjort porterstek men potatisklyftor och supergod sås....och smörstekta sparris.
Vi stog för efterrätten...och eftersom Viktor inte ens visste vad Panna Cott var så vågade jag inte överlåta det på honom hehe....det blev glass med varma bär och smält choklad...mumma!!!

Lava har ju åkt på Sharlakansfeber...mindre kul. Hon går på penicillin nu och är klar med den på fredag. Det betyder att jag får vara hemma med henne hela denna veckan.
Jag var på vårdcentralen idag och tog bort Novas stygn.....måste bara få säga.....VILKA INKOMPETENTA MÄNNISKOR....helt seriöst. Jag orkar inte dra hela historien nu...men det var inte bra kan jag säga.

Nu ska jag och Viktor kolla lite flm..mysa lite. Sen ska vi krypa ner i våra nya inköpta täcken....Mmmmm!!

God natt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0