rast!!

japp! nu har jag rast till 13.27 sen ska jag vara tillbaka på jobbet. Har redan jobbat en runda, började 05.10 imorse och fy f-n va trött jag var.
En trafikfara var jag imorse.

Fick mitt besked från försäkringskassan om min begäran till havandeskapspenning och tro det eller ej men det beviljades. Jag får pengar från o med den 8 januari så jag var like i valet och kvalet om jag skulle ta ut hela den tiden eller om jag skulle jobba. Jag valde att ta ut hela tiden, man vet ju inte hur man mår om en månad och jag vill inte chansa på att jag mår bra och sen må skit o behöva gå till jobb ien hel månad till. Så jag ska lämna in papperna idag sen är det klart, skönt att ha det färdigt.

///bella

snart läggdags!!!

japp ska upp imorgon...tidigt!!! vill inte egentligen men pengar är ju ett måste. Fick min lönespec. idag...ville nästan inte öppna den. Jag var ju sjuk för tt tag sen rätt så länge så jag visste inte riktigt hur mycket jag skulle få i lön...o nu e det julklappar som ska köpas oxå o allt.

Håret blev förresten bra...tycker jag iallafall hehe.

Nu e det snart SOS familj eller vad det nu heter, måste se vad man har att vänta sig hehe....nä men det är väl extrema fall på det programmet men det är kul att titta på för man sitter och tror att man e sån perfekt själv och har en massa åsikter om hur dom ska göra...hehe vi får se sen när jag själv har en unge som springer och skriker runt mina ben....då e ma nog inte så diplomatisk.

Nu till helgen ska vi hjälpa pappa att flytta...känns konstigt att bi inte ska åka upp till huset längre...men det e nog bra för pappa....att komma in till stan o träffa människor.

Har varit och hälsat på mamma idag och innan dess var jag nere o tvättade...så lite duktigt har jag varit idag.

Nu ska vi titta på cops////bella

färgning!!!

Hehe ja nu ska jag exprimentera. Just nu har jag en riktigt hemsk utväxt och jag tänkte att jag skulle göra nåt åt den. Nu är det höst snart vinter och då vill jag gärna vara mörk. Jag har köpt Schwarzkopf Vision så vi hoppas att den ska göra knepet. Frågan är bara om jag ska göra det nu eller om jag ska vänta till ikväll, jag ska nämligen träffa Mia o Fia om 2 timmar drygt. Om det går åt skogen så vill man ju inte gärna gå ut o visa sig i stan.
Det finns tydligen en risk att mitt hår kan bli grönt...hehe!!! som jag INTE hade skrattat om det hade inträffat.
Men sånt händer ju ALDRIG mig så det är viinte oroliga för.

Skulle egentligen åkt till vårdcentralen imorse och lämnat ett litet prov, dom vill se att min urinvägsinfektion inte har kommit tillbaka men jag var helt enkelt för trött imorse så jag struntade i det. Får sticka dit imorgon istället. Egentligen vill jag inte dit över huvudtaget, med tanke på hur jag har blivit bemött där så är det inte min högsta dröm att åka dit där.

Jag ska lämna ett likadant prov till min barnmorska närjag ska dit nästa gång så jag fattar inte varför jag måste lämna ett nu.

Jaha då ska mn träffa dom små nördarna hehe, ska bli riktigt kul för det var så längesen och Fia har jag nog inte träffat sen jag blev gravid så det sk roligt att se hennes reaktion. Vi ska nog träffas på Wayne´s Coffe sen ska vi väl bara ut o gå en runda och snacka ihop oss lite.
Det är helt otroligt hur upptagen man är nu för tiden, man har likson inte tid med sånt som man hade innan. Mitt sociala liv är väl inte det bästa men jag jobbar på att hålla det vid liv. Man jobbar ju o sen när man äntligen är ledig så kanske man inte känner för att sitta och vara social och sen har man ett hem att sköta...nä det är inte kul att behöva lägga vissa saken oh personer åt sidan men har man inget val så har man inget. 

Var och hälsade på mitt gamla jobb igår....varje gång mn har varit där så e jag såååå glad att jag slutade.

////bella 

Tandläkaren!!

Usch!! men det var tvunget ett måste. Jag hade 1 hål så det är väl inte såååå farligt. Det värsta var när hon skulla ta bort tandsten...ffyyy faaan!!! hon var riktigt hårdhänt så det blödde i hela munnen när hon var klar.
Lite mer än 700 kostade det, hemska priser.
Så nu ska jag bställa en tid för lagning, men det är väl ingen bråska hehe.

Hon röntgade mig 4 gånger och då undrade jag om det inte var skadligt för bebisen men det var det inte för strålningen spred sig inte så långt....hmm!! väldigt konstigt att dom går ut ur rummet varrje gång dom trycker på knappen då...mytoman!!!

Nu ska vi äta lite så jag är tvungen att överge alla...///bella

Wiiiiiiii

Hehe ja det spelade vi igår och jag måste verkligen säga att detvar roligare än vad jag trodde att det skulle vara.
Vi åkte till Fia och Krille o där käkade vi lite sen var det roliga igång hehe.
Det var nästan så att man ville ha det själv, grejer är den att dom har projektor så det blev en helt annan grej än om man hade spelat det på en vanlig TV. Nä det var skitkul och det gör jag gärna om igen.

Så idag har jag varit duktig, jag har städat och spikat upp lite tavlor sen var jag iväg och träna. Träningen gick kanske inte så jättebra, det började flimmra framför ögonen på mig efter 40 minuter ungefär så jag fick sluta...lite tråkigt men man ska ju lyssna på sin kropp när den säger ifrån. Imorgon ska jag iallafall på ett danspass så det ska bli kul.

Men nu ska jag äta lite innan jag lägger mig, ska upp kl. 04.00 imorgonbitti...blä!!! mindre kul.

////bella

tvättedag!!!

ja fast nu e det i och för sig slut.

Dagen börjde med att jag och min älskling sov länge..till 11.25 exakt. sen klockan 12 så skulle vi börja tvätta så det var bara att gå upp.
Vi satte igång och tvätta och åt en god frukost tillsammans (känns som en hel evighet sen vi gjorde de). Nu är klockan 16.45 och tvätten är äntligen klar.
Nu ska vi iväg till sofia o kristian o mysa lite med god mat och wii.

en lyckad dag///bella

tjockis!!


ledig idag!

ja då var man ledig idag, sovmorgon och bara ta det lugnt är vad jag har gjort idag...ja sen har jag vari o handlat oxå.
Jag var och träna igår efter jobb, jympa var det...blev lite orolig sen när träningen var över för jag kände inte en rörelse i magen. Börjar bli lite konfunderar om hur mycket man får träna när man är gravid.Det finns ju mammajympa och vänta barn jympa men hur mycket tränar man egentligen där.

nån som vet nåt som jag inte gör??

///bella

beslutsångest!!

ska jag gå och lägga mig (ska upp tiiiidigt imorgon) eller ska jag se klart filmen som jag har börjat titta på...hmm!!

Var hos ann-britt o jocke innan idag och åt en jättegod middag, allt var jättetrevligt!! Sen när vi skulle hem så tänkte jag att jag kunde köra inom affären (jag jobbade där innan jag började köra buss) och hälsa på mina gamla kollegor. När jag kör in på parkeringen så står där en pikébuss utanför (polis alltså) så jag börjar undra vad det är frågan om, hur som helst så går jag in och ser att där står poliser vid kassan så jag går dit. Milla står i kassan och hon berättar att dom precis har blivit utsatta för ett väpnat rån och stackars Camilla stod i kassan när rånarna kom. Dom hotade henne tydligen med en pistol och ville ha pengar, nu är det så att dom har "cash guard" i affären så hon kunde inte ge dom några pengar, fatta den situationen att ha någon som riktar ett vapen mot dig och kräver att du ska ge honom pengar och du kan inte göra det, inte för att du inte vill utan för att du inte kan....hemskt. Som tur var så stack dom när dom fattade att dom inte skulle få några pengar så ingen kom till skada.
Undrar hur Camilla mår nu, chocken måste ju komma efter ett tag och fy fan vad dåligt man måste må då...jag blev helt paff och tänkte bara att det kunde ha hänt mig och att det kan hända mig när som helst...jag var rätt så snabb från bilen in i trappen kan jag säga sen när jag kom hem, men seriöst detta kan hända när som helst och nu för tiden så skiter folk i om det är mitt på ljusa dagen för så länge dom får pengar så är det det enda dom bryr sig om.
Funderar starkt på att skaffa pepparsprej eller nåt, även om det är olagligt att ha så när man väl står där och riskerar sitt liv så bryr man sif inte om vad som är lagligt och vadsom inte är det och det gör definitivt inte förövaren.

Nä!! man fick sig en tankeställare.
Ha en god natt////bella

lugn o ro!!

Just nu sitter jag och lyssnar på Josh Groban, mysigt!!
Bebisen reagerar på viss musik har jag märkt, till exempel Josh Groban blir han/hon jättelugn av och Celine Dion blir Hon/han jätteaktiv av.

Imorgon ska jag tillbax till jobb. det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen, det blir faktiskt jobbigt att vara hemma efter ett tag. Tiden går mycket fortare när man jobbar oxå. Men det är en rätt så skön vecka man börjar jobba i hehe jobbar bara mån till tors sen e jag ledig.

Tänkte att jag skulle vara duktig och tvätta bilen idag men det ser ut att bli skitväder så det blir det nog inget med, fast jag måste verkligen städa den. Min kära systerdotter har haft kak-kalas i mitt baksäte så jag måste dammsuga lite hehe.

Nu ska jag snart iväg och hämta Uffe och Bodel sen ska vi hem till Ann-Britt och Jocke och äta gott där. Fira lite farsdag!!
Var iväg och firade pappa igår, Hela syskonskaran + pappa var ute och åt..mysigt. Sen Fick jag reda på igår att han har fått lägenheten som han lade bud på....jättglad för hans skull är jag. Så den 29 november är det flytt som gäller hehe. 
Viktor ska med och hjälpa till sen ska han nog kolla över lägenheten lite o se vad som behövs göras....ibland är det bra att ha en målare i familjen. 

Nä!! nu får jag ta mig i kragen och ge mig ut i regnet////bella 

V.23

ja nu e jag inne i vecka 23 och snart blir det 24 hehe, magen blir större och större hela tiden och jag känner bebisen hela tiden. Har än så länge bara gått upp 3 kg även om ALLA säger "det kommer sen lilla du" hmm!! eeh! vill jag höra det eller...nä jag e glad så länge jag slipper vatten i ben och händer.

Viktor ska iväg på en inflyttningsfest ikväll så jag ska nog mysa till det här hemma.

Vet inte med er andra som ska ha bebisar men är det normalt att ha begär efter sånt som man vanligtvis inte dricker...som typ vin och öl. Jag skulle ge min högra arm för att få dricka en kall öl eller ett glas vin.
Funderar faktiskt på att gå ner till systemet och köpa en flaska alkoholfritt vin men jag anar att det inte kommer att vara gott.

Sov länge idag (11.00) sen gick jag upp och tryckte i mig frukost fort som f*n för att slippa må illa och spy, den här anibiotikan som jag käka nu gör så att an mår skit på morgonen. Men som tur var så tog jag den sista idag så nu ska jag bra käka nåt annat som jag har fått...nåt som ska förebygga urinvägsinfektion tydligen...mums!!!

Imorgon ska jag o syskonen till pappa och fira honom lite så då har man lite att göra imorgon. Funderar på om man ska köpa nåt till honom, men vet inte vad. Egentligen borde man bojkotta alla såna här dagar, det är ju faktiskt bara för att affärerna ska tjäna en extra slant nu till jul.
På tal om jul, man kankse borde börja köpa lite klappar nu. Jag säger varje år att jag ska vara ute i god tid men ändå så stressar jag in i det sista. Vi ska fira med viktors släkt iår så då ska jag iallafall inte behöva köpa så många klappar. Do mhar som tradition att vi spelar ett julklappsspel som avgör hur många klappar man får tror jag, så jag behöver bara köpa 2 klappar á 100 kr st sen e jag klar. Fast jag har ju viktor och syskonen och mor o far kvar att handla till....hm!! nu blev det jobbigt.
Jag älskar julen och allt pynt men när det gäller att julhandla så e det mindre kul.

Jaha då kommer sara snart och ska låna bilen....hoppas jag får tillbaka den i ett stycke hehe fast det tror jag säkert.
Hon är så försiktig när hon kör så.

Nä nu ska jag se om jag kan försöka göra nåt åt min fina frisyr..hehe man ska inte duscha innan man går o lägger sig...speciellt om man har kort hår////bella

klart!!

jaha då har man varit och betalat handpenningnen på barnvagnen nu, gick på ca 2000 kr men skönt att ha det gjort. Vi köpte skötväska och regnskydd samtidigt, likabra!!

Äter fortfarande antibiotika, mår skit illa av tabletterna så jag längtar tills det är klart med dom.

Imorgon ska jag och pappa kolla på en lägenhet till honom, har redan kollat på den på hemnet och den är skitfin. Köket är helt i rostfritt stål....nice. Men den kostar 500 000 så det är ju rätt så mycket.

Nu är det mys framför tv:n som gäller, peter är här så han och viktor sitter och förstärker sitt manliga ego genom att pilla på lite elektroniska saker....hehe...killar!!

kramkram/////bella

RSS 2.0