sorg!!

kom precis hem ifrån Malin Björlings begravning. Den var jättefin men sorglig.
Mycket känslor som kommer fram när man går på såna tillställningar!!

Ann-Britt och jag gick + många andra. Träffade Robban och han gratulerade mig till bebisen (snyft), usch känner verkligen med dom.

Hoppas det dröjer väldigt länge innan man behöver gå på en begravning igen.

////bella

Grattis!!

Sandra och Mattias blev föräldrar igår morse =0) GRATTIS!!
Är glad för hennes skull eftersom hon inte har haft det så lätt nu under graviditeten, så nu mår hon förhoppningsvis bättre.

Jag och Viktor var och hämtade barnvagnen idag. Den var sååå fin!!
det blev lite komplikationer när vi skulle hämta den hehe *ler* först så fick vi inte upp bakluckan när vi väl var där..vi fick stå och ricka på nycklen hur länge som helst...sen när vi väl fick upp den så gick jag in och skulle hämta vagnen. När jag kom in och hade sagt att jag skulle hämta den så var priset fel, det var för billigt!! så hon i kassan fick hålla på o krångla ett tag med det men sen så blev det rätt.....trodde vi!!
Efter jag hade betalat så visade det sig att vårt regnskydd hade blivit återkallat så de var inte med....så då hade jag betalt för regnskyddet trots att vi inte hade fått det. Nu fick hon i kassan ta tillbaka den betalningen och så fick vi hitta ett annat regnskydd. Det kostade inte lika mycket så jag skulle få 120 i mellanhand...vilket jag inte fick hehe så jag fick gå tillbaka sen och be om dom pengarna..hehe hon i kassan skämdes en hel del.
Men sen fick vi iallafall vagnen med oss hem...och nu står den här i vardagsrummet och ser fin ut.
Turbo har väl varit mest intresserad av den...varit framme och luktat på den och sånt. Ingen av katterna har försökt hoppa upp i den så det är ju bra.

Fia var här och fikade innan idag, jätte trevligt!! det var ett tag sen jag träffade henne.

Imorgon kommer Eva och tar en fika vid 10 tiden, så det blir kaffe imorgon oxå hehe.
Tyvärr så följer jag nog inte med till Mörarp =0(

////bella

home alone!!

ja nu är det tyst o lugnt här...viktor o emil är iväg o spelar innebandy så jag får njuta så länge som jag kan hehe.

Fia var här innan och käkade lite o snackade lite skit, skönt när man inte behöver höra nåt speciellt utan när det är lite så spontant =0) hon var rätt slut efter dagens arbete...men det är inte så konstigt när man går upp 5 på morgonen och e hemme 5 på eftermiddagen under några veckors tid. Jag har glömt hur det känns att vara trött efter en dags arbete...men jag kommer ihåg att det är en rätt skön känsla. Nä man ska vara glad så länge man har ett jobb..i dagens samhälle så är det inte en självklarhet.
Mamma var på sitt jobb för första gången idag, har inte pratta med henne men jag hoppas att det gick bra. Är glad för hennes skull, hon behöver komma ut  o jobba lite...bli en hel människa igen!!

Snälla Ann-Britt lånade ut sin tvättmaskin igår (tvättstugan är inte så väl besökt här) så nu överlever vi ett tag till hehe, fast jag kom underfull men att det nästan bara var viktors träningskläder som låg där i tvätthögen. Funderar på att låta han tvätta sina egna kläder hehe fast då hade jag ju aldrig fått ihop till en hel tvättmaskin *ler* nä jag tvättar så gärna så, bara jag får lite hjälp ibland (fast säg inte det till Viktor).

Igår satte jag ihop vårt fina skötbord och vår spjälsäng =0) sååå fint det blev. Viktor blev helt lyrisk när han kom hem och såg allt.....då hade jag hunnit lägga upp lite blöjor o sånt oxå så det såg verkligen ut som att det bodde en liten bebis här. Han stod länge o bara tittade på grejerna...det börjr nog att sjunka in vad som väntar nu. Men det är kul och skönt att han reagerar så iallafall...han vill att bebisen ska komma ut nu. Emil sa idag oxå "kan ijte bebisen komma snart" han ville ha lite spänning i sin tillvaro *skrattar* jo då han ska nog få spänning, han kan få byta några blöjor så kan vi se sen hur mycket spännig har tycker det är. Han sa att han inte riktigt kunde fatta att det snart skulle finnas någon som skulle kalla viktor för PAPPA.
Det har jag inga problem med att se, det känns bara så naturligt....skönt!!

Lagade köttbullar och stuvade makaroner idag och jag måste bara säga att....nåt har förändrats! Innan kunde jag veerkligen inte göra köttbullar...dom bara strillade isönder..och nu. Nu blev dom helt perfekta!! det är mammagenen i mig som har vaknat hehe.

Jaha så vad händer nu, ja jag ska nog titta lite på tv tills dom kommer hem för sen är det väl film som gäller.
Oooh!! vi får lön om några dagar...och vad händer då...jo!! jag ska hämta barnvagnen. Sen är det verkligen klart..asså sen kan barnet få komma..för då har vi allt vi behöver. Eller iallafall dom stora grejerna, man köper nog en hel del sen men just nu känns det som det bara är barnvagnen som saknas.

Nä nu struntar jag i detta, hoppas ni få läsare blev nöjda med dagens innehåll *ler*
////bella

Aaarrggghh!!!

                                                      JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DESSA J***LA MYNDIGHETERNA.

Nu är det igång med krånglet igen, A-kassan ska bara hålla på och krångla med allt och alla.
Dom är sååååå dryga när det gäller att hjälpa andra men så fort dom sk ha nåt så ska det gå snabbbt som fan.

Och så inkompetenta oxå, Dom som sitter och svarar på mailen behöver tydligen ingen direkt utbildning...det räcker att dom kan säga hej och hejdå så får dom jobbet...okej! nu kanske jag överdrev lite men allvarligt. Den personen som hade svarat på mitt mail kunde inte svenska språket särskilt väl..jag fick praktiskt taget gissa mig till vad det stod.
Och den enda frgan som jag hade ställt i mailet fick jag inte ens svar på.....aahh!!! är det konstigt att folk hamnar hos kronofogden med såna idioter till hjälp.

Synd att det är fredag idag...vet inte om det är någon på kundservice under helgerna. Jag ska iallafall ringa imorgon ändå....grr!! laddar upp för ett sju helvetes samtal.

////bella


hemma hos mig själv

japp! japp!

Har precis pratat färdigt med min syster....40 minuter och absolut inget vettigt sagt hehe...sånt är det!!
Fick en riktigt sur uppstötning nu när jag pratade med henne...ajaj vad det brände i halsen. Vad hade jag inte gjort för en samarin nu...buhu!!! är det meningen att man ska lida sååååå.....
Sitter och suger på en isbit nu...lindrar lite iallaflall.

Snart ska jag o viktor titta lite tv...det är film ikväll.
Vi får väl se vem som får sin vilja igenom.....jag vill se "när lammen tystnar" och han vill se "alien vs predator".

Fick en glad överraskning idag när vi hade varit hos Annbritt o Jocke. Jocke lånade bilen när han skulle iväg o handla mer färg...tänkte inte mer på det sen.Sen skulle vi köra hem och då tittar jag bara lite på bensinmätaren...och vipps så var den full hehe.....lille Jocke had evarit så snäll och tankat vår bil.
Det roliga var att vi behövde faktiskt bensin nu...precis innan löning så är man inte speciellt rik så det var verkligen välkommet. Vill bara kunna ge igen oxå...försöker hjälpa så gott man kan för att återgälda hjälpen.
Snart ska vi iväg och köpa spjälsäng och skötbord och det ska svärföräldrarna oxå betala för.....vi är verkligen bortskämda *ler* nästan lite så man skäms *rodnar*. 

                                         
                                           *  Men ni ska veta att vi uppskattar verkligen all den hjälp ni ger  *

Dagen ros går till Ann-Britt & Jocke =0)

ha en underbar kväll så ses vi imorgon

//viktor o bella

hemma hos svärföräldrarna

sitter och kollar på viktor när han jobbar o sliter. Så fort han är klar med ovanvåningen så ska jocke komma till och börja kakla...sååå fint det kommer bli. Jag har nästan glömt bort att det satt en annan tapet här i hallen innan.

Emil kom med mumsiga kakor innan....det är inte så många kvar kan jag säga. Emil är inte bra för min figur hehe.
Sitter faktiskt och funderar på om jag ska gå ner o ta en kaka till....NEJ lite karaktär måsta jag väl ha....eller??

Vad ska vi göra ikväll då??
inte mycket vad jag vet, ta det lugnt och bara mysa framför tv:n kanske.

jaja men nu ska jag vara lite social med honom där ute....det vill säga att jag ska gå ut och sätta mig o lösa lite soduko haha
snäll jag är va!!

////bella

Mmm!! Marabou!

Mumsar på gårdagens rester. Lite godis och lite choklad =0) och jag undrar hur jag kan ha gått upp 20 kilo hehe.

MosterMonica var här för ett tag sen och fikade, väldigt trevligt var det. Jag träffar inte henne så mycket tyvärr...även om man vill det så har man så mycket runt om en just nu så det blir inte av att man kommer iväg. Hade velat åka och hälsa på fler men på nåt sätt så blir det inte av.
Jag fick en jättefin blomma av henne iallafall som nu står i köket, det tog ungefär 10 minuter innan Gizmo var där och tog en tugga (är det konstigt att man bara har plastblommor). Hoppas bara inte att den är giftig.

Han var förresten ute innan och lekte i snön *ler*. Jag väntade på att Monica skulle komma så stod han uppe på balkongen och pep lite på mig (jag stod nere på gården) och då tänkte jag att va fan!! han kan väl få komma ut o titta lite medan jag väntar. Så jag gick upp och hämtade honom....hehe så kul för han vet ju om att han inte får lov att springa ut i trappen och när jag stod där med dörren öppen och kallade på honom så såg man verkligen hur hans lilla hjärna arbetade för fullt:
"får jag eller får jag inte gå ut i trappen hmm!!!"

När han efter ett tag vågade sig ut i trappen så slank han snabbt ner till dörren och där satt han o pep tills jag kom ner...jag är ju inte riktigt lika snabb som han hehe.
Sen var han ute och det var riktigt roligt att se. Han var först lite tveksam men sen så var det full fart på honom. Han är så rolig för han vill bådespringa iväg o leka men samtidigt så måste han hålla koll på var jag är. Så han springer iväg och sen kommer han som en skållad råtta tillbax o kollar så jag fortfarande är kvar.
Funderar faktiskt på att ta med Turbo ut idag oxå, tillsammans med Gizmo såklart...själv tror jag inte att han vågar *ler*.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gick in i vecka 38 i tisdes. Alltså nu börjar det verkligen att närma sig *ler* och är jag nervös...nej inte ett dugg. Men jag vet inte om det är något bra!! för lite nervös borde jag ju vara...eller??
Jag har inte haft några direkta sammandragningar så jag börjar tro att detta kommer dra ut på tiden. Dom säger ju att det är vecka 40 så man ska få + - 2 veckor...så med andra ord så kan jag ju få redan nästa vecka. Fast det tror jag knappast, men jag ska ändå lägga ner BB väskan i bilen imorgon....lika bra at ha den där eftersom vi är iväg rätt så ofta.
Jag är lite kluven fortfarande när de gäller förlossningen, Jag vill att bebisen kommer snart för viktors skull...han längtar verkligen!! mn samtidigt så tycker jag att det är så mysigt att han den lille krabaten i magen och jag uppskattar det lugn o ro som vi har här hemma. Jag vet ju att det inte kommer vara så mycket lugn o ro här sen hehe.
 Det ska bli kul att se hur Viktor kommer göra med alla sina fritidsaktiviteter (fotboll och innebandy) sen när den lille kommer. Vissa har sagt att han kommer vara så uppsluppen med bebisen atthan inte kommer vilja göra nåt annat mendan andra säger att man behöver nåt vid sidan om. Jag kommer ju att vilja börja träna sen på fristis&svettis men det blir ju ändå när man själv känner att man har tid o lust. Viktor har träning tisdagar och Torsdagar + Matcher på helgerna sen till sommaren + Innebandy på söndagar, det känns som att det blir lite väl mycket, jag kommer ju att behöva hjälp här hemma oxå men samtidigt vill jag inte vara den som förbjuder han att göra grejer....nä! jag hoppas väl att det kommer naturligt för honom sen och att han förstår att den lille tar faktiskt rätt mycket tid och plats även om man inte tror det.
Vi ska försöka leva som vanligt och inte leva efter ett schema helt enkelt....i den mån det går så klart!!
Allt är så nytt för båda två och man kan egentligen inte säga vad som är rätt eller fel förrän man står där.

Allt jag vet är att jag älskar Viktor över allt annat och att v kommer fixa detta...INTE utan motgångar men tllsammans är vi så pass starka och vi älskar varandra så mycket att inget kan skilja oss åt.

Att vi skulle bli föräldrar och vara där vi är idag trodde nog ingen för 5 år sen hehe. Vi skrattade igår när vi pratade om tiden för 4,5 år sen. Ann-Britt hade sagt till VIktor när han sa att han och jag träffades:
                                   
                                                                 " vad ska hon med dig till"

haha!!! lille Viktor, en liten pojkvasker!!!

kramkram///bella

Hemma!!

Ja nu kom vi hem för ett tag sen och vad har man hunnit åstakomma under denna tid? jo!!

jag har pratat med fia i 1 timme och en kvart.
Sen så åt jag några mackor.
Sen tittade jag lite på tv.
Sen skulle viktor, emil och peter iväg till statoil o handla godis så jag skickade meddom en handlelista hehe.
Och nu sitter jag här i skriver.

Med andra ord inte mycket. 
Var i Mörarp idag och höll älsklingen lite sällskap (målade lite oxå faktiskt). Det kommer att bli jättefint när han är klar där =0) han hmålade snickerierna svarta idag....jag tycker att man är för feg när det gäller svart, vi hade det ju i vårt vardagsrum och det blev skitbra...men jag var precis som alla andra rädd för att det skulle bli för stelt och mörkt...icke sa nicke!!!
Våga lite mer säger jag!!!!

Imorgon ska Moster Monica komma och hälsa på mig...hon har inte varit här nångång. Det ska bli kul men det betyder tyvärr att jag inte kan följa med Viktor och hålla hah sällskap...fast jag tror inte att han dör av det precis. Han har Emil som håller han sällskap hehe.

Har lite dåligt samvete för att vi har varit borta så mycket nu på sista tiden...våra små bebisar är ju här alldeles ensamma. Fast egentligen så tror jag att dom tycker det är lite skönt att få vara själva ett tag. Man är för blödig faktiskt när det gäller katterna....och vi vet alla var Viktor har fått sin blödighet ifrån *skrattar* (ja! jag menar dig Ann-britt hehe).
Ibland så behandlar han katterna som små barn....hm!! Nej!! dom är inga barn och kommer aldrig att bli det....man kan visst vara snäll och kela o leka med dom...men dom ska INTE försöka köra med mig...med viktor kan dom och det vet dom hehe...men inte med  mig. Tyvärr så är det svårt att få sin röst hörd i detta hemmet med viktor som står på deras sida och dom två som skriker....jag är i underläge!!!
Nä!! jag älskar mina små hårbollar...hade varit sååå tomt här utan dom (gardinerna håller nog inte med).

Nu ska jag tillbaka till tv:n så om ni ursäktar.
////bella

all alone!!

har hela pacet för mig själv!!! skööönt!! viktor och emil är och spelar innebandy =0)
Så nu ska jag alldeles strax slänga mig i soffan och upp med fötterna så det inte blir läckor i fötterna (har en del vatten nu).

Var hos barnmorskan idag och mitt blodtryck hade INTE gått nernågot så nu får jag ta det lite lugnare...iallafall tills den lille har ploppat ut. Men jag skulle tydligen dricka mycket ramlösa sa hon..vet inte om det var för blodtrycket eller för min halsbränna...hm!! gissar på det sistnämda.

Bokade stugan till sälen idag..så nu är det ingen återvändo! Nej det ska faktiskt bli riktigt kul att komma iväg..sen är det första gången som lillen får se riktigt mycket snö så det ska bli extra roligt!! Vi åker vecka 50 och är iväg en vecka så vi kommer hem till jul hehe oroa er inte.
det blir dessa som hänger med:
* Jag
* Älsklingen
* lill-plutten
* Emil
* Sofia
* Christian
* Johan
* Peter
* Philip
Och vi ska ha det riktigt nice....men lovar er...inga olyckor!!! har varit tillräkligt med tragedier på sistonde.

Förkylningen håller i sig, har snörvlat hela dagen känns det som. Vill inte ta för mycket nässpray heller så jag lider lite hela tiden tills jag viker mig för det oundvikliga...Otrivin!! en räddande ängel hehe.

Vem har sagt att man inte kommer nånvart med hot..hehe *ler*
Jag har tjatat om att jag vill ha upp gardiner i vardagsrummet nu i en hel evighet känns det som och idag sa jag till Viktor att om han inte satte upp dom så skulle jag göra det själv *skrattar* Jag har aldrig sett han plocka fram en borr så snabbt!! Har hittat hans akilleshäl...ska bara säga så i fortsättningen!! men egentligen borde jag bli lite sur...sååå dålig är jag väl inte så att fixa grejer....eller???
Nu är det iallafall bara sladdarna som ska fast i listerna. Sånt får absolut inte ligga o skräpa nu när vi får en liten som kommer krypa runder.

Sara frågade mig idag om jag kände av något i magen...asså om jag kände att det började sätta igång. Blev lite fundersam...vad egentligen är det jag ska känna....är det värkar eller? för jag har haft en del sammandragningar nu på sistonde...och bebisen har varit lite vildare än vanligt...det är kanske tecken på att det är dags snart.
För att vara på den säkra sidan så inhandlade jag lite sockersött till Viktor som jag packade ner i bb-väskan + en festis!! det räcker väl ett litet tag *ler*

Nu är det soffan som kallar.....kramkram

Usch!!

Nä nu har jag blivit förkyld oxå, trött jag blir!! Fast jag får väl skylla mig själv när jag går i mina trikåer hehe.

Kollade på melodifestivalen igår med sofia, var riktigt trevligt!! vi lagade mat och mös i soffan bara. Viktor och Christian var ute o partajade (Christian fyllde 23) så vi var väl uppe tills klockan var 2 tror jag sen kom dom hem.

Nu så sitter viktor i soffan o tittar på tv, vi ska väl snart iväg till svärmor o svärfar.

Nu är det dags för en snytning hehe *snörvel* och man lilla dos av otrivin...hade renessans innan men det var värdelöst så nu har jag gått tillbaka till det som jag vet fungerar.

ha en trevlig dag////kram kram

Mys med stort M

ja ikväll är det bara jag o älskligen här hemma....mys mys!! Vi får ta vara på denna tiden för sen har man kankse inte lika mycket tid till sånt här...egen tid!! eller så får man helt enkelt ta sig tid.

Fattar inte vilken tur jag har haft....fått en sån fin kille!! Och nu ska jag kanske få en fin liten kille till....vi får väl se *ler*

Älskar min viktor!!

puss

v.36

japp! idag går jag in i vecka 36 eller är det vecka 37?? jag blir så förvirrad när dom säger v36+0 eller bara 36. Jaja!! hur mår man nu då?
Jo jag mår välrätt så bra för att ha kommit så långt in i graviditeten. Det enda som jag kan gnälla på just nu är väl ryggen. Alltså jag ar inte så ont att jag inte kan gå men det moler mer liksom. Jag har varit nere o tvättat idag och det var ju inte så jättebra för ryggen..men tvätten väntar ju inte direkt!!
Nu ska jag äta två mackor sen ska jag iväg på lite ärenden. Ska till Ekeby och hämta lite pengar, pengar som jag inte ens visste att jag hade hehe det är väl alltid trevligt när det är på det hållet hehe.
Sen ska jag väl hälsa på min älskling lite, han är ju och jobbar hos ann-britt o jocke nu så jag får hålla han lite sällskap.
Efter det så bär det iväg till Billesholm, ska passa min söta lilla systerdotter =0)
Tänkte ta med BOLT superhunden som vi kunde titta på....alldeles lagom för mig nu med ryggen.

Drömde om bebisar inatt...men inte vilka bebisar som helst, bebisar av alla dess sorter. Valpar, kattungar och möss!! nu är det ju snart dags och det märks faktiskt på ens drömmar.

Så, en macka uppäten.

Lillebror fyller år idag så jag får väl åka dit och gratta han. han blir 21 iår...helt sjuk vad tider går. Jag fyller 24 i år. Gammal säääring!!!

Vi får väl se om bebisen vill komma ut innan eller efter mamma fyller år, helst efter om ja får bestämma!! Tänkte köra på lat varianten i år....beställa hem lite smörgåstårta sen får dom som vill komma komma. Man orkar ju inte direkt stå och laga mat och sånt när man har två dagar kvar till förlossning.
Nä nu ska jag göra vid mig så jag kommer iväg nån gång...ha en trevlig dag.

////bella

Städning!!

Det är väl vad min dag har bestått av hehe. Rensat ut lite skit och sorterat om alla garderober.
Nu sitter jag och tittar på Cesa Millan.

Igår så var jag och sara och hälsade på min kusin Frida o hennes lilla familj. Det var verkligen jättekul att få träffa henne hemma hos henne. Dom hade gjort det jättefint där och lill ludde var sååå söt.

Vi åkte på en tour de la Växjö och sen åkte vi o handlade mat. Det roliga började sen när vi skulle hem...då körde vi in i en snöstorm...som det snöade...och sen haglade det så jag trodde förnsterna skulle gå i sönder. Men så ni förstår så överlevde vi hehe.

Nu ska jag vara lite duktig och räkna lite på min ekonomi...måste kolla igenom allt nu när jag ska börja på min föräldrarpenning. Jag kommer ju att gå ner lite i min Ekonomi så nu måste jag kolla över det så jag har eztra bra koll på allt. Så om ni ursäktar mig *ler*/////bella

R.I.P

Malin Björling omkom tisdagen eller onsdagen den 4 februari 2009.
Tydligen så var det en skidolycka.

Mitt minne av Malin var att hon var en glad och pratsam tjej som alltid var så snäll o trevlig. Jag kan inte riktigt förstå att hon bara är borta.
När sånt här händer så blir man helt plötsligt medveten om sin omgivning och att man inte ska ta allt för givet. Det är så lätt att det rycks bort från en i ett ögonblick.
 
Jag känner verkligen med Mats och Susanne och vill bara säga att jag är så hemskt ledsen att detta ska behöva hända er, att det ska behöva hända någon överhuvudtaget.
Ni ska veta att Malin var en omtyckt tjej. Hon var alltid glad o hälsade och pratade med allt o alla, det är det minnet jag kommer ha av henne.
 

Vet inte riktigt vad man mer kan säga förutom        R.I.P        

stackare!

Lilla sofia =0( din stackare!! det är så typiskt att du ska bli sjuk, usch! känner verkligen med dig! Jag vet precis hur jag kände mig när jag låg sjuk här hemma...inte kul!
Så du får se till att bli bättre...vågar tyvärr inte träffa dig nu om det nu är nåt virus som går. Men jag lovar att jag ska shoppa lite till dig nu när vi ska till ullared.

Hur har denna dagen varit då??

Gick upp vid 8 tiden och då var viktor och peter fortfarande vakna, vi vr ju som sagt o kollade på bio igår och dom gick aldrig o lade sig så när jag var uppe och drack lite då så satt dom fortfarande o pratade i vardagsrummet!! att dom orkar.
Sen när viktor gick o lade sig med orden "jag får väl vila en timme eller två" så var han rätt så trött hehe...så jag ställde aldrig klockan utan jag tänkte att han får väl sova ut lite aillafall. Så vi vaknade 11.30 och då gick vi upp.
Åt en snabb frukost sen bar det av till sara, väl där så fixade viktor garderobsluckorna till henne sen skulle vi vidare. Vi åkte direkt hem till ann-britt o jocke och där fortsatte han arbeta...så nu har han börjat där och riva lite tapet. Det kommer bli så fint där när han är färdig.
Det är oxå mycket roligare att göra vid till någon som man känner och speciellt till sina föräldrar.
Så vi var där och åt middag och sånt sen stack han till fotbollsträningen och sen åkte vi hem.

NU sitter jag och skriver lite och han spelar lite spel, skönt att varva ner.
Imorgon är det iväg till Mörarp igen men sen ska jag o romina mysa lite med film o god mat!! ja asså viktor får oxå vara med om han vill men om jag känner han rättså vill han nog pilla med sin bil.
Nu ska jag äte lite på mitt kexchoklad sen ska jag mysa ner mig i soffan...eller så lägger jag mig...hm!! svårt val!!

////bella

filmen slut!!

Nu är vi hemma igen, filmen var väl ok. Även om man vet att dom inte lyckas döda Hitler så siter man ändå där o hoppas in i det sista hehe...men överlag så var det väl en bra film.

Jag är helt imponerad av mig själv....en stor cola tryckte jag ner och har inte behövt gå på toaletten än...men det kommer väl snart hehe.

Så då ska vi se hur mycket jag snarkar inatt då, lyckades väl väcka viktor ett antal gånger inatt och till och med mig själv två gånger hehe...då är det illa!!!
Skulle egentligen köpt riktigt nässpray idag men det har inte blviit av så nu får jag dras med den där placebosprayen...så där som gravida kan använda hur mycket som helst...kruxet är bara att den svällar inte av slemhinnorna utan gör bara så det rinner lite...så jag är forrtfarande lika täppt i näsan efter att ha tagit det...skitbra!!

Nu ska jag lägga mig i ett bad...ja jag vet vad ni tänker..hallå det är ju jättesent men det behöver jag inte bry mig om eller hur...inget jobb just nu ju *ler*

så då säger jag god natt////bella

Lasagne =0)

det blir middagen idag...mums!! man är lite för lat ibland när man sa laga mat. Jag tror att allt ska vara så svårt att göra när det egentligen är sååå enkelt!! det mesta sköter ju sig själv.
Ja så nu ska vi snart äta sen ska vi på bio o kolla på Valkyria =) ska bli kul!
Tror peter och Kristian oxå ska med så vi blir några stycken. 

Sen är det väl sängen som kallar? Har varit iväg med viktor idag och hållt han sällskap i saras lägenhet. Två gånger till sen är det klart där iallafall. 
Vi var på arbetsförmedlingen idag och hämtade papper till viktor så han ska kunna få pengar...men jag får säga det at LITE trögfattade är dom där nere, Det ska vara svårt att få fram ett papper, iallafall om man jobbar där. Jag fattar inte varför man inte ger han pappret direkt om det nu är så viktigt...nä då ska man åka dit en gång till abara precis för att hämta det här papparet och sen ska man fylla i det...och SEN ska man skicka in det. Och att dom har en handläggningstid på sådär 6 veckor det råkar dom inte nämna....idioter!!!

Nä man ska helst inte ha nåt att göra med dom!!

Oj nu glömmer jag maten...ha det så bra/////bella 

Yrsel & illamående!!

Det var vad jag fick uppleva idag hos barnmorskan. Jag låg för länge på britsen så bebisen klämde på min kroppspulsåder och min lilla hjärna fick inget blod. Jag kände bara hur jag blev Svettig i pannan och fick svårt att andas o då sa barnmorskan till mig att jag skulle lägga mig  på sidan. Sen mådde jag jätteilla ett bra tag...nä usch!! det var inte kul!! men bebisen börjar väga lite mer nu så då är det väl lättare att man mår såhär.

Vi var på föräldrautbildningen idag..sista gången!! Det var faktiskt rätt skönt även om det har varit väldigt givande så vill mn intr ha det hängandes över sig. Så nu har jag två gånger till hos barnmorskan sen är det dags tror jag.

Så är jag nervös nu?? nej faktiskt inte, är väldigt harmonisk nu...mer nyfiken än rädd.
Det kommer att gå jättebra och vi kommer få en underbar liten bebis snart...det är det enda jag behöver tänka på nu.

Det enda jag möjligtvis oroar mig för är väl namn....hm!! vi har fortfarande inte hittat nåt bra pojknamn. Men det kommer väl av sig själv.
////bella

kyckling till middag??

Låter fint va? kyckling med mozzaarella och lindade i bacon...mums!!

Väntar på viktor, sara och johanna...blev lite väl häftigt hemma hos mamma så dom får sova här inatt.

Ibland undrar jag om man verkligen kan lära en gammal hund att sitta, vissa människor är bara så naiva och vill verkligen inte lyssna på någon som kommer med lte kritik om det inte är till deras fördel. Jag skojar inte men ibland känns det som att man är mamma till väldigt må¨nga runt om kring en.

Jaja nu kommer jag iallfall att bli mamma på riktigt och då ska jag försöka att inte bli för inblandad i andras problem..jag kommer nog att ha tillräkligt mycket med mig själv o mitt liv.

Suck!

////bella

RSS 2.0