Sjuka barn idag!!

Idag får jag vara hemma från jobb, har två barn med feber. Lava var varm igår när jag skulle säga god natt till henne och hon åt inget direkt under hela dagen. Nova är jättegnällig idag....kan bero på att hon håller på att få sina tänder.  Lava hade 38,3 när jag tog hennes temp i morse. Nova hade 37.8.
Så jag får hålla tummarna att det inte blir värre.

Igår så träffade jag pappa och hans flickvän. Vi träffades allihopa, syskonen och Robins flickvän. Vi åt på en thairesturang i ängelholm, det var verkligen jätte trevligt och Susanne verkar vara en jätterar kvinna. Jag är s glad för Pappas skull =0)
Hoppas man kan göra detta lite oftare...kanske kan bjuda hem dom på middag nån dag...ja det hade varit roligt.

Romina hade Köpt en ny bil fick jag reda på....den var jättefin =0) är verkligen så stolt över dig syster....du lyckas med allt nu för tiden känns det som. Ny lägenhet och ny bil....ja jag är så glad för din skull.
Får se till att komma och se den nya fina lägenheten =0) är så nyfiken.

Så vad händer idag då??? ja jag får väl ta det lugnt med domsmå sjuklingarna.....får passa på och städa lite grovstädning medan dom sover. Funderar på om jag ska tvätta fönsterna...usch!!!
Nähä nu ska jag återgå till mina älsklingar...mysa lite i soffan innna det vankas lunch.

kram på er!!

Krock!!!!

Japp, igår så krockade jag för första gången med bussen. Det kändes inte kul alls.
Jag körde linje 219 och skulle köra ut från en hållplats (rådhuset), då hör jag bara hur en bil tutar, så jag tittar i sidospeglen och då ser jag att hjag har kört in i sidan på bilen. Det var en gammal jenkarbil, så han som körde den var inte så jätteglad. Han lugnade dock ner sig när han såg att det var en tjej som körde (varför liksom???).
Grejen var den att han måste ha stått över stopplinjen, annars hade det aldrig kunnat hända. Jag såg att bilen stod där när jag skulle köra ut men sen reflekterar man inte över det mer...jag har ju alltid kunnat köra ut utan problem. Jaja vi får väl se vad chefen säger idag.....hoppas han inte är allt för arg på mig.

Så kör försiktigt idag////det ska jag göra iallafall hehe

Trevligt besök!!!

Ann-Britt och Jocke var här på besök idag, Barnen blev glada men Farmor och farfar blev nog gladare hehe.
Anna och Peter var här oxå...Anna behövde hjälp med en grej och såklart ställde jag upp. Det innefattade måla och rita så det gjorde jag gärna.
Jag fick lite blodad tand så när alla hade åkt hem så gick jag upp på Lavas rum och målade lite....kändes bra!!!

Jag hämtade mina små älsklingar på dagis idag, det känns som Viktor är den ende som gör det nu för tiden. Det var så underbart att bli välkomnad av dom direkt när man steg innanför dörren. Jag sakbnar dom nåt enormt nu om dagarna...men som tur är så hinner man inte tänka så mycket när man kör buss.

Igår hade jag en otäck mardröm, den var så verklig att jag var tvungen att ringa Romina ovch kolla så hon fortfarande levde. Jag drömde att hon krockade och dog...hade riktigt ont i magen när jag vaknade. Har ni drömt så där verkligt nångång!!! skit jobbigt var det iallafall...och hon trodde nog att jag var knäpp när jag ringde...men ibland så får jag så onda känningar...precis som att nåt dåligt ska hända.
Men hon var på väg och skulle lägga sig och mådde bra...eller nej det gjorde hon egentligen inte.Hon har varit dålig nu ett tag....tänker på dig kära syster!!! Aldrig kul att vara sjuk.
Jag var helt slut igår...fick ju inte sova nåt ordentligt inatt eller igårnatt för den delen. Lava har börjat komma i till oss på natten....sen trycker hon ut mig...så jag sover skitdåligt...eller ja sover inte alls. Så jag var skit trött igårkväll....gick och lade mig redan kl 19....suck!!!
Hoppas att vi får sängen ifred inatt.
Viktor sa igår..."jag märkte inte att hon var där hos oss" Nääää!! konstigt...det är mig och trängs med....så Viktor har mer än halva sängen att bre ut sig på....medan jag balanserar på kanten. Inatt så gick jag in och lade mig i hennes säng istället....inte bra!!! den är ju skitobekväm.....det går nog bara om man väger 10-15 kilo.

Imorgon är jag ledig (enda dagen denna veckan), så vad ska vi hitta på då??? jo, vi ska hälsa på min gamla dagisfröken Ulla. Ska bli kul!! blir tyvärr inte så ofta att vi ses. Sen ska jag laga en god middag till Viktor har kommit hem...sen om tiden räcker till så ska vi nog åka ut till åsen och promenera lite med barnen...lite egentid.

Nu ska jag nanna kudden (innan Lava kommer in).....så God natt på er alla!!!
Hoppas inte att det dröjer så länge tills nästa inlägg!!!
kramkram

Ägnar en stund åt bloggen!!

Det blir ju inte så mycket av den varan nu för tiden. Men jag tar vara på tiden och bloggar lite nu istället.
Barnen tittar lite på teknat för tillfället, dom är faktiskt dktiga på morgonen...sköter sig själv så bra. Det är harmoni här på morgonen får jag säga...eller ja om inte Viktor ska ta upp dom *skrattar*. Han har fått lämna dom på dagis nu några mornar...och det har väl gått sådär. Lava kan vara en riktigt surfis om man väcker henne för tidigt....det har Viktor fått erfara.

Hur går det nu då på jobb? Jo tack det går jättebra. Jag har gjort bort mig ett par gånger bara men inget allvarligt. Det känns bra att få komma ut IRL och få vara BELLA lite.
Menjag kan inte säga nåt om att jag saknar mina bran nåt otroligt. Det som är bra med att köra buss är ju att man inte kan tänka på allt när man kör...då tänker man bara på körningen ju. Så det är väl jobbigast när man har lite rast titt som tätt. MEEEEN då drygar man lätt ut tiden med lite wordfeud haha.
Jag har blivit lite beronede får jag väl säga......Viktor gillar inte det.

Idag ska jag in till stan med barnen....Lava ska till BVC. Sen ska jag umgås lite med Anna och Sandra. Sandra är arbetslös så hon håller på att klättra på väggarna hemma...klart att jag kommer till undsättningen då hehe. Jag vet själv hur det känns. Vad vi ska göra vet jag inte än...kanske blir det en tripp ut till öppna i Billesholm.

Nu ska jag avnjuta min kopp kaffe och göra lite frulle till barnen. Hoppas att det inte dröjer så länge innan jag kan blogga igen. Här är lite bilder:















------------------------------------------hembygdsparken--------------------------------------------------------



























tack o hej för mig!!!!

Jobb igen!!

Jaha då har man börjat jobba igen. Det märks väl på bloggen om inget annat. Just nu så håller jag på att vänja mig vid hela jobbgrejen, försöker få ihop allt...få tiden att räcka till. Så om jag inte bloggar så ofta så får ni ha överseende med detta.

Allt går bra än så länge...inga större felkörningar hehe. Det känns bra att vara tillbaka på jobb, nu längtar jag bara till jag får lite bättre tider. Igår var jag hemma 21.15....lite sent tycker jag men men.
Idag kommer Viktor och hämtar mig på jobb....så jag slipper ta tåg och buss och hela faderullan.

Vi har ju inte fått ihop bilen än...så just nu så har vi bara en bil...det är inte bra nu när jag jobba som jag gör. Men vi letar efter en ersättningsbil just nu så jag hoppas att det löser sig snart.

Nu ska jag göra vid mig och barnen inför ännu en dag på jobb/dagis.

kramkram

RSS 2.0