lite bilder!!

Från Ann-britt och Jockes kalas:

















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från öppna förskolan i Billesholm:







det kommer fler bilder senare!

Tack för en underbar kväll!!

Igår var vi på kalas för Ann-britt och Jocke, vi åt god mat och väldigt god efterrätt. Vid 7 tiden så skjutsade Viktor mig in till stan...jag skulle nämligen till Mia. Hon hade bjudit mig till hennes födesedagsfest. Vi var 12 tjejer tror jag och jag kände typ bara Mia...men det var roligt att träffa nytt folk...alla var verkligen jättetrevliga.
Vi åt god mat där oxå och dansade och sjöng.
Det kändes lite konstigt...det var ju första gången på väääldigt länge som jag var ute utan barn och man hehe.
klockan 1 så tyckte tjejerna att det var dags att dra ner till stan...klockan 1 hehe. Mitt tåg hem gick 01.57 så jag kunde inte vara med mer...men jag hade nog inte pallat mer ändå...är inte lika med i gamet längre.
här kommer lite bilder från festen:





Det verkar vara strul med bilderna nu...jag får lägga upp fler bilder sen.
Nu ska jag laga lite lunch till mitt barn.

Klockan 3 idag ska vi på kalas hos Sandra och Lova. Lova fyller ju två år nu...stor flicka.
Sen ska vi väl bara hem...Viktor ska spela innebandy idag så jag får mysig hemmakväll med barnen.

ha det så bra idag....kram kram

löning!!

Japp då har man betlat alla räkningar nu, en bitterljuv känsla kan jag säga. Jag vill alltid göra det direkt när pengarna har kommit så man vet sen hur mycket pengar som finns kvar.
Först räkningar sen nöjen.
Denn månaden var väl inte fy skam...Viktor fick en bra lön så det känns verkligen vlkommet. Det är ju rätt så många som fyller år denna månaden...många presenter att köpa.
Det hade varit kul att kunna köpa nåt riktigt fint och ge bort i present nån gång...tyvärr så säger pengarna oftast stopp.
Men som man säger...pengar är faktiskt inte allt...det är mycket men inte allt.

Nu ska jag göra vid mig...ska till billesholm idag. Det är sån familjecentral som har öppet idag och jag tänkte åka dit med barnen...Lava behöver leka av sig och jag behöver komma hemifrån lite.
Sen när Viktor kommer hem så tänkte jag sticka till Väla och shoppa lite presenter...ska kolla på en bikini oxå.
Vet inte men Romina kanske skulle följa med.

Sen ikväll så kommer Fia och Christian hit.....eller det tror jag iallafall hehe...har noll koll.
Vi får väl se...det är ju vampire diaries idag...gött!!

hej svej

Torsdag!!

Imorgon är det löning..alltid lika kul. Fia kommer snart och håller mig sällskap hehe, tänkte baka en sockerkaka som vi kan mumsa på. Av en ren tillfällighet så har vi alla ingridienser hemma....tur va!!

Jag hade glömt att köpa frukt till Lava så jag fick gå extra tidigt imorse...gå inom affären och handla frukt till min lilla stjärna och sen vidare till dagis.
Jag fotade henne lite när vi kom till dagiset...vill ju lägga ut några FINA bilder nu när vi har fått kameran igen.

Vad händer annars idag...inte ett skit. Vi får bara vara hemma och mysa med varandra istället, men det gör inget...man behöver inte alltid vara ute och flänga och fara.
Jag känner ibland när jag har varit ute på många ärenden...eller när man åker och hälsar på folk till höger och vänster....då måste jag ta ett steg tillbaka. Jag blir lätt stressad om man är van vid att alltid vara och träffa folk och sen när man inte har nåt planerat så blir det helt fel. Det är viktigt att man kan sitta hemma i sin lugna vrå oxå....och bara vara!!! Man måste trivas med sig själv innan man kan börja trivas med andra.
För min del så är det ingen fara....jag älskar mitt liv just nu. Allt är så oförskämt bra...visst det hade inte skadat med lite mer pengar...men annars....så underbart.

Jag tänkte ringa Eurofire idag och höra om dom kan sätta igång med vår kamin nu. Jag fick klartecken nu när jag pratade med kommunen ju så allt ska vara klart nu. Hoppas dom är snabba nu och sätter in den snart....det är skitkallt här hemma....tycker jag iallafall.
Lava har ju fått några otrevliga torrsprickor på fötterna och jag tror att det beror till stor del på vårt kalla golv.
Nu har det blivit mycket bättre...jag har tvingat henne att ha strumporna på sig hehe...inte populärt kan jag säga.
Hon var jätte ledsen igårkväll när hon skulle sova.....jag fick ta med henne in i vår säng för att hon skulle lugna ner sig. Hon drog och slet i sina fötter och sa "ajaj" hela tiden...hon har nog ont i sprickorna. Men sen efter ett tag så tog hon bara sin kudde och gick in till sitt sovrum....jag fick springa efter med hennes täcke för det låg ju i vår säng. Sen tog hon täcket och drog över sig och somnade....konstigt.

Nu ska jag börja på kakan tänkte jag....fia kommer väl närsomhelst. Ut och gå med er idag...det är helt underbart väder.

kramkram

Vi har hittat den...jaaaa

Nu har vi äntligen hittat på kameraladdare. Viktor hittade den i vårt datorbord....databordet som jag har letat i tusen gånger...tydligen inte tillräckligt bra.
Så nu ska ja börja lägga upp lite finare bilder...eller bättre kvalitet iallafall hehe.

Sandra, Lova och Sofia och Max var här idag och hälsade på. Sandra hade med sig lunch till oss...hehe...hon vet att vi är fattiga nu.
Det var värsta fightingen här hela tiden.....Lova är en riktigt liten tuffing. Lava är mer ett tacksamt offer.
Vi tog en långpromenad i det fina vädret...mysigt.

Nu har Viktor varit duktig och målat lite saker däruppe, elementen till exempel. Jag och Lava dansade till det fina musiken och spelade lite fotboll så länge.
Nova låg i sin säng och tittade på sin mobil....hehe hon har börjat göra rätt roliga miner nu. Hon liksom frustar och rynkar näsan...helroligt!

Nu ska jag städa upp i köket så det är fint till imorgonbitti....ah! finns inget värre än att gå upp och se röran.
Hoppas att ni har haft en underbar dag ni med.

kramkram

hejhej!

Nova ligger och jollrar i babysittern just nu...jag har ringt en massa samtal nu...får passa på och göra det nu när Lava är på dagis. Försökte ringa telefonbanken nu men tydligen så var min kod fel så jag blev spärrad...slutar aldrig att bli förvånad.

Ann-britt och Jocke var här igår och hälsade på. Dom ville träffa barnene och tycka lite synd om Lava nu med kattbett och allt. När domhade åkt så åkte jag till Maxi och handlade lite för veckan....det är skrattretande hur lite pengar vi har nu. Jag tänkte köpa ett nytt halsband till Turbo men det hade vi inte råd med hehe...det var det eller krossade tomater.

Jag tog en promenad hem till Veronika igår...romina var där så då fick man träffa henne oxå. Vi fikade och drack kaffe. Dom hade precis varit hos sin morfar så gick bort igår. Hemskt när sånt händer...man blir så medveten om sin dödlighet. Jag hade jättesvårt att sva igårkväll...låg bara och tänkte på såna saker. Vad händer med mig sen då...oh vad ska mina barn göra. Ska jag aldrig få träffa dom igen...såna frågor bara snurrade runt i huvudet. Jag tror att man måste ha såna frågor och såna tankar för att kunna uppskatta livet här och nu.
Jag stannad ett tag, Lava fic leka av sig lite. Sen promenerade vi hem igen. Veronika hade fått det jättefint hos sig...verkligen fått till det.
Det är ju sportlov nu så det blev ingen öppna förskolan idag...tur är väl det för jag hade nog inte haft råd att ta tåget.

Nu ska jag mysa lite med min dotter, ovillkorlig kärlek!!!
Älskar er!!!! puss

Kattbett!!

Smulan bet precis Lava i ansiktet, Katten åkte ut med huvudet före. Tyvärr så var hon där uppe så jag såg inte vad hon gjorde för att han skulle bita henne. Men nu har hon flera riv och bitmärken i huvudet...stackare!!
Jag hörde bara att hon blev ledsen så när jag kom upp så såg jag att det rann blod ner från pannan....jag tänkte först att hon hade ramlat och slagit sig, jag frågade henne vad som hade hänt och då pekade hon på Smulan och sa "Ajaj". Det är tredje gången han biter henne nu....med andra ord får han inte komma in mer...tyvärr.
Vill inte riskera att han tar hennes ögon nästa gång.
Men nu är frågan om man ska åka in med henne. Hon ska sova middag nu så jag får se sen när hon har sovot....är det svullet och rött så åker jag in med henne...men annars är det nog ingen fara.

Vi tog en promenad ner till netto innan, hade ingen mat hemma så jag var tvungen att köpa nåt så vi kunde äta lunch. Det blev pasta med köttfärssås. Lava hade mat över hela sig när hon var klar...ibland undrar jag när hon ska börja äta ordentligt. Det är alltid en massa kladd ochklet med fingrar...börjar bli lite trött på det nu. Hon har visat flera gånger att hon KAN äta fint med gaffel och sked...men nej då....det ska kladdas.

Vi ska ta en promenad hem till Veronika sen...se hur fint hon har fått det i sin lägenhet.
Ha en underbar dag....kramkram

söndagkväll!

Nu har jag precis ätit två wasa sport knäcke och druckit en stor kopp te......men ändå kan jag inte sluta titta på den där skålen med godis...aarrgh!!! Jag vill ha....så himla mycket. Jag var ute och sprang en runda innan och jag vill inte skita bort det. Vägde mig imorse...är nere på min målvikt nu...jippi!!!

Jag, Viktor och barnen var och hälsade på Sabina och Adrian idag, dom bjöd på nybakad soxkaka...då kunde jag bara inte säga nej. Så jag åt en eller två bitar och drack två väldigt goda koppar kaffe.
Gud vad jag hade velat ha en sån kaffemaskin....fast ändå inte...då hade jag druckit flera såna om dagen hehe.

Imorgon ska jag hälsa på kusinen, ska se hennes nya lägenhet. Jag behöver komma ut och gå lite känner jag så ska passa på och hälsa på henne då.
Det är ju lov nästa vecka så jag får väl passa på och hälsa på alla då...hehe då har dom kanske tid med mig oxå.

Nu är det timeout och sen wallander....hejsvej!!!

helluuuuu!!!

Vilken underbar dag det är idag. Fint soligt väder, barnen är snälla och rara. Jag har fått sovmorgon idag...men om jag ska vara ärlig så hade jag kunnat gå upp vid 7 när barnen vaknade...så utvilad var jag...underbar känsla.
Igår så vr det säsongstart för Vampire Diaries...som jag har längtat. Tyvärr fick jag se den själv...Fia blev plötsligt sjuk och fick åka hem...tråkigt.

Idag ska jag på kalas, Jenny fyller år..eller hon har redan fyllt men hon ska firas idag. Såg min fina inbjudan igårkväll på facebook, Jag har ju inte varit inne på facebook sen i måndes så jag såg den först igår...fick ringa och kolla så tt jag fortfarande var bjuden haha...nä men jag gillar inte dom som svara i sista sekunden och vill inte vara en sån person...men ibland blir det så.
Nu ska jag snart göra lite lunch till min kära dotter...sen ska hon sova ett tag.

Emil ska vara här idag...så jag antar att han och Viktor ska spela dator. Då gör det inget om jag smiter iväg på kalas. Viktor ska hämta en eldtunna idag oxå...så vi kan elda upp lite skit här hemma. Jocke skulle hjälpa honom...vet inte när men det blir idag iallafall. Ska bli skönt att bli av med allt skit som vi har här....de ser ut som en soptipp just nu...suck!!
Man vill ju ha fint runt omkring sig. Jag hade bara velat ta ett lån och åka upp til ullared och shoppa loss på heminredningsavdelningen, vill ha lite själ här hemma. Just nu känns det lite kallt och tråkigt.
Kan bero på vädret oxå men ändå...jag vill oxå ha fint.
Jag ringde till killarna med kaminen igår, dom sa tt dom bara väntade på bygglovet från oss sen skulle dom sätta igång. Så på måndag ska jag ringa till kommunen och höra hur det går. Kan stressa dom lite hehe.
Vi fick en elräkning på 5500 kr denna månaden...så ni förstår kanske varför jag är ihärdig med att få kaminen installerad. Det är inte hållbart i längden med såna räkningar.

Denna månaden ska vi köra på för fullt med veckohandling. hoppas att vi kommer spara lite pengar...men det är jag nästan säker på. Vi handlar på tok för mycket mat i månaden. Visst vi är 4 i vår familj med två blöjbarn men nej....det ska inte behöva gå mer än 4000 kr i månaden på mat och blöjor. Så nu ska vi handla på måndagen, mat som ska räcka hela veckan...vi ska inte behöva gå till affären mer än en gång i veckan. Jag tror att vi kommer spara mycket pengar på det.













--------------------------------------besök av Sandra och Lova---------------------------------------------







-----------------------------besök på busfabriken----------------------------------------







-----------------------------------på kalas---------------------------------------




Grattis Romina och Christian!

Ni fyller ju år idag.....hoppas er dag var till ert nöje.
Fia var här och hälsade på idag...trevligt med lite sällskap. Innan dess var jag ute och powerealkade med barnen...kallt som faan var det...men skönt när man väl kom hem. Imorgon ska Nova till BVC och få sin spruta...inte kul men ett nödvändigt ont. Måste skriva upp alla mina frågor till tanten, annars glömmer man väl hälften. Jag tänkte fråga:
* Är det normalt att en 6 månaders bebis är hård i magen?
* Kan jag börja med vanlig välling nu och strunta i NAN?
* Hon kräker av viss mat kan det vara allergi?
* Kan jag göra allergitest på henne i denna åldern?
* Ska berätta att hon har haft kräksjukan!
Ja det är vad jag kommer på nu...måste tänka lite mer på det...annars stör man sig som bara den när man väl går därifrån och kommer på 100 frågor till.

Här kommer lite bilder:












söndag igen!!

Gud vad veckorna går snabbt, nu är det söndag igen. Nova har precis vaknat från sin tupplur...jag anar att hon kommer vara vaken lääänge idag.
Inatt så vaknade hon flera flera gånger, jag tror att hon kan ha drömt mardrömmar för hon var verkligen ledsen när hon vaknade. Jag var trött som jag vet inte vad sen imorse. Men som tur var så va det min tur att få sovmorgon, så efter lite tjat på Viktor så gick han upp med Lava. Nova sov i våt säng tydligen, jag har inte märkt när han lade in henne så efter ett tag så vaknade hon oxå. Det var så skönt att bara gå ner med henne och sen gå upp igen och lägga sig i sängen...ja dom där sovmornarna är guld värt.
Viktor satt uppe till 2 inatt och lanade med Emil och Stefan så han får skylla sig själv när han var trött imorse.

Vi tog en promenad i förmiddes hem till Sbina och Adrian, jag skulle hämta min muggar som hade kommit. Vi stannade ett tag och fikade...jag drack bara kaffe...åt inga kakor..duktiga jag. Sen s provkörde Viktor deras ford fiesta (vi funderar på att köpa en sån)...han tyckte att det var helt ok.

Anna och Peter kom sen vid 1 tiden och kort efter det kom ävan Jenny, Milo och Romina. Så kul när vi ses allihopa...Lava och Milo börjar vänja sig vid varandra nu...kul!! Vi pratade lite om allt möjligt medan barnen lekte. Killarna var ute i garaget som vanligt (alltid lika sociala) och fixade med Viktors bil.
Sen var det dags att laga lite mat. Det blev köttbullar och mos idag...väldigt gott får jag säga.
Nu är Viktor iväg och spelar innebandy...hoppashan är trött när han kommer hem för då är det soffan som gäller hehe.

Imorgon ska jag och barnen ta en långpromenad..tänkte powerwalka lite. Jag ska gå och möta Romina vid vårdcentralen, hon ska kolla en leverfläck. Hoppas att allt går bra med det gör det säkert.
Sen ska vi nog promenera tillbaka....i rask takt.
Det känns så bra nu för tiden...har aldrig kännt mig så här smal och fin. Nu ska jag bara börja träna och få til lite muskler så kommer jag att bli riktigt nöjd.
Viktor vill köpa en navelpircing till mig i födelsdagspresent och nu fuderar jag starkt på att göra en. Har alltid tyckt att det är jättefint men har aldrig vågat ha en pga min mage. Men nu när den börjar se hyfsad ut så är det ju roligare att tänka på såna saker.

Imorgon fyller min underbara kära syster Romina år...hoppas verkligen att du får en underbar dag. Älskar dig syster min!!!

kramkram till er andra


kalas!!

Ja igår så firade vi Robin och Simon. Det verkligen kul att träffa alla. Dom bjöd på god tårta (mycket mycket god) och bullar. Lava lekte med alla barnen och njöt verkligen. Det är så roligt att se dom små livet ha så roligt.
Vi stannade rätt länge...lava brukar ju gå och lägga sig klockan 7 men igår blev det klockan 9 hehe. Men hon vaknade klockan 7 imorse ändå....icke att man ska få sovmorgon.

Mamma var här för en liten stund sedan. Vi drack lite kaffe och fikade. Skönt att bara sitta och prata lite..det blir så sällan nu för tiden. Hon har fortfarande ont i knäet men det börjar bli bättre.
Lava fick stäffa mormor oxå....hon är inte lika blyg längre. Nova var glad som vanligt. Ja vi har haft tur med våra barn...nog för att Lavahar kommit in i trots nu men dom är ändå våra små änglar.

Idag kommer Fia och Christian hit...vi ska  bjuda på pasta+köttfärssås. Sen ska jag och Fia åka hem till henne och kolla på let´s dance. Killarna ska väl spela antar jag.
Imorgon får vi ett tidigt besök av Sanda och Lova. Dom skulle ta med sig frukostbullar till oss. Alltid trevligt med lite besök. Sen när Lava har sovit mddag så ska jag och töserna åka ut till viken. Lava ska få leka lite med Milo och jag kan få prata med Eva och Romina...kul kul!!!












Grattis!!!

Idag fyller min kära lillebror Robin år. Men så liten är han inte, han fyller hela 23 år idag. Hoppas din dag blir bra och fylld med fina presenter och dylikt.

Igår var jag och Anna, Sofia och barnen på busfabriken...känns som vi är där hela tiden hehe. Men det är ju så skönt att komma iväg ett tag när Lava är på dagis, barnen leker så fint där oxå.
Fia följde med mig hem sen...vi gick och hämtade Lava på dagis...hon var sur som ett bi när jag skulle klä på henne. Det var mycket skönare när fröknarna gjorde det hehe.
Vi gick inom lekplatsen här innan vi gick hem. Lava visade hur hon kude åka ner för rutschkanan helt själv. Jag stod i startgroparna ifall hon skulle trilla men nej det behövdes inte.

Idag ska vi kanske hem till Eva och Uffe och fira Robin och Simon, har inte fått nån tid som vi ska vara där så jag väntar ivrigt på ett sms eller nåt.
Nu till helgen så ska vi hjälpa Veronika att flytta. Ska bli kul att sen hennes nya ställe...jag vet att det kommer bli skitfint. Sen på kvällen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra...det känns som att vi har planerat nåt men kommer inte på vad.
Imorgon är det ÄNTLIGEN Vampire diaries.....yeeeesss!!!
Som jag har väntat...det slutatde ju helt sjukt spännande. Sen är det bara Desperate som vi väntar på.
Anna har joinat min och Fias Desperate club. Det menas att varje tisdag så får killarna ta barnen så vi kan laga nåt gott och titta på desperate.....vi turas om att åka hem till varande och nu är Anna oxå med hehe...gött!!!

Det blåser skitkallt nu, jag fryser fortfarande och det var ett tag sen jag kom hem. Jag fick gå och städa lite i trädgården nu när jag om hem....som det såg ut...som en soptipp. Men nu är där fint...eller finare iallafall.

Igårkväll så åkte vi hem till svärföräldrarna ett tag...det blev bara en kort visit...men det är sånt man uppskattar...när det är lite spontant sådär.
Nu ska jag äta en mellis eller nåt...det blir nog en keselladrink.
Är snart nere på min målvikt. 65 kg har jag velat väga sååååå länge och nu är det bara ett kilo kvar hehe...känns verkligen super.

ha det så bra idag....kramkram






hej på er!!

kollar på halebob reklamen just nu...den stör mig. ville bara göra er uppmärksamma på det.

Idag har jag och barnen varit på biblioteket. Jag skulle kopiera lite papper och jag kände att jag behövde komma ut lite. Har bara varit en massa gott gott hela helgen och ingen motion...så kan det inte vara. Funderade innan på om jag skulle ut och springa men nej...orkar inte. Lava har varit ett litet åskmoln idag så jag är rätt slut i huvudet.

Imorgon kommer Anna och Peter hit, ska äta lite sen försvinner pojkarna ut i garaget antar jag.

Ibland blir jag så arg och besviken på hur vissa människor resonerar. Det känns som att en del människor bara vill ha drama i sitt liv. Får saker till att vara nåt som det verkligen inte är. Jag antar att det bara är att ignorera sånt beteende även om det stör en ända in i....ja jag vet inte.

jaha nu ska jag koka en kopp te och mysa lite i soffan innan jag drar mig uppåt.

Kom och tänka på en grej nu....sååååå roligt vi ska ha det när vi går ut Romina. Blev skitglad när jag fick ditt sms i lördes...tänkte bara "hoppas hoppas hon kommer hit". Men det blir fler gånger..eller hur hihi. Turkey snart!!!

kram på er!!

utekväll!!

Tack allihopa för en helt underbar kväll igår. Det var ju ett tag sen jag var ute så det var riktigt roligt. Ann-britt och Jocke passade barnen så jag och Viktor kunde njuta ordentligt.
Vi åkte först hem till Sabina och Adrian, Ada fyllde 35 så vi skulle fira han lite oxå. Sofia och Christian kom och hämtade oss där sen vid 4 tiden och sen åkte vi in till stan. Väl där så började Fia med maten och jag höll henne sällskap. Killarna provade det nya GT3 med ratt och allt.
Sen kom resten av gästerna och då började festen så att säga.
Allt blev verkligen jättebra. Vi stack ut sen, det blev Harry´s för oss. Riktigt bra musik var där. Jag och Fia dansade typ i tre timmar sträck haha...ont i fötterna i morse ja!!!!

Vi var väl hemma klockan 4 och då var det sängen som gällde. Vaknade idag klockan 11.42...såååå skönt det var att få sovmorgon för en gångs skull.
Vi åkte hem till Sabina idag och hämtade Christians present (viktor glömde den igår) sen åkte vi till Ann-britt och Jocke och åt lite middag där. Det var så mysigt att få hålla i mina flickor efter så lång tid utan dom. Undrar verkligen hur det ska gå när jag ska till Turkiet hehe en HEL vecka hehe.

Nova har varit lite krasslig nu sen i fredes. Jag var på vårdcentralen med henne i fredes och då hade hon svårt att andas...jätteläskigt var de. Doktorn sa att hon hade mycket slem och sånt i lungorna och halsen. Jag fick medicin som skulle vara lungvidgande och penicillin för bakterierna i hennes kropp. Nu mår hon mycket bättre men hon vill fortfarande inte äta direkt. Hoppas det bir bättre imorgon.
Jag gjorde välling till henne innan men hon drack bara 10 ml...inte mycket alls.
Jag ska prova att ge henne vatten sen...hon behöver det för att rensa upp i halsen när hon hostar.

Nu ska jag kolla lite på tv, först ska jag bara sortera lite tvätt....jippi (not).
hoppas ni har haft en trevlig helg ni med....kramkram

En helt vanlig torsdag!

Den började med att jag gick med Lava till dagis. Lämnade av henne och sen åkte jag och Nova in till stan för att träffa Mia. Det var verkligen jättekul att ses, hon pluggar jättemycket nu för tiden så man får ta vara på träffarna när man lyckas flörta till sig en hehe. Hennes Pappa kom förbi och skulle lämna en fotölj oxå...han brydde sig inte det minsta om varken Mia eller mig...det var bara NOva som fångade hans uppmärksamhet. Åh jag älskar små bebisar sa han samtidigt som han snusade in sig i hennes tafatta lilla hår hihi...det såg väldigt gulligt ut.

Jag var hos Mia ett tag, hon bjödpå frukost...det var gott med en kopp kaffe. Sen tog vi bussen tillbaka och hämtade Lava. Gick hem med henne och sen stadade jag lite och sen var det matlagning. Emil och Stefan kom förbi...dom ville låna garaget (jag som trodde att dom ville träffa mig hehe).

Nu sover båda barnen efter en viss övertalning av Lava hehe. Nu hade jag tänkt sätta mig i soffan med en keselladrink och lite nötter. Vad tror ni om det.

Igår var jag och handlade lite mat för veckan. Jag köpte två gröna växter oxå...blev väldigt fint hihi.

Här kommer lite nytagna bilder...tyvärr så har jag tagit dom med mobilen så alla bilder är inte helt hundra.





pusskalas!!



hela kusinskaran =0)

dom leker faktiskt rätt så fint emellanåt.

RSS 2.0