såå såå trött!!

Alltså jag hoppas verkligen att det är graviditeten som gör att jag är så trött. Det känns inte som att jag orkar göra nåt överhuvudtaget. Imorse så hann jag inte ta min illamåendetablett fort nog så det var ett besök på toaletten relativt fort. Fattar inte hur jag har kunnat glömma bort hur jobbigt det var att må illa. Just nu så känner jag mig inte gravid jag känner mig bara sjuk. Jag är i vecka 8 nu men går snart över i vecka 9 tror jag...alltså det har redan gått två månader...sjukt fort går det.

Inatt så drömde jag att jag och viktor gifte oss, det var såå fint. Vi var i trädgården och alla nära och kära var där. Jag hade den finaste klänningen jag någonsin sett....hoppas jag kommer ihåg hur det ser ut sen när jag ska handla den på riktigt. Vi hade dukat upp på runda bord och det var fina blommor överallt. Solen sken och livet var bara så underbart. Ja vi får väl se när det sker hehe...har mina aningar att jag kommer få vänta ett bra tag, men det gör inget...just nu vill jag bara konsentrera mig på huset. Jag längtar så otroligt mycket just nu. Det är ju bara typ 5 månader kvar men det känns som en evighet.

På fredag börjar jag jobba igen, det känns sådär. Jag hoppas bara att jag slipper kräka och sånt denna gången. Jag jobbar från 12.30 till 20.17 tror jag...rätt så lagom tid. Sen kör jag dom vanliga rutterna så det är inget ovanligt...skönt! Jag var och hälsade på på jobb och snodde en buss, körde lite för att se hur det kändes och så...och jag kan berätta att det kändes inte som att jag har varit ifrån det överhuvudtaget. Så fort jag kom ut från depån så var det som vanligt igen.
Usch nä nu mår jag illa igen...måste gå och äta nåt. Jäkla tabletter....det enda dom gör är att göra så jag blir snustorr i munnen...blä!!

Imorgon bär det av till Ann-britt och Jocke för att fira nyår. Jag ska avnjuta en aloholfri öl och lite skumpa som jag köpt. Eller ja ann-britt köpte ölen (tack så mycket) och jag har köpt skumpan. Hoppas att jag mår bättre då...tycker att det räcker att julen blev förstörd av mitt illamående, nyår kan väl få vara bra!!
Nä nu måste jag verkligen äta nåt...hej så länge!!

nu är julen över! nyår väntar!

Ja idag försökte jag mig på att åka till väla...helt sjukt va mycket folk där va!! det blir lite konstigt beteende på vissa människor när dom ser ordet rea...jaja jag sket i det och åker dit när det har lugnat sig lite iallafall. Jag behöver ett par stövlarså det är väl det jag ska kolla på.

Julen var bra men samtidigt jobbig. det är faktiskt rätt jobbigt att åka runder till olika ställen på en och samma dag. nästa år så stannar jag hemma, det är en sak som är säker. När vi kom hem till min mosterså satt jag och viktor och halvsov...jättekul! Visst det var teevligt ändå och man gjorde det bästa av situationen men det hade nog kännts bättre att bara vara på ett ställe hela dagen. Fast jag antar att det är så när jag man har släkten lite överallt.

Här kommer lite bilder från julen:



Fina Lava hade sin prinsessklänning på sig. Hon fick den av mattias och Ami för ett tag sen och jag tyckte att det kunde vara roligt att ha den denna speciella dagen. Det blev definitivt uppskattat haha jag såg knapt henne under hela dagen....hon var i alla möjliga famnar.



Här var vi hemma hos Bodel och uffe på julfrukost...detta var första anhalten.



Mattias o Ami

Farfar och Lava



Sen åkte vi hem till viktors Farmor och Farfar och firade lite jul där....alla blev så förtjusta över lilla Lava







Sen efter det så bar det av till Hasslarp för att fira resten av julen. Vi var som sagt rätt trött men det blev ändå en lyckad kväll. Det var sååå roligt att få se lava när hon satt i tomtens knä....hon var inte rädd alls, hon bara tittade på honom med stora ögon och ville hjälp till och öppna klapparna. Vi får se om hon är lika orädd nästa år hehe.

Frida myser lite med Lava. här har hon får byta om till tomteklänning....den var lite lättare att krypa i.

Monica och bertil som höll i julen.

Här kommer tomten!!!



vem är det som sitter i tomtens knä =0)



Barnen och tomten!!!

Lilla ludde fick oxå en massa klappar!!



När vi kom hem så började vi packa upp alla julklappar vi hade fått...eller rättare sagt alla julklappar Lava hade fått. Och himmel med klappar det blev. Jag ville se vad hon hade fått så jag lade upp allt i sängen...så här såg det ut:



Och jag antar att alla vet vid detta laget att jag och viktor är gravida igen. Denna gången blir det den 6 augusti om allt går som det ska. Jag kommer väl skriva lite så alla blir uppdaterade där hemma. Ha nu en underbar fortsättning.

Gott nytt år!!!!

snart är de klart!

så där ja!nu är snart julen över. Två dagar till....det är skönt när julen är här..det är bara dom 23 dagarna innan som jag inte tycker om. Det är sån stress och stök. Vi var hos Sabina och Adrian nu precis och hämtade julklappar till lava, funderar på om vi ska öppna några här hemma...annars kommer det blir hur mycket som helst på julafton.
Det kändes så bra att komma dit och få titta på sitt nästkommande hem, jag längatr mer och mer för var dag som går. Nu när jag börjar jobba så kommer tiden bara springa iväg. Nu gäller det att vara sparsam hehe...så man har sina slantar till allt vad man nu ska köpa.

Jag var och hälsade på Sandra idag....fan va kallt det var ute. Ingen mössa hade jag med mig och inga vantar..är man dum i huvudet då?? Vi drack lite kaffe och tjatade lite om bebisarna. Hon bjöd på lite mat, sen begav jag mig hem.

Vad händer imorgon då?? Jag har ingen aning..det känns som att jag har fått black out....alltså jag vet att jag har att göra imorgon men jag vet inte vad!!! jaja det blir jag väl varse om. Jag ska iallafall åka och köpa brunkål och rödkål =0) det är vad jag ska bidra med på julafton....typiskt att jag ska behöva köpa allt dyrt *ler*

ha en trevlig kväll!!! go natt

tröööttt!!

japp jag blir sååå trött, väntar på att viktor ska ringa nån gång så jag kan åka och hämta honom. Sen är det sängen som väntar. Det har varit en låång dag idag...suck!!

nä så dum jag känner mig....

En liten händelse igår fick mig att att skämmas lite idag. Klockan var väl 7 kanske och då knackar det på dörren. Jag tittade i titthålet och såg att det stod en man där, ingen jag har sett förut. Jag såg att han hade en påse med sig..så jag tänkte..å nej inte en försäljare. Så jag struntade helt enkelt i att öppna. Han försvann efter ett tag, men sen efter 10 minuter så knackar samma man på dörren. Jag tänkte att om jag inte öppnade flrsta gången så kab jag ju inte öppna nu heler...då fattar han ju att vi struntade i att öppna första gången. Så han knackade lite sen gick han igen. Nu imorse så frågade viktor efter sin plånbok...jag sa att den antagligen var i bilen. Men sen var jag ute med lava och åkte ulka och när jag komn upp så kollade jag posten...vad låg där då?? jo viktors plånbok. Antagligen så hade den mannen hittat viktors plånbok och ville lämna tillbaka den...nä usch va dum jag känner mig.

lite ris till mig idag...och en stor ros till mannen som lämnade tillbaka viktors plånbok.

önskelista!!

min önskelista till tomten:

* Ett headseat
* Nya stövlar till vintern
* Biobiljetter
* Smyckeskrin
* 50 tums platt tv
* Sällskapsspel
* Springkläder
* Fotoalbum
* EMD:s nya julskiva
* Idol eriks nya skiva
* Presentskort på IKEA

Så tomten nu har du lite att välja emellan hehe.


Sätter mig till rätta nu, ska kolla på allt som jag har missat nu hehe...det kommer bli en lååång kväll. Fast första ska jag sortera tvätten, diska upp och borsta tänderna...så det baraär att gå och lägga sig sen. Jag är egentligen rätt trött...men om jag inte kollar nu så kommer jag aldrig att göra det. Viktor satt och spelade forza när jag kom hem så det blev inte bonde söker fru för mig...och det var sista avsnittet idag..så det bara måste jag se.

Jag var på jobb idag, det kändes väldigt bra. Nu är jag inte så nervös för att börja längre. Den nya maskinen var inte så svår som jag trodde, rätt logisk faktiskt. Jag träffade Claes idag, det var han som undervisade mig, ska åka buss med honom imorgon. Han sa att jag skulle hälsa till David...han hade visst haft David när han undervisade i Höganäs...kul!

Jag var hemma hos mamma och grattade Kewin idag, det blev lite tårta och så..sen begav vi oss hem. Det snöade rejält när vi skulle hem....men jag tog det lugnt så vi kom hem säkert. Hoppas snön ligger kvar ett tag nu...sara lånade vår pulka så hon ska åka med johanna imorgon...hoppas bara inte att hon oxå åker i den...hehe vi kommer få hem en sprucken pulka haha. Nä nu ska jag vika tvätt....go natt!!!!



Hehe alltid lika glad!!


snart till jobb!

Jaha nu sitter jag och väntar på att sara och johanna ska komma. Dom ska ta med Lava till bjuv på julfest. Jag ska ju till jobb och lära mig hur den nya maskinen fungerar så det var bäst om sara tog lava. Sen när jag är klar där så ska jag hem och ta bilen och sen bär det iväg till billesholm. Kewin fyller ju år så det blir lite firande där. Sara kommer dit med Lava oxå så sen är det bara att köra hem.

Jag har varit lite krasslig nu på senaste tiden....hoppas att det blir bättre.

Nu så borde jag äta lite innan jag ska iväg...får se vad jag hittar i vår välfyllda kyl hehe.
kramkram

några bilder ifrån sälen =0)





















lava åker pulka hehe...detta var innan hon hammnade i snön. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Har varit hos Sandra idag och hälsat på Lova...det var kul att träffa dom igen. Sandra bjöd på kaffe och sedan stakte hon varsin hamburgare till oss...det var mumma. Imorgon ska jag iväg till jobb och lära mig hur vår nya maskin fungerar...hoppas att den är relativt enkel så jag kan börja jobba utan problem. Jag har fått mit nya schema...det är väl sådär men det går. Min lillebror kewin fyller 15 imorgon så jag ska antagligen dit och gratta honom. Vi ska tvätta imorgon men det får nog viktor fixa på egen hand isåfall hehe. Nä som sagt nu ska jag ta ett bad sen är det soffan som gäller. Jag har förresten funderat stark på om jag ska börja springa...det låter som en bra ide nu ska jag bara praktisera den oxå hehe.

hejhej!

nu är vi tillbaka!

japp det var en skönt vecka men nu är jag tillbaka...och det är ganska skönt det med. Jag var orolig att vi skulle krocka eller köra av vägen på väg upp men vi klarade oss hehe. Det blev en hel del packning..typ en och en halv bil haha...elt sjukt så mycket grejer man ska ha med sig. Men jag hade ju fått låna skor av sofia så dom tog ju en del plats oxå. Viktor körde hela vägen upp så jag fick sitta snällt vid sidan om.

TYvärr så var det inte lika kul när vi kom upp, vi kom dit klockan 1 och då sa dom att vi inte kunde få nycklarna till stugan förrän 4...eeh! lagom kul!!! så vi fick försöka underhålla oss så gott det gick, när vi äntligen fick nycklarna (kl 3 tack vare min envishet) så åkte vi in till värmen. Stugan var jättemysig, sängarna var mindre mysiga. Vi fick en dubbelsäng som delade sig väääldigt mycket...så när lava skulle sova mellan oss så fick man hela tiden hålla koll på henne så hon inte slank igenom.

Jag åkte samanlagt tre dagar..det var alldeles lagom för mig. Viktor lurade upp mig och sara och tove i offpist....så jag lyckades trilla och vrida knäet, skidorna ville inte lösa ut så det kunde gått riktigt illa...men som tur var så löste det sig. Jag vet inte hur länge vi höll på att stava oss igenom offpisten...vi hade rätt roligt oxå...man skrattade ju åt alla andra som trillade när man själv stod på skidorna.

Kameran är fortfarande i bilen så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder än...men det kommer. Lava kte pukla och hade det roligt..eller så tror jag att hon hade det iallafall. Hon visade inte mycket om hon tyckte om det eller inte. Jag lyckades välta pulkan med henne så hon körde huvudet i snön...så dum jag kände mig. Så hon blev helt rödflammig i ena sidan av ansiktet. Men sen nästa gång hon skulle åka pulkan så verkade det inte vara några problem...jag var så rädd att hon skulle bli rädd för den nu. Jag och emil tog en lång promenad men lava i pulkan och hon somnade faktiskt då.

Nu ska jag och viktor ut och julhandla lite så jag får avbryta här. jag bloggar lite mer sen och då lovar jag att ha lite bilder oxå. kram kram

snart åker vi!

om 7 timmar och 30 minuter åker vi till sälen. Jag har packat allt och allt är klart. Nu bara väntar vi på att klockan ska gå. Vi borde gå och lägga oss så vi är utvilade men är man inte trött så är man inte. Lava är fortfarande uppe, jag trodde att hon skulle vara jättetrött med tanke på när hon gick och lade sig igårkväll hehe. Än så länge så verkar det som att vi inte har glömt nåt...men som alltid så glömmer man nåt. Undara hur långt vi kommer innan vi kommer på vad vi har glömt, jag gissar på 2 timmar.

Nä nu ska jag kolla lite på paradise hotel....yes!!!

kramkram

nu är den klar!

japp nu ska jag alldeles strax hämta bilen. Viktor har inte kommit hem än så jag får ta med mig lava.

Det har varit en rätt så lugn dag idag...lava har nannat lite och sen bara lekt medan jag har städat lite och kollat på tv. Dom ringde från Swebus och den 16 ska jag till jobb och lära mig hur maskinen fungerar och sen kanske få köra lite. det var som sagt ett tag sen man körde. Det ska bli kul, jag ska vara med claes och han är alltid så trevlig.

Nu får jag ta på mig ytterkläder och sen är det iväg.

hej hej så länge!

besök!

Sandra och Lova var här precis, vi fikade och mumsade på gårdagens bakverk. Lava och Lova leker riktigt bra nu, det märks att dom känner igen varandra. Dom leker tafatt och sen bråkar dom om vilken leksak dom ska ha, om Lava har en grej så ska Lova oxå ha den och vice versa hehe. Lava slog sig rejält nu när dom lekte, hon fick ett märke i pannan och hon kommer nog att få ett blåmärke sen. Det tog inte lång tid förrän hon slog sig i huvudet sen igen...hon är så vild och är överallt...det är omöjligt att hålla koll på henne hela tiden.




här börjar dom bråka om en leksak igen hehe.



Lova blev jätteledsen sen efter ett tag, hon ville väl sova men kunde inte...hon var ju inte hemma. Sen när dom skulle ta bussen så körde den ifrån dom..riktigt dåligt. Man blir rätt trött när sånt händer, hon hade stått där ett tag sen körde bara bussen förbi dom.





Så här såg hon ut när hon hade trillat, om man tittar noga kan man se märket hon fick i pannan...min lilla ängel!!





Sen blev det mums mums med lussebulle =0) Så här såg lava ut när hon mumsade på. Här ser man mer märket i pannan...jag fick lindra det med bulle hehe.






Spa idag!

Ja tack så mycket Fia för den fina prestenten. Idag ska vi två avnjuta en skön spakväll *ler* Jag tror inte at jag har varit på spa nn gång så det ska bli riktigt kul! Vi ska åka till åstorp tydligen för det är där det ligger =0) Jag måste kolla tåg och så eftersom vi lämnar in vår bil idag...fast å andra sidan så behöver vi inte lämnai n den förrän ikväll eftersom dom ska laga den imorgonbitti. Vi behöver åka och hämta Resesängen oxå hemma hos Annbritt och Jocke och sen iväg och köpa en pulka till Lava.

Idag är det tvätttid...äntligen! Viktor var nere sist när vi tvättade men han glömde att ta ny tvätttid....det är inte bra för man tänker aldrig på att gå ner och ta en ny sen...men nu har vi iallafall fått en tid till idag..så vi ska tvätta 17-21 och klockan 19 är jag på spa hehe...så viktor får tvätta lite själv.

Jag tänkte blogga igår men datorn hängde sig hela tiden så jag sket i det. Vad hände igår då??

Jag ar hemma hos Sandra och vi julbakade. Det blev: Ischoklad, lussebullar, cornflakesgodis, marsipangodis och till sist knäck. Det var jättemysigt. Lava var med moster Sara och Johanna, det blev enklare om man skulle baka och inte behövde hålla koll på henne oxå. Sen så hämtade Viktor henne när hon var hos Lisa och Kalle (sara hade tagit med henne dit). Jag var väl hemma vid 16.20 tiden och då väntade jag bara på Fia.  När hon kom så stack vi till Maxi och handlade lite mat till kvällen...det blev gulashsoppa med creme fraishe...mumma!!!

Ja, just det....det var en grej jag ville klaga lite på. Vet ni vad dom tar för saffran iår?? ja ni som bakar vet väl vid detta laget.....asså jag fick en chock när jag skulle betala igår...26.95 kr för 0,5 gram och man behöver 1 gram för en sats lussebullar...det betyder att det blev 50 nåt för jäkla saffran..helt sjukt!!! OCKER!!!!! (om det nu stavas så) Man börjar undra om dom vill att man ska baka överhuvudtaget iår.

Nu ska jag kolla lite bonde söker fru...tack gode gud för tv4 play hehe


snart så är det DH

Japp nu kommer fia snart och då är det tv dags!!!

Romina var här ett tag innan...vi pratade lite o mumsade på pepparkakor. Hela dagen har varit väldigt trevlg. Innan idag var jag hos Veronika på hennes öppna förskola...vi sjöng lite och hade det trevligt. Ville gärna träffa henne innan vi åker till sälen.
Nu kommer fia....ha det bra!! kram kram

RSS 2.0