God Jul!!

Tack tack tack allesammans som gjorde vår första jul hemma till en riktigt succé. Det var verkligen jätte trevligt. Alla var glada och njöt av den goda julmaten. Juljklappar hade vi så det räckte och blev över hehe. Tomten tittade oxå in....Lava var inte rädd alls..lite avvaktande kanske men inte rädd...succé!!!
Efter den goda maten och dom fina klapparna (tack så jättemycket allihopa) så lekte vi lite. Det blev en Fyrkamp hih...riktigt kul när man inte behövde vara med själv hehe. Kewin och Mattias möttes i finalen...som vi skrattade.
Efter det så spelade vi bingo, både jag och Viktor fick vara lekledare hehe.
Nä men allt var jättebra och jag kunde med gott samvete lägga mig i sängen och somna in på kvällen.

Igår var jag och Romina och hälsade på David, Jenny och Milo. Det var kul att se Lava vara den framåtgående för en gångs skull. Lagom till vi skulle åka så började Milo mjukna upp hehe...inte lätt när man inte träffas så ofta.

Ikväll ska jag och Viktor gå på bio...det blir Narnia för hela slanten. Vi fick presentkort på SF nu till jul så vi kan med gott samvete gå på bio utan att oroa oss för att slösa pengar...så skönt.
Jag känner att vi behöver lite tid för oss själva oxå så det var verkligen välkommet.
Ann-britt ska komma hit och passa dom små vildarna...det kommer gå jättebra. Jag provade precis att ge Nova lite NAN ersättning och hon tog det jättefint.

I Måndes var jag och Romina och hälsade på Pappa. Han var ju hemkommen ifrån Thailand precis. Han hade hft det jättebra...ville nog inte komma hem hehe. Hans tjej hade stickat en mössa och halsduk till mig och Romina...jättefina verkligen...och varma. Sen hade han köpt klänningar till Lava och Nova...såååå gulliga. Tack så jättemycket för presenterna Pappa....underbara.

Nu kommer nog snart Eva och hälsar på...så jag ska ta en snabb dammsugning.
Ha en fin kväll nu....kramkram

ni får nöja er med lite gamla bilder sålänge =0)











god kväller!!

Har haft en underbar dag idag hemma hos Sandra och Lova. Det var nog en månad sen vi sågs sist...ajabaja inte dra på det så länge. Vi pratade och tittade på flickorna som lekte så fint. Jag kom hem till henne redan kl 7.30 hehe men hon var vaken. Det var riktigt skönt att komma hemmifrån ett tag. Man blir så hemma blind annars.

När jag hade hämtat viktor på jobb så åkte vi hem direkt...han hade en dejt med Emil och Stefan. Jag åkte iväg direkt nästan till Maxi...handlade hem det sista...hoppas jag iallafall. Det är alltid nåt som man saknar när dagen är slut.

Imorgon ska vi umgås med Farmor lite...barnen har saknat henne. Vi ska hämta bord och stolar till julafton...lite tallrikar får vi nog oxå låna.
Nu ska jag äta nåt sen är det bingen för mig.

Romina: Jag hade jättegärna lagt ut lite bilder..OM vår jäkla laddare hade velat dyka upp. Hittar inte laddaren till kameran så jag kan tyvärr inte ta några bilder. Ska eventuellt till väla imorgon och se om jag hittar en ny laddare.

God Jul till er alla...och glöm ej..kör försiktigt!! (släck alla ljus)

hej svejs!!!

snart är det jul!!

bara drygt två veckor kvar nu...gud vad tiden springer iväg.

Idag har vi varit på karlslundsbadet med barnen. Anna och Peter och Adam var oxå med...det var väldigt roligt. Man mår som sagt så bra när man gör nåt med barnen och ser att dom uppskattar det så mycket. Nästa helg så blir det nog bad igen och kanske busfabriken hihi.
Lava Badade själv i den stora bassängen, ja alltså viktor var ju med henne men hon hade egna puffar på armarna så hon simmade/flöt själv hehe.
Nova somnade efter ett tag..det var nog rätt krävande för henne.
Vi åt en god lunch där, nästa gång ska jag nog ha med mig mat själv...det var ändå rätt dyrt där.

Ann-britt och Jocke var här innan. Dom drack lite kaffe och lekte med barnen. Jag var helt slut efter badet så jag orkar typ ingenting nu. Viktor däremot ska sätta igång och baka nu hehe...klockan 7 på kvällen. Jaja han får göra som han vill bara han städar upp efter sig.

Nu ska jag gå upp och lägga lillfisen...hon är nog oxå rätt trött efter dagen.
Imorgon ska jag och Fia åka in till stan och hälsa på Anna....vi tänkte åka pulka men snön har ju försvunnit nu =0(
Det blir nog en promenad i parken istället, sen bjuder Anna på middag...mums!!!

Ha en bra kväll////god natt

besök!

Mamma har varit här idag...hon åkte för ett litet tag sen. Vi pratade lite och hon lekte med Lava. Jag bjöd pp lite lunch och sen var det dags för Lava att sova middag.
Mamma ringde och försökte fjäska till sig en tidigare operation..men icke icke. Hon får tyvärr vänta till i mitten av januari...synd om henne, hon har verkligen jätteont.

Jag ska ta och ringa en samtal till Folksam idag. Jocke var så snäll och berättade för mig att man tydligen måste ringa och säga till dom att man vill ha mammapengarna till sin pension. Det är lite komplicerat men man måste iallafall ringa dom annars får man inte dom här pengarna in till sitt pensionskonto. Det är ändå rätt mycket pengar för mig om snart har gått hemma i typ 2 år.
Så jag ska ringa dom nu och se vad dom har att säga.
Nova sitter och leker med Lavas docka så jag får passa på medan hon är lugn och fin hehe.

Pappa är på väg till Thailand nu...sååå avundsjuk. Han kommer hem på julafton så jag tror inte att vi hinner ses innan kalle hehe. Nu när jag var där så fick han min julklapp, hoppas han tyckte om den.

Nu när viktor kommer hem så ska jag bege mig direkt till maxi. Ska handla hem lite nu så jag slipper det sen. Julen närmar sig med stormsteg jue.
Imorgon är det idolfinal...vi ska ha lite folk här hemma som är intresserade av detta fenomen hehe. God mat och trevligt sällskap...kan bara bli bra hihi.

Japp japp men ni får ha en bra dag....det ska jag försöka ha.
kramkram

god morgon!!

Har helgen varit bra för er? Min var väl så där hehe...det inträffade lite mindre roliga saker...men men sånt är livet.
I Lördes var jag och köpte julegran. Jag och Anna åkte iväg till kropp för att hugga en fin gran men när vi kom dit så var det stängt. Snopen blev jag, det är väl tid att hugga gran nu. Så vi fick köra till bauhaus...ville egentligen hugga gran själv men man får väl ta det näst bästa. Det var ändå inget kul för hela familjen var inte med. Men granen blev jättefin, vi klädde den jag och Lava. Sen när vi hade pyntat klart så tog jag Lava och åkte till Mörarp...Farmor och Farfar var lite Lavasjuka hehe så dom fick passa henne till på söndagen. Hon fick sin första klippning där, Susanne var och klippte Ann-britt så dom tog Lava oxå. Hon var jätteduktig och satt så fint så fint så.
Nu har hon lite lugg hehe så söt är hon.
Vad hände mer då i helgen?
Jag och Anna och barnen var på busfabriken igår...det var väldigt roligt. Man blir så glad och mår så bra när man ser att ens barn mår bra. Det är äkta lycka. Att se sitt barn springa och tjuta av glädje och se dom små glimtarna i ögat...det är det jag lever för.
När vi kom hem sen så var Lava helt slut. Hon sprang och satte sig i Viktors knä och stannade sen där hehe.
Ja viktor var ju och spelade innebandy i söndes, han lyckades sträcka sig eller nåt så igår morse så hade han svinont i ryggen. Han ville prova att jobba ändå men han kom hem sen efter mindre än en timme. Så då tog jag bilen och åkte hem till Pappa. Vill ju träffa honom nu innan han åker iväg till thailand, man vet aldrig vad som kan hända. Vi drack lite kaffe och lekte med barnen. Kul att se att Lava inte är så blyg för honom längre. Man får väl ta sig i kragen och hälsa på lite mer =0)
Sen när jag hade varit hos Pappa så åkte jag och hämtade Anna sen åkte vi som sagt till busfabriken. Hehe jag hade köpt en hamburgare på McDonald´s som jag inte hann äta innan Anna kom ner till bilen så jag tog med mig den. Dum som jag är så hade jag den i en enorm McDonald´s påse som låg överst i bilbarnstolen, så när vi kom fram så sa hon i kassan:
"Ja, jag hoppas verkligen inte att du hade tänkt äta den här, för då blir det väldigt sura miner."
Eh! vad skulle jag säga, jag sa:
"nä då det vet jag att man inte får, jag LOVAR att jag inte ska äta den här"
Men seriöst vad trodde hon, att jag bara skulle ha den där i tre timmar och SEN äta den....hehe nädå. Jag smög in på toan och åt den där hehe...väldigt aptitligt att äta en hamburgare på en toalett...men vad gör man inte för mat haha.

Ett av universums mystrium är: varför hittar man alrig nåt när man ska ha det. Alltså man kan se saken överallt hela tiden men så fort man behöver den så är den borta. Jag ville ha MP3:n nu när jag skule gå med Lava till dagis men jag hittar verkligen inte den nånstans. Jag VET att den låg på skrivbordet senast igår.....jag misstänker en liten dam som heter Lava. Men om hon har tagit den så kan den vara överallt i hela huset....suck!!

Igår var jag iväg och köpte dörrar till ovanvåningen...det blev såååå fint. Det var ju rea på dom dörrarna som vi vill ha på bauhaus...så jag sa bara till Viktor att nu köper jag dom och sen är det inte mer med det. Ni förstår att om jag ska vänta på att Viktor ska få tummarna ur så händer det aldrig nåt...jag får ta saken i egna händer vare sig han vill eller ej. Jag var oxå och köpte en ny toalettsits i helgen...så nu behöver inte våra gäster slå sig halv fördärvade på toan hädanefter hehe.
"jaså sånt har vi råd med" sa Viktor då
Hahahahaha ja jag tycker faktiskt att det är rätt viktigt med en HEL toasits...eller!! vad tycker ni gäster?? ja jag trodde väl de.

Nu ska jag slå min kära mor en signal. Hon var hos doktorn igår och jag vill gärna veta hur det gick.
ha en underbar dag och var rädd om er////kramar o pussar

RSS 2.0