hallå hej

nu ska jag snart iväg hehe....ska bli kul idag! lava ligger på golvet o gör en massa ljud hehe...men vänta nä nu verkar hon bli sur. Jaha då ska pappa passa henne idag....det blir nog roligt för honom. Han ska till mörarp ocg jobba lite där så köket blir klart nån gång...hehe ann britt börjar bli lite desperat nu.
men men nu måst jag göra vid mig...ha en solig dag....det hoppas jag på.

kramkram

chili con carne

det är vad som står på menyn idag. Johanna ligger och sover i soffan och Lava sover inne i sin säng. Så nu äntligen har jag kunnat börja på maten.
Sara är och flyttar saker från sin lägenhet så hon kommer nog snart och hämtar johanna. Johanna har varit här sen 9 i morse...snacka om att jag var trött när hon kom, jag har inte kunnat sova inatt...tror att sista gången jag kollade på klockan så var hon 03.30. Pust!! det är väldigt tröttsamt när man inte kan sova. Men nu måste jag kolla till maten....hej hej så länge 

Tvätt dag idag

jaha nu hade jag en stund över här så jag passar på att blogga lite. Igår så var jag o viktor hemma hos ann-britt och jocke. Jag och ann-britt städade deras källare (så fint blev det) och viktor hade fullt upp i köket. Jocke myste med Lava ute i trädgården.

Ja idag så tvättar jag, riktigt störigt at jag inte kan börja tvätta förrän exakt klockan 7. jag skulle passa på och börja tvätta innan viktor hann åka hemifrån men när jag kom ner så var maskinerna avstängda....åå vad jag längtar tills jag har en egen tvättmaskin.
På tal om det, i förrigår så var jag och viktor och kollade på ett hus i billesholm....skitfint var det och vi tyckte jättemycket om det. Så idag ska vi titta på ett annat hus och om vi inte tycker om det så tänker vi nog lägga ett bud på huset i billesholm.
Jag längar verkligen till vi bor i hus, känns som att allt kommer bli lättare då. Visst vi kommer inte att ha lika mycket pengar över men vi kommer må sååå mycket bättre.

imåndes var jag oxå hemma hos eva och uffe....vi hade det mysigt och fikade och pratade. jag tog lite bilder därifrån....here they come:





sen har jag tagit lite mer lava bilder.












hallå hej!!

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit hos Eva o Uffe =0) vi drack kaffe och åt lite kakor och hade det trevligt!!
Lava njöt av att vara o fokus hehe hela tiden.
En jätterolig rej hände...hon kröp lite...asså inte kröp kröp utan hon drog sig typ fram...jättegulligt var det...mennu när hon har fattat hur hon ska göra så kommer det kanske att gå snabbt till hon kryper på riktigt.

Vi var på festivalen igår och i förrigår...jätteroligt var det...jag åt och åt och åt haha och fick vssa kommentarer om det...men det bryr jag mig inte om för det är bara festival en gång om året hehe. Igår var vi med fia och christian...det var så hilma lagom alltså...vi givk lite i stan och tittade och åt såklart hehe och sen åkte vi hem till oss och kollade på film...sen åkte dom hem.
i fredes så var vi med ann-britt och jocke och det var oxå jättetrevligt, innan vi stack ner till stan så agade jag mat och bjöd på dom, det gick faktiskt rikigt bra...jag trodde att det skulle bli för trångt och så med tanke på hur stor vår lägehet är...men nej då det gick så bra så...så nu kanske dom blir bjudna på många fler middagar hehe. vi åt Chevapchichi tror jag at det stavas....mums säger jag bara. Det ska vi med all säkerhet laga fler gånger.

Nu ska viktor nörda sig lite vid datorn hehe, han har köpt call of duty och det ska han spela med christian nu...såååå roligt hehe!! jaja alla har sine gena nöjen.
imorgon ska jag hämta min abtronic....får se hur många magrutor jag får nu hehe. Sen ska vi o kolla på huset i billesholm...hoppas det är fint.

adjö adjö!!!

hejhej!!

idag så kommer svärföräldrarna på besök, dom ska äta middag här sen ska vi alla ner till festivalen. Dom kom hem inatt från sin lilla semester i Finland och jag hoppas att dom inte skrek när dom kom inanför dörren. Jag försökte rymma upp så gott jag kunde men det är svårt att städa upp när det är grejer överallt. viktor håller ju på och göra vid deras kök och han har väl kommit en bit på vägen, men det är fortfarande mycket kvar att göra. Jag hjälpte till och målade deras trappräcken och sen så målade jag lilla hallen en gång.

Lava sover så sött just nu så jag passade på att gå ner och ta en tvätttid och sen hämtade jag upp turbo. Gizmo låg och sov i garderoben när jag släppte ut turbo eller när han smet ut rättare sagt hehe så jag lät han ligga kvar. dom har fått vara ute rätt så mycket nu på sistonde...skönt för dom.

På måndag så ska vi åka och titta på ett nytt hus i billesholm, detta var jättefint på bilderna men vi får väl se hur det ser ut på riktigt. Det känns på nåt sätt inte lika kul längre, att tita på hus alltså. Jag vill bara flytta till ett hus nu, vill inte bo i lägenhet längre...känns som man slösarbort sin tid och sina pengar. Men nu när vi inte fick det huset i gunnarstorp så blev man liksom lite deppig, jag vet att det finns hur många hus som helst men det huset kändes så perfekt på nåt sätt. Jaja vi får väl se vad som händer och sker.

Jaha då är det festival idag...kul kul!! ska bli skönt att tänka på nåt annat än hus för en stund. Jag ska avnjuta en langos och många många munkar hehe.....mums!!! och en och annan karusell ska vi nog hinna med.
jag har tyvärr inga nya bilder så jag får lägga ut några gamla...det är kul att titta å det med =0)

kramkram





min mage i vecka 18...saknar den lite "snyft"



älskar dig snutte...över allt annat!!



                                                           *kärlek*





alltså jag kan knappt förstå att min mage har varit så stor.....och detta vär ändå inte i slutet hehe. Tittar på bilden och sen på min mage....helt otroligt vad kroppen kan.



lilla bebis turbo...sötnos!!







lite bilder från kullaberg =0)









THE END

nähä!!

det blev inget hus föross, dom andra bjöd över oss och vi ville inte bjuda för mycket. Priset var redan uppe på 1460000 så då gick vi ur. Tråkigt att det blev så men det finns en orsak för allt som händer och jag litar på att vi kommer hitta på nåt annat hus som till och med är bättre. var precis inne på hemnet men tyvärr så var där inget som för mig i smaken. jag får väl hoppas och vänta på att det ska komma nåt bra snart. imorgon ska jag och lava till bvc...får se hur mycket hon har gått upp i vikt hehe.

kram kram

DH

nu är det slut på DH, jag satt uppe och kollade på det inatt. Så nu har jag sett det sista programmet, nästa säsong kommer nog i oktober så jag får snällt vänta tills dess. Det slutatde inte så jättespännande så jag överlever nog väntan.

Idag ska vi bjuda på huset, vi var och tittade opå det igåt och både jag och viktor känner fortfarande att det är det vi vill ha. Viktor vän Anders följde med och han har ju haft hus sedan länge så han visade oss en hel del som vi skulle tänka på. Så nu känns det som att man har fått alla kort på bordet, alltså vi vet vad som behövs göras och så och då kommer det inte som en överraskning sedan. Så nu väntar jag bara på att hon (mäklaren) så ringa tillbaka och då lägger jag ett bud. Hoppas att vi får svar snart igen då.  
Tänk om vi får huset idag..eller iallafall bekräftar att det är vårt..gud vad skönt det hade varit. 

Nu är sara här med johanna..hon har precis varit och skrivit kontrakt med helsingborgshem och hon flyttar hit 1 sept =0)
vi ska nog gå ut och gå en runda sen. Jaja jag uppdaterar er sen om husköpet.

kramkram 

god morgon!

Nu är alla uppe..eller ja jag och lava iallafall...katterna ligger och sover så gott. Gud va trött jag var när jag gick och lade mig igår....vi hade varit i mörarp hela dagen.

Idag ska vi kolla på huset en gång till....och nu är det verkligen på riktigt. Vi ska kolla lite hur elen är dragen tyckte jag att viktor sa...ifall man skulle vilja bygga om nån gång. Sen ska vi se hur huset står i solläge...alltså står det i söderläge eller vad? och om vi fortfarande tycker om vad vi ser så ska vi bjuda på huset...hihi...så spännande.

Lava har fått en otrevlig hosta....inte bra!! jag läste på internet att det kunde bero på en förkylning..men hon är inte täpp i näsan eller nåt sånt. Sen så stod det att det kunde vara ett RS virus oxå....och det är verkligen inte bra. Jag vet inte om man ska ringa bvc redan eller om jag ska avvakta och se om det blir bättre. Dom kommer ju antagligen bara säga att det är en förkylning. En anna sak som oroas mig lite är att hon inte har bajsat på jättelänge. det är nog 4 dagar sen och bajsade sist. Dom säger att det kan ta upp till två veckor mellan bajsningarna men jag blir ändå orolig när det inte kommer som det ska. Jag försöker övertala henne hehe.

Nu ska vi gå till ANNAS DIREKTEN och hämta ut ett rekommenderat brev så jag har fått...undrar vad det är.
adjö så länge =0)

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

...eller ja åtminstånde två trappräcken hehe. Jo för tusan, idag har jag lekt målare, jag målade mina svärföräldrars trappräcken...så nu är snart trappan komplett hehe. Viktor gjorde ju om hela hallen för ett tag sen och nu var det bara räckerna kvar så då tyckte jag att jag kunde göra det tills dom kom hem från semestern i Finland (hoppas ni har det trevligt).
När vi hade jobbat klart där så åkte vi hem till emil och käkade där..pizza..inte så nyttigt men dödligt gott hehe, den där pizzerian i Mörarp har afktiskt riktigt goda pizzor och kebab...så jag får rekommendera dom.
Ja Emil har flyttat nu, han har sin första egna lägenhet. En etta på 38 kvadrat...jättefin, helt nyrenoverad. Jättehögt i tak och fina neutrala färger eller inte så mycket färger...svart vit och grått hehe. Han har flyttat till den gamla banken i Mörarp.

Ja så nu när han har fått sin första lägenhert så kan väl vi få vårt första hus...tycker jag iallafall. Vi ska ditt och titta på huset igen på Tisdag.....spännande, Mamma ville nog följa med...hehe hon är mer i exstas än vad jag é. Om vi då tycker om det och så så ska vi nog lägga ett bud....ååh!! hoppas hoppas.

Vi fick tillbaka vårt guitarhero idag så viktor sitter och provar det nu...hoppas verkligen att det funkar nu. Det var faktiskt rätt så roligt får jag erkänna...jag trodde inte att det skulle vara så roligt...ännu ett tv-spel tänkte jag ...men sen så provade jag det och jo det var skitkul!!!!

Jaha vad har mer hänt då?? hmm!! jag har fått den 4:de säsongen av DH så nu bär det av till wisteria lane igen...hihi...jag vet att jag é nördig men det är så spännande. Det slutade med att Edie hängde sig så jag bara måste se nästa avsnitt nu...helt sjukt om hn dör...det kan hon ju inte göra hon är ju en av huvudrollerna. jaja vi ska se hur det blir och vad som händer. 
haha jag fick gå och ta Lava nu...hon låg utanför sitt babygym...igen!! hon har börjar röra sig väldigt mycket...jag vet inte riktigt hur hon förflyttar sig men på nåt sätt så har hon flyttat sig avsevärt från ena stunden till den andra. Jag vägde mig idag och sen väge jag mig igen med henne i in famn...jag tänker inte säga vad jag väger men hon vägde om det nu stämmer...6 kilo...jippi!! jag var rädd att hon inte skulle ha gått upp så mycket i vikt...hoppas vara att den nu stämmer som sagt. Vi ska till bvc den 28 så då får vi väl se...usch då ska hon få sina sprutor...eller vänta..nej hon fick ju förra gången..då är det inte förrän nästa gång hon ska få sina sprutor.

jag har tagit lite bilder från när jag var och hälsade på hos pappa...vi var ute och gick och hamnade på hembygdsparken, pappa bjöd på en räkmacka och sen gick vi hemåt. det var roligt att träffa honom...jag berättade lite om huset som vi har tittat på och han gav mig lite råd och tips....det är ju rätt mycket som man ska tänka på. Tyvärr så fick han inte se hur mycket Lava har utvecklats för hon sov mesta dels av tiden....nästa gång så ska han få se mer. Hon har blivit så stark...hon håller sig uppe jättelänge när hon ligger på mage..asså riktigt högt uppe...ser ut som att hon gör armhävningar hehe.

nu ska jag surfa lite på nätet sen är det DH som gäller...ha en trevlig kväll
////bella









här ska Lava få hänga sin napp sen, där är hur många nappar som helst på den där kaninburen och det kommer nog bli fler med tiden anar jag. Men det är ett bra sätt för barnen att sluta med napp...jag vet flera som har gett sina nappar till kaninerna och sen inte brytt sig. Mycket bra idé!!!



dessa söta getterna var ute i det fria...så söta dom va!!! jag fick klappa en som var jättetam.
Här kommer lite fler bilder som jag har tagit.













lite fler bilder, gamla som nya =0)



min underbara syster...som snart ska börja högskolan hihi..puss till dig



gammal bild när vi hade fest hemma på bjäregatan.
Robin,Stefan, Robin, Christian och Peter



när vi var på semester och första anhalten var liseberg =0)



Haha men Fia då *skrattar* se men inte röra





från när jag hade långt hår....kämpar med att få det igen hehe



haha lite trött viktor *ler* du ser lite röd ut i ögonen hehe



från viktors kalas på bjäregatan =0)



glad svärmor och farmor =0)



två tuffa brudar hehe



kärlek puss puss puss

Yeeeeeess!!!

Vi fick lånet, haha fan va kul!! dom ringde precis och bekräftade det *ler* så nu ska jag få tag i mäklaren och boka en ny visning och sen lägger vi ett bud. Hoppas bara inte att det är nån tönt som trissar upp priset nu.

Ju mer jag tänker på det, desto säkrare blir jag. Detta huset kommer att bli bra för oss och för lilla Lava.

Nu väntar jag bara på viktor, sen ska vi bege oss till mörarp och han ska jobba lite där. medan han jobbar så åker jag till pappa en runda och hälsar på honom. Det var ett tag sen han såg Lava så det ska bli kul att träffa honom. Då får vi se vad han säger hehe. Nu ska jag ringa mamma och berätta den glada nyheten hihi.

ha en underbar dag allihopa....det vet jag att jag ska ha......kramkram

stolt!!!

har ju glömt att säga att min lillsyrra har kommit in på högskolan i malmö =0) är sååå stolt över henne.

                              LYCKA TILL ROMINA!!!!!!!!

älskar dig syster! puss

nu är det nära!!

Jaha vi var och kollade på huset igår och det var ju jättekul. Huset låg helt perfekt och det var väldigt barnvänligt (och kattvänligt). Huset var lagom stort och det var i toppskick förutom att fönsterna behöver bytas snart..asså om några år.
Budgivningen var uppe på 1250000 nu så vi får se vad som händer.
Men det kändes konstigt för denna gången så var det på riktigt, alltså vi har ju tittat på hus innan men det var ju så avlägset å...nu denna gången så är det på riktigt.
När vi kom hem igår så satt jag och viktor oss ner och gick igenom at så objektiv som vi kunde och vi kom fram till att vi gärna vill bo i gunnarstorp.
Det kändes ju jättebra att både panna och tak är nästan helt nytt, alla vitvaror är typ bara 3 år gamla så det kommer vi inte behöva byta på länge. Nä detta känns jättebra men vi ska inte ropa hej förrän vi är över bron. Jag håller er uppdaterade hehe.

Jag och Lava var på stranden i tisdes med sara och johanna, här är lite bilder:







det var skönt med lite sol i ansiktet =0) Lava använde viktors gamla keps...hon är så söt i den hehe.
Jag har tagit några bilder på henne idag oxå, lika bra att lägga ut dem oxå.





hejhej!!!

kolla hus idag

ska ta tåget 11.39 till billesholm och hjälpa sara med hennes uttag...sen när viktor slutar så åker han o jag o fia o christian och kollar på huset hihi...kul kul!!! ska bli spännande. men nu måste jag göra mig redo...hej hej

banken idag!

ja idag får vi reda på vad banken säger, vi ska vara där klockan 4 idag....nervös hehe!! Vi har ju en del pengar sparade och tänk om dom säger att vi får ett lån...då vet jag inte vad jag gör...jo jag blir skitglad hehe. Men men nu ska vi vara realistiska och verkligheten säger att det nog inte blir så.

Lillan var inte så kry när vi vaknade idag...hon hade lite feber tror jag. Hon har alltid haft undertemp varje gång jag har tagit henne temp och nu hade hon 37,5 så då antar jag att hon har lite feber. Hon ligger och sover nu så jag tog henne temp nu men då låg den på 36,8 så den har ju gått ner som tur är. Vill ju inte dra ut henne om hon inte är bra.
Vi kanske skulle till fia o christian idag men isåfall så får dom komma till oss. Lillan går före allt.

Vi tog lite bilder igår och vi fick några bra. funderar på att förstora upp nån av dem..dom blev så fina!!
kolla själv:









min fina lilla flicka...så glad man kan vara!! är så glad att du kom in i våra liv. älskar dig...puss från mamma

en ny vecka!

Nu är det en ny vecka och vi börjar om på nytt igen. Jag konstaterade att jag faktiskt har varit ledig i ett halvår nu.....ett halvår...helt sjukt! Det känns inte som att jag har varit ledig så mycket. så om ett halvår ska jag börja jobba igen...ska bli skönt!! men samtidigt så vill jag vara med lillan...hon är ju mi lilla ängel och jag vill inte överge henne, fast viktor ska ju ta över hehe så det ska nog gå bra.
Imorgon ska vi prata med banken, vi har bokat in ett möte så vi ska kunna fråga lite om lån och husköp. Det är rätt så bra att veta var man ligger och hur mycket mer dom tycker att vi ska spara, sen vill man ju veta i vilken prisklass vi ska leta hus oxå. Vi har hittat ett jättefint hus i gunnarstorp som både jag och viktor tycker mycket om, så det ska jag ringa och se om jag kan få en visning på nu. Alltså vi ska inte köpa hus nu men det är rätt så bra om man kollar lite på hus så man har lite kött på benen när det väl gäller.

jaha vad ska vi hitta på idag då? jag har direkt några pengar så vi kan inte göra nåt som kostar nåt...men vi har ju filmer här hemma...hm! vi kan ha film maraton...fast jag vet inte hur roligt lava tycker det är..nä! vi får väl gå ut och gå en runda. Eller nej det kan vi ju inte, barnvagnen är i bilen jue..och det har viktor. typiskt!

Vilken öken det var när jag kollade i kylskåpet hehe..jag sitter ch äter rostmackor nu...frulle!! fast det är iof rätt så gott. Jag borde gå och handla men det är inte så lätt när man inte har nån barnvagn. jaja vi får se hur vi gör.
nu ska jag ge lillan mat..hon har ätit som hon ska nu så det var nog falskt alarm innan...pust!!

ha en underbar dag///kram




haha viktor hade för stora byxor så lava fick en åktur i dom hehe


god morgon

Lillan vaknade för ett tag sen så med andra ord så var jag oxå tvungen att gå upp. Hon sitter och pratar med tv:n just nu *ler* min lilla flicka, hon var så duktig igår när vi var hon Monica. Vi kom till Monica nät klockan var 15.15 ungefär och då hade hon redan varit ute med mig och Ann-britt sedan klockan 12 ungefär. Hon var så glad och go hela tiden. Det var jättekul att träffa Frida och Ludde, han var såå söt när han sprang omkring. När jag kom dit så spelade han och Frida innebandy hehe, ja dom säger ju att man ska börja tidigt om man vill att barnet ska bli något bra på det senare.
Monica bjöd på en jättegod paj med sallad, tyvärr så hade jag redan ätit en underbart god bakad potatis lite tidigare så jag kunde inte förmå mig till att äta så mycket.
Vi stannade hos Monica till 12 undefär hehe så det blev rätt så sent. Jag börade titta på "onskan" när jag skulle natta henne och sen var jag fast...filmen slutade 11.45 så efter det så åkte vi.



Frida och lilla Ludde =0) så söta ni är.



Linda och Tomas barn + 1 hehe vi har från vänster: Timothy, Viktoria, ? och sist Alicia.



Moster Monica, kvällens värd =0) hon var lika duktig som alltid..ordnade och fixade hela tiden. Här stårhon och förbereder den goda pajen. Det är en sak som man alltid vet, är man hos Monica så blir man väl omhändertagen hehe. När jag skulle mata och natta lillan så tände hon en massa ljus så det skulle bli mysigt hos oss och sen kom hon in med lite dricka och snacks till mig.



Frida började blåsa bubblor till barnens stora förtjusning. Lava förstod inte vad det var så hon brydde sig inte om det. Ludde och Vanessa hade jättekul med dom fina små bubblorna och började jaga dem. Vanessa och Ludde var tydligen nästan lika gamla hehe så fina dom är.



Lava låg mest på mattan och tittade på vad alla andra gjorde. Ludde blev svartsjuk när frida hade Lava i sitt knä hehe...det är väl klart..det är ju hans mamma. Men han var rätt nyfiken på Lava oxå, han kom hela tiden fram och skulle titta på henne. här hade hon kräkt ner sig så jag höll på att byta på henne.
Usch jag luktar bara kräk hehe, Lava har kräkt nu sen hon vakande så jag ska strax ta in henne i en dusch och sen ska jag hoppa in i den oxå. Viktor ska bara gå upp så jag kan duscha sen ska väl han bara äta lite frulle och sen bär det iväg till Mörarp igen.
Innan jag åkte till Monica så var jag och Ann-britt och Lava inne i stan och tittade i affärer, tyvärr så hittade vi bara en blus till Ann-britt. Hon ville vara extrafin till 50 års festen som hon skulle på senare på kvällen men det blev inte en så lyckad jakt. Men vi hade tur när det gällde en sak, precis när vi kommer till bilen och började låsa upp och oacka in lillan så kommer det en kille gåendes, jag tittade lite närmare på honom och såg att han var perkeringsvakt, det roliga var att vår tid hade redan gått ut och när vi var på väg till bilen så stod vi i valet och kvalet om vi skulle gå i några affärer till....det hade blivit en dyr historia...ibland ska man ha tur.
När vi hade ittat i affärer så bjöd Ann-britt på lunch...tack tack!!! Det var faktiskt riktigt trevligt att gå i stan med ann-britt, vi gick och tittade i lugn o ro...eller kanske inte lugn o ro men det var iallafall väldigt rofullt tyckte jag, annars brukar jag inte tycka om att gå och titta i affärer.
nu bajsade lillan s jag måsta byta bjöja...jippi!!!!!!!!!!

Så nu har vi bytat bajsblöjan hehe. Var va jag....jo just det vi gick i stan, ja det var trevligt!!!
I fredes så mös jag och Ann-britt till det med lite vin och ost, viktor var med på Jockes svensexa så vi hade huste för oss själva, så vi satt o pratade hela kvällen tills jag skulle med tågen 00.30 hehe.

Nu sitter viktor och matar lillan, jag börjar tro att min mjölk håller på att ta slut. Lava fick ett utbrott igå när vi skulle lägga oss, hon ville inte ha bröstet och blev jätteledsen. Till slut så fick jag henne lugn och och då somnade hon men hon ville inte ha bröstet. och nu precis så gjorde hon likadant...men jag känner hur det rinner till när hon suger så där finns lite mjölk iallafall. Jag får se hur hon beter sig idag och om hon fortsätter så får jag ringa till bvc.



vi var och hälsade på mamma i torsdes...Lava tyckte att det var roligt att träffa mormor och som ni ser så tyckte mormor detsamma.



Lava intar den vanliga positionen hemma hos mormor *ler* och mormor får springa och kolla boss hela tiden (hon tror att han ska trampa på henne).



Morbror kewin leker oxå med Lava....=0)



nu kommer lite snygga bilder på Sara =0)







kramkram

Hälsa på pappa

med pappa menar jag alltså viktor, jo jag och lava ska nog åka och hälsa på honom snart. Lava sover för tillfället så jag ska göra vid mig sen bär det iväg.
Viktor ringde innan och undrade om vi ville komma och hälsa på, han har ju inte fått träffa varken mig eller lava så mycket denna veckan. När han kommer hem på kvällen så sover hon ju. Hon somnade klockan 20.30 igårkväll och sov ända till 4 =0)hon är så duktigt.

Sen ikväll så ska jag och lava mysa lite med farmor. Vi åker med viktor sen när han har kommit hem hehe.

men nu måsta jag göra vid mig...kramkram


hemma igen!

Nu har vi kommit hem efter en heldag hos mamma.
vi åt gott och hade det trevligt. Jag hjälpte till och städa kewins rum...hmm!! var jag så slarvig när jag var i hans ålder...tror inte det hehe.

Nu är jag bara såå trött...nåt man inte kan säga om Lava..hon ligger och skriker i sitt babygym...skriker av glädje hehe.,..låter så roligt!!!

Nu ska jag avnjuta lite glass och invänta 9 filmen på 9:an...får se vad det blir ikväll.
kramkram

hemma igen

nu e vi hemma, eller vi har varit hemma ett tag. Det var trevligt hos david och jenny. Kul att få träffa milo..ja och alla er andra oxå. Nu sitter jag här vid datorn och väntar på viktor. Lillan ligger i sitt babygym och jollrar...fast jollret övergår snart i gnäll hör jag. Hon är rätt så trött nu, det har varit en lång dag idag.
Vi fick chokladtårtor och bullar till kaffet hos david och jenny..hemmabakade..mums väldigt gott.
oj nu blir hon arg..vänta...så nu har jag henne....så nu skriker hon hos mig istället hehe man får inte ha det allt för bra.

hehe nu ligger hon inne och pratar för sig själv.

Hon fick en fin dingliis idag..en rosa och fin....tack så mycket!!!
Hon fick mysa lite med min morbror Ove och sen fick hon träffa monica oxå, det var ju ett tag sen. På lördag så ska vi nog hälsa på hemma hos Monica...då kommer frida och ludde dit. Dom ska bygga om sitt kök så hon flyr fältet hehe det gör hon rätt i, så får jag träffa lilla luddet =0)

Imorgon ska jag till mamma, vi åker nog rätt så tidigt. Vill vara där så länge som man känner för och inte stressa. Det betyder att vi ska åka buss och tåg då....hoppas att där är nån trevlig person som vill hjälpa oss på tåget. Jag blev faktiskt väldigt besviken när jag var ute och åkte för ett tag sen...inte en enda erbjöd sig att hjälpa mig när jag skulle av och på tåg och buss. Jag fick be om hjälp och till och med då verkade det svårt, Jag vet inte hur folk blir uppfostrade man när jag ser en barnvagn så behöver dom inte be om hjälp för att få det...det kommer på ren automatik.

Nä nu får viktor komma...vi ska synda med McDonald´s hehe...vadå!!! man får ju glas till *ler*



  Ove leker med Lava

 
Lillebror och hans flickvän...alltid lika stilig på foto Robin.

Veronica och Johannes *fina ni é*

Monica o lilla Lava

Fick en bild på Jenny oxå =0)



sist men inte....eller vänta..jo minst hehe lilla Milo. Han växer så det knakar...bros nog på sin far, han har ju några cm att växa om han ska komma upp i sin fars längd hehe.
kramkram allihopa

en ny era!!

Nu har jag äntligen lärt mig att lägga in bilder ordentligt hehe så nu så bär det av till en ny era.
ja, det vill säga om jag klurar ut hur man ska göra.

Idag har jag tvättat och städat, alltid lika kul att göra det när man är ensam hemma. Tyvärr så hade vi inget val eftersom varken jag eller viktor har varit nere och tagit en tvätttid på väldigt länge. Men Lava var snäll som vanligt och låg och sov den mesta tiden, jag fick använda vår babyvakt och den fungerade utmärkt. Man känner sig säkert till att göra såna saker när man har babyvakten, jag hörde hur hon snarkade i den hehe och då kan jag hänga upp tvätt i lugn o ro.
Tack ann-britt =0)

Viktor ringde innan och ville kolla hur det gick med hans mobil, tyvärr så hade han inte fått något mail från halebop så jag kunde inte erbjuda nåt svar...tycker dom är väldigt långsamma på att fixa fram den där telefonen. Emil beställde oxå en men han fick aldrig den, nu när jag skulle beställa en ny till honom så var den slut....helt otroligt!!! Den där iphonen är visst populär.

Jag var hos veronica igår medan viktor jobbade i mörarp, romina var oxå där. Det var kul att träffa båda två....vi får skärpa oss och träffas lite oftare. Vi fikade och drack kaffe och hade det väldigt trevligt.
Simon blev vild med kameran så jag har några bilder..eller rättare sagt många bilder hehe. här kommer några:



simon borde satsa på kamerayrket, det blev riktigt bra bilder.



alla var inte lika glada hela tiden. (syftar på lava)
Vi tittade på MJ:s begravning oxå...så sorligt, jag kunde inte sova sen när vi hade gått och lagt oss så jag gick upp och kollade på tv och då sände dom begravningen i repris...snyft, jag fällde en tår eller två. Hoppas att alla lämnar han ifred nu...inga mer skandaler och smutskastning!!!!

Jaha vad ska man köpa till kusinen då, monica kommer om ett litet tag så jag får väl börja göra vid mig....det tar tid att bli vacker hehe. Chokladen som jag trycker i mig nu hjälper nog inte särskilt mycket. Pallar inte laga mat så det blev min middag, vi har rester från igår men dom får viktor ha när han kommer hem...han ska ju jobba så han behöver energi.



här kom bara halva lava med *ler* men vi blev ju bra eller hur hehe.
På fredag så är det landskronakarneval tydligen...det är kanske nåt som man skulle gå på. romina är säkert i landkrona så jag kanske kan hälsa på henne oxå. Annars så gåtr jag nog med sara och hennes kompisar.

Mamma har semester nu så jag ska nog åka och hälsa på henne imorgon, då åfr jag passa på och lämna tillbax tröjan som johanna glömde här. Det var ett tag sen mamma såg lava så jag får ta mig i kragen och åka dit. Hon växer ju så det knakar så man får inte vänta för länge med att hälsa på.
Inatt så låg hon och pratade i säkert 20 minuter innan hon somnade, jag kunde inte hålla mig för skratt, hon låg där i sin säng och diskuterade världspolitik eller nåt....det lät så roligt. Men sen blev det helt plötligt tysy, å när jag kollade så sov hon så sött så.



haha mästerfotografer vi é!!!!
  
 lilla lava badar i grannens pool =0)




kolla så sur man kan vara hehe

nä nu ska jag göra vid mig..snar iväg jue....hej svejs!!!










gapa stort hehe


myser i sina nya fina kläder


alla barn som är söta räcker upp handen


have a break, have a kitkat

japp det har jag mumsat på precis. gott gott!!!
Idag har jag och Lava varit och handlat lite....pappa måste ju ha frukt nu när han jobbar så mycket. Vi var inte hemma förrän 22.10 igår....så sent och jag var helt slut!!

Så idag har vi tagit det rätt så lugnt. Jag väntar på att romina ska höra av sig, vi kanske skulle ses idag men men vi får se om hon ringer. Annars så ska jag nog åka och hälsa på min moder...hon har semester nu så jag får titta in och säga hej.
Nu ska jag snart laga lite mat, det blir chili con carne idag, inte hemlagad utan från sån där mix...men den blir skitgod för jag kryddar lite extra hehe.

Katterna var ute och rastade sig idag...dom fick vara ute medan jag och lava var och handlade...dom är så duktiga, kommer direkt när man kallar på dem. Gizmo kom in i trappen men sen lade han sig ner och skulle inte gå längre hehe...jag jag gick upp...antog at han kommer väl när han har legat färdigt...men nej då...jag fick gå ner och hämta honom efter typ en kvart hehe...jäkla katt!!!

Nähä nu ska jag göra nån nytta...kanske ska ta och dammsuga...om jag orkar och hittar lite engagemang...ska leta under soffan hehe.

kramkram

hej jocke!!!


mys mys


syster yster


jäkla kärring!!

Usch va sur jag é, jag ringde till banken för jag och viktor vill gärna komma dit och prata med nån om husköp, lån osv.
När jag kommer fram så är det en tant som svarar, jag berättar vad jag vill och vet ni vad hon säger då!!!

*jag ser här att du inte har så mycket pengar på ditt konto så då är det inte lönt att ni pratar om husköp*

Hon tog alltså förgivet att jag bara ägde vad jag hade på kontot. För det första så ville jag inte ha ett lånelöfte så då spelar det väl inte nån roll hur mycket pengar jag har på mitt konto.
För det andra så har vi ju sparat en hel del pengar nu men det brydde hon sig inte om att fråga eller kolla.
För det tredje så behöver man inte vara så himla överlägsen och otrevlig.

Det enda jag och viktor vill är att höra med dom är hur mycket dom tycker att vi ska satsa på hus och hur mycket vi hade kunnat låna när man tittar på våra inkomster. Sen hade man kanske kunnat få lite råd och sånt.....men nej det tyckte inte tantan i telefonen.....fan va arg jag blev på henne.
Hon har ingen aning om hur mycket pengar jag och viktor har så jag tycker inte att man ska kläcka ur sig sånt då.

Jaja vidare till annat, jag har hållit på och försöka få lillan att somna så jag kunde städa..lättare sagt än gjort. Värmen gör henne lite grinig och hon vill inte somna., jo hon somnar uppe hos mig men sen när jag lägger ner henne så vaknar hon och blir ledsen direkt. Nu har hon äntligen somnat, jag passade på och springa ner och ta en tvätt tid..så det blir på onsdag kl 7 till 12. Förhoppningsvis så sover hon då *hoppas hoppas*.
senare då ska jag ju till david..han fyller år. Viktor kunde inte förlja med, han ska ju extraknäcka.
Får väl förhoppningsvis träffa romina då oxå..var en hel evighet sen vi sågs känns det som.

Jag följer nog med viktor till mörarp idag...hälsar på ann-britt o jocke. Eller jag kanske ska hälsa på mamma...det var et tag sen ju..hmm!! nu blev det svårt. jaja vi får se vad vi gör.
hade gärna velat åka till babyproffsen och köpa en uv tält till lava...får se hur stressad viktor är.

nu ska jag börja städa så om ni ursäktar mig.

kramkram

gud vad man kan vara trött

sitter och lyssnar på celine dion och väntar på att klockan ska bli 9, jag ska nämligen se en film på 5:an.The vera deline story eller nåt sånt hette den, den handlar om en mamma som tror att hennes dotter har omkommit i en brand men som senare hittar denna dottern, då bor hon hos en annan familj....verkar den bra eller?

Så jag var på statoil inna och handlade filmgodis hehe...nyttig jag é *ler*

Jag och viktor var i mörarp idag och skulle kolla på extraknäck...asså till viktor då förstås hehe. innan dess så skulle vi kolla på ett hus som vi hittade på hemnet..men vi körde på fel motorväg hehe så vi hamnade helt fel....så det blev inget hustittande =0( när vi hade börjat köra så frågade jag viktor vilken motorväg så vi skulle köra....men det hsde både han och jag glömt att kolla..så vi chansade...det var 50/50 chans att köra rätt hehe....men vi valde såklart den vägen som var fel. Så vi hann köra över hallandsåsen innan vi fattade att vi var fel ute....haha lite skrattretande var det.

Jaha så nu kommer viktor att vara borta på extraknäck i typ två veckor...men det är i mörarp så vi kommer nog att följa med några gånger....så om vi får så kommer jag o lava att leka lite med farmor och farfar när han jobbar.
Nähä...om man skulle sätta in ostkakan i ugnen.....det blev mitt filmgodis...mums *ler*
 
go natt på er////bella

heldag hos svärföräldrarna.

ja det var väldigt trevligt att få vara lite hos Ann-britt och Jocke. Jag kom hem till dom igår vid 6 tiden och kom hem idag kl 6 hehe....så jag var där en hel dag..ja o lava oxå då förstås. Vi har njutit och badat och njutit lite tll.

Jocke badade med Lava idag och det verkade gå hem bra hos Lava...lite övertalning fick vi ta till när hon skulle ner i vattnet men sen när hon väl var i så var hon jätteglad.
Milla kom förbi med Astrid och vi pratad lite....det var ett tag sen jag träffade henne så det var jättekul, hon skulle gå en runda med astrid sen skulle hon till jobb (tycker synd om dig milla) men hon kom inte så långt. Hon hamnade som sagt hemma hos camilla och där satt hon tills hon var tvungen att gå tillbax till Tina igen hehe. Jag tog tillfället i akt och gick oxå hem till Tina, ville prata lite och titta på deras fina hus.
Jag stannade en bra stund där, vi pratade om allt mellan himmel och jord och sen badade vi töserna lite. Det är två månader mellan Astrid och Lava men jag tycker inte att det är så stor skillnad..jo Astrid har lite starkare stämband hehe. Det var så roligt att se henne när hon badade...hon skvätte vatten överallt och skrattade hela tiden hehe. Lava var lite mer reserverad och iakttog Astrid hela tiden.

När jag kom hem till Ann-britt igen så kom båda på att vi inte hade ätit nåt mer än frukost, så vi gjorde det enda rätta....tog fram vars en kall korv och åt den med stor aptit hehe...vilken middag!!! men när det är så varmt så har man ingen direkt aptit, varken jag och ann-britt var särskilt hungriga så det fick räcka med en korv. Nu när jag kom hem så ville viktor beställa pizza så jag tog en sallad (skaldjur) med vitlökssås...men när viktor kom tillbaka så hade han glömt såsen så det blev en rätt så torr sallad...fast det gjorde inte så mycket...det är ju såsen som är onyttig hehe.

Imorgon hade jag tänkt rensa ut på vinden och få lite ordning där...vi får se hur det blir med det *ler*

ha en god kväll....och ann-britt.............spela inte bort alla småslantar nu hehe *blink blink*

ser detta mysigt ut eller vad??



Lava hade somnat i soffan och jag ville inte väcke henne, jag var tvungen att göra en grej så viktor skulle se efter henne så helt plötsligt så kommer viktor bärandes med lava PÅ kudden som hon låg på i soffan och lägger henne med kudde och allt i spjälsängen hehe....detta var resultatet.

lillan och katten =0)



Lava tyckte att gizmo var mjuk och go så hon tänkte känna lite hehe. Det roliga var att gizmo låg kvar oxå...han tittade lite på henne men sen var det inte mer. Gizmo har börjat bli lite mer tillgiven mot Lava nu...vill gärna vara med när hon ska äta och vill gärna lukta lite på henne när hon sover...han hade lagt sig hos henne i sängen nu för nån dag sen, så gulliga dom är. Mina bebisar *ler*

hmm!! är du trött anders???


nästan hela familjen hall



här har vi camilla , anders och johanna på deras nya trädäck...sååå mysigt vi hade det igår...helt underbart. Camilla hade lagat jättegod mat och Ann-britt hade lagat löktortinisar tror jag att det hette. Vi satt och åt gott och njöt av värmen och hade det bara helt underbart. Jag drack till och med lite vin...det var väldigt gott det med =0)

börjar bli trött



efter en händelserik dag så började lillan bli trött, hon somnade strax efter detta fotot togs. Hon hade ju badat och varit ute nästan hela dagen hehe....och roligt var det. Lilla Lava fick bada med camilla och mamma och farmor.
Skönt var det iallafall...att få doppa sig i Camillas pool...det har ju varit lite varmt om ni inte har märkt det.
Snart kommer det nog att stå en liten bäbispool hemma hos farmor och farfar hehe.

farmor myser med Lava


guuuud va varmt det är

jag tog precis in katterna och båda ligger nu i hallen och flåsar...det är sjukt varmt nu. Jag gick till willys innan med lava eftersom vi inte har nån mat hemma, när jag kom tillbaka så var jag dyngsur...känns lönt att man duschande igårkväll. Så nu sitter jag här framför datorn med en kyld bonaqua päron...Mmmmm!!!

Igår var vi som sagt hemma hos fia och christian...det var skönt att bara slappa med fia. Hon var sjuk...jätteförkyld så jag höll henne sällskap och solade samtidigt hehe. Jag försökte få upp den för****ade poolen som inte ville bli fylld. Så jag lyckade bränna mig på ryggen och på armarna men det gör inget...fint med lite solbränna.

När vi var klara eller när killarna var klara med träaltanen så satte vi igång grillen...å guud va gott det var med mat då. Det var riktigt trevligt att sitta uppe på altanen när det hade blivit svalt i luften och få mat serverat. Robin och hans flickvän lotta kom oxå dit och hjälpte till.

Jaha nu så ska jag se om jag kan få tag på camilla och fjäska in mig lite hehe...jag tänkte att jag och Lava skulle träffa Ann-britt idag men hon skulle över till camilla och bada i poolen...men då tänkte jag att jag kunde våldgästa dom hehe...i vilket fall som helst så vill jag ändå fråga först innan jag klampar in.
n ska jag börja förberede lite mat till min älskling...det blir köttbullar idag...jag lyckade få tag i fast potatis på willys så jag ska göra potatismos oxå..mums!!
Viktor ska till kusin mikael idag och festa loss...innan dess så ska han på firmafest oxå...helkväll för han hehe..och jag och lava ska väl se om vi åler ut till mörarp eller vad vi gör.
ha en svettig dag iallihopa...kramkram

nästan klart



här var det inte mycet kvar. christian gömde sig för solen =0)

nakenfis



så här låg lava mestadels av dagen igår hehe...hon mös på en filt under ett stort parasoll.
Hon lyckades kissa ner fias filt tre hela gången hehe...det är skönt att vara naken!!

dagens outfit *ler*



ibland gillar jag speglar....vår spegel är rätt så snäll mot mina extrakilon hehe

och garfield med...


lava fick oxå vara med


poolen



den här poolen hjälpte jag till att få upp. det var ingen rolig historia kan jag berätta. Deras gräsmatta lutar antagligen förvi fick tömma den två gången eftersom det fylldes på för mycket på ena sidan hela tiden. Men nu sista gången så struntade vi i det och gjorde så gott vi kunde iallafall. Jag och fia ick stå och hålla uppe den i typ 2 timmar så därför har jag bränt mig på axlarna idag....men när vi åkte igår så var den nästan helt full så det belönade sig iallafall. så när dom kommer tillbaka så är jag först i poolen hehe.

hehe



christian brände sig i onsdes så därför leker han läderlappen nu hehe. Ni ser där hur långt dom hade kommit i onsdes och igår gjorde dom färdigt alltihop...eller nästan iallafall. Nu är det bara sidorna kvar och trappan.
Så idag skulle christian klippa gräset och fia skulle städa och göra fint, dom ska ju till turkiet imorgon så då måste dom fixa till hemma så det är fint när dom kommer hem.

här skruvas det


fia o lava fötter



igår var vi hemma hos fia och christian...jag hjälpte till med deras nyinköpta pool och viktor och emil hjälpte christian med hans träveranda. Jättefin blev den.

RSS 2.0