inte lika bra inatt!!

nä det gick väl inte lika bra inatt, jag fick tyvärr in stor spya på bussen. Som tur var så skulle jag bara köra en tur till hbg sen slutade jag där. Det värsta ycker jag är att det var inte ungdomar som höll på och var mest jobbiga igårnatt det var vuxna människor. dom var allmänt stökiga medan ungdomarna satt tyst och fint...hehe snacka om ombytta roller. kvällen igår var väldigt dryg...det kändes som den aldrig tog slut. Sara var snäll nog och höll mig sällskap en bra bit på vägen....hon somnade nog gott sen när hon kom hem hehe.

Viktor är och hämtar kewin nu...han skulle visst vara här idag...leka lite och så sen åka hem på kvällen. Fia kommer oxå nu snart, hon skulle hålla mig sällskap ett tag sen ska hon iväg med christian.
Gud vad jag är trött idag...fattar inte hur jag ska kunna jobba ikväll. Jag lade mig ner igår två timmar innan jag skulle jobba för att vila lite. Inte bra, jag var skityr i hela huvudet och mådde skitilla när jag vaknade. Så himla trist när man mår så.

Imorgon har jag semester...så jä-la skönt!! tänkte precis skriva...långa sovmornar haha nä inte precis. Men lava är så snäll så, idag vaknade hon vid 9 tiden...fattar inte hur hon kan sova så länge...speciellt eftersom hon lägger sig klockan 8 om kvällarna.
Vi har hittat en bäddsoffa som vi vill köpa till huset. Den heter Solsta dagbädd...jättefin!! men jag vill nog provligga den först så jag vet att den är någorlunda skön...den kostar ändå 6270 kr så då vill man ha lite valuta för pengarna.

här kommer lite bilder som jag tog på lava igår:





så här fint leker lava och turbo om dagarna =0)







lava ville spela pappas xbox hehe



så här sur blev hon när jag tog bort det haha, hon pep och sträkte sig så slång hon kunde för att få tag i den hehe.


jaha då var man vaken!

Ja det gick väl bra att jobba igår, inga som kräktes eller så. Jag plockade visserligen 35 öl och ciderburkar men det är inget m man slipper spyorna. Det är helt otroligt hur folk kan smutsa ner på en buss...alltså det är allt möjligt i bussen sen när man har kommit till ändhållplatsen. Jag tog över en buss från höganäs igår och då hann jag inte gå igenom den innan jag började släppa på folk, sen när jag började köra så hörde jag ljudet av ett antal burkar som rullade runt i gången. Så jag fick köra en bit sen fick jag stanna och plocka upp dom som låg i gången iallafall, det verkade tacksamt.

Dom som jobbar nätter och kvällar är rätt roliga, det är liksom en viss sorts människa som jobbar tidiga mornar och en viss sort som jobbar nätter. Dom är som dag och natt hahaha!! jag jobbar lite av varje men jag är väl bra på att vänja mig vid olika tider. Det ska bli skönt sen när man har semester nästa vecka, vi får väl se vad vi hittar på. På torsdag ska jag och Lava hälsa på Pappa sen på kvällen så ska jag hälsa på sannas föräldrar..dom har inte träffat lava så det ska bli kul. Annars vet jag inte riktigt vad som händer nästa vecka, jo Ann-britt och Jocke kanske ska passa lava till helgen. Vi har ju två biobiljetter som vi fick i julklapp så vi tänkte utnyttja dom....om vi nu hittar nåt intressant att se.

Idag jobbar jag från 19.00 till 03.00 så det är en hel timme mindre än igår. Roligt nog så var jag inte trött när jag kom hem, antar att jag hade blivit övertrött vid det laget. Vi får väl se hur trött jag blir idag. Jag kunde inte sova riktigt efter att lava hade vaknat...låg mest och vände på mig men jag låg ändå till klockan var 11.30. Jag får väl se om jag kan lumra en stunde sen efter maten.
Jag läser en bok som jag har fått låna av jenny...skitbra!! den heter "flickan som inte fick finnas" den är väldigt sorlig och man blir så jäkla förbannad över att det finns människor som verkligen behandlar sina barn på detta viset. Jag rekommenderar er verkligen att läsa den.

Nu ska jag gå och se hur vårt fina lilla filter mår hehe, jag tog flitret från spiser och dräckte det i YES och nu så ska jag skölja ur det med skållhet vatten...det måste väl göra susen. Jag pallar inte ha ett vidrit fettindräckt filter som droppar över min mat. Nä tack! sen har jag sprayat ugnen med nån sort rengöringsmedel så den ska oxå bli fin idag. Däcket till barnvagnen har jag oxå fixat idag...gjorde min egen hemmalagning och jag hoppas att det håller ett tag iallafall. Dom töntarna på babyland gav ju oss fel slang....så denna slangen kan vi inte pumpa med vår pump...trött man blir.

Lava sover så jag kan inte ta några nya bilder...ni får vänta *ler*
hejhej så länge!!!!!

nya bilder!

















dagens middag!!

jobba natt idag!

hela långa kvällen och natten ändå till 4 på morgonen...så ser mitt schema ut idag. Jag har aldrig jobbat så länge så vi får väl se hur det blir med det. Jag hoppas bara att jag inte får en massa fyllon som ska spy överallt. Jag förstår inte det fenomenet, om man mår dåligt så kan man faktiskt gå fram och fråga busschauffören om han eller hon skulle kunna stanna till lite...i 99% av fallen kan jag säga att dom gör det. Hellre det än att behöva köra och byta buss stup i kvarten för nån inte kan hålla sitt maginnehåll där det hör hemma.  Jag har varit med om det två gånger, den ena gången så han nån suttit tyst och småkräckts under typ hela resan för att jag sen ska upptäcka detta genom att vädra en väldigt konstig lukt i bussen. Andra gången så stod en kille upp i bussen och helt plötsligt så spyr han helt okontrollerat på hela golvet...tycker synd om dom som stod och satt bredvid honom.
Nä tack det kan jag gärna vara utan....så tänk på oss busschaufförer innan ni öppnar munnen!!!!

Vi var hemma hos Ann-britt och Jocke igår...dom bjöd på varma mackor...mums!! Lava var så duktig hon lekte helt själv för det mesta...Kanske för att farmor hade en massa klossar som var så roliga.

Innan vi åkte dit så var jag och viktor och lava iväg och letade efter en sängram till nya huset. Vi hittade ingen direkt men vi vet nog nu hur vi vill att den ska se ut iallafall. Ann-britt blev orolig och undrade om vi var tvugna att köpa den NU...men vi lugnade henne, vi vill helt enkelt veta vilken sängram vi ska ha och hur den ser ut i färg och form för att vi ska veta hur vi ska inreda resten av rummet...vi kommer ju att tapetsera och sånt innan sängen kommer in och sen ska v lägga nytt golv och då vill man ju att det oxå ska matcha men färg och så.
Vi hittade ingen sängram men vi hittade våra gardiner..eller tyg till gardinerna iallafall..men det var ingen billig historia. !99 kr/meter kostar detta tyget och man får bara köpa det i 10 meters rullar..så med lite enkel matte så kom vi fram till att 4 gardinlängder skulle kosta 2000 kr. Men vill man ha fint så får det kosta, vi vill inte kompromissa nu när vi ska ha hus...så ska vi köpa det vi verkligen vill ha. Sen får man ju spara därefter ju hehe.

Åh!! jag vill bara gå upp på vinder och börja rensa, men de är nog ingen bra ide....då blir väl viktor galen. haha.
Nu ska jag göra lite mat som jag kan ha med mig på jobb, hemmagjord pyttipanna blir det. Här går det inte att äta ute...det har vi inte pengar till..haha vi syndade igår när vi var ute och körde...det blev MAX..mums. Det hade  varit ännu godare om jag inte hade mått så jävla illa hela tiden. Jag tlyckades spy två hela gånger igår...det var jättelängesen sen det hände...hoppas inte att det ska börja nu igen. Jag klara av att må illa det får jag leva med...men att spy...det blir lite jobbigt när man kör buss. Vi får väl se, jag mår bara ila idag så jag klarar väl mig förhoppningsvis.
Jag går in i vecka 13 imorgon....om jag ska vara ärlig så tänker jag inte alls på bebisen nu för tillfället. Det känns inte som man har tid att tänka på det just nu...det är så mycket annat som händer. Sen när magen börjar synas så känns det väl lite mer verkligt.
Nä nu ska jag äta lite, viktor kom precis hem från affären.
ha en underbar dag allihopa.....kram



snart så kommer bulan tillbax hehe...förhoppningsvis inte så stor.



min söta bebis!!















jag har inte tagit några nya bilder så ni får nöja er med några gamla godingar *ler*

lite kort!!









turbo leker oxå med lavas leksaker =0)

hej hej!!

för ovanlighetens skull så är jag hungrig, funderar på om jag ska bre en macka.
Vi var hos Mickael igår och firade honom, det var trevligt att träffa alla läcktingar. Man såg inte röken v lava efter vi hade kommit dit hehe, hon är en liten flörtis hehe. I vanlig ordning så glömde jag kameran så jag kan tyvärr inte bidra med några bilder.
Vi var p väla för at köpa en present till Mickael och då började vi bli hungriga, vi sa att vi inte visst om vi skulle få mat eller om det bara var kakor som skulle serveras. Så vi chansade inte utan vi åt en liten måltid på grafitti medan lava mumsade på sin gröt. Sen när vi kommer hem till Mickael så tar dom fram två stora smörgåstårtor...Åååhhh!! jag som älskar det. Jag kunde få i mig en bit sen var det stopp. Viktor åt mina rester hehe matvraket!!
Vi har varit lite i valet och kvalet om vi ska ha smörgåstårta till lavaskalas...och nu när vi var där så hade dom köpt två 15 pers tårtor och det räckte och blev över så vi behöver nog inte vara oroliga för att det inte ska räcka hehe.

Vi tog med vagnen som vi skulle ha på väla när vi skulle shoppa. Trodde vi iallafall, punktering ppå ena däcket. Helt otroligt!!! just nu så önskar jag att vi hade hjul av hårdplast, det är ju helt värdelöst om dom ska gå isönder hela tiden. Jag vet inte vad vi gör som gör att dom smäller hela tiden. Jag ska kolla sen när viktor komme rhem med vagnen, jag får se hur däcket har smällt. Och ser det ut som dom andra däcken så är det ju nåt som inte stämmer, då måste det ju vara fabrikationsfel eller nåt.

Lava står och dansar vid bordet nu, jag har på MTV nu hehe...hon är så söt.
Det har varit riktigt skönt att vara ledig denna helgen...bara få vara med mina älsklingar.

ha en bra dag, snart ska vi iväg till sabina och Adrian och hälsa på.
hejhej!!

hejhej!!

jag får så fina bilder på min tös!!





kul att leka i leksaksbacken!!

Sofia och Max

Christian



jaha då får jag väl skriva lite här då. Förlåt för att jag inte har varit inne på ett tag...det var en vecka och två dagar sen..det känns inte som så länge. Jag har tagit lite nya bilder på Lava s¨se ocj njut hehe. Fia och Christian och lila max var här och hälsade på för nån dag sen så då passade jag på att ta lite bilder på dom.

Lava har fått sin fjärde tand nu..den första framtanden..haha nu kommer hon inte att vara en liten bebis längre..inte med en stor framtand iallafall. Men hon kommer alltid att vara min lilla bebis. Hon ville inte sova middag innan så efter ett tag så tog jag henne i famnen och lade oss i sängen och så somnade hon som en stock...så mysigt att bara ligga och mysa lite. Man får ju inte så mycket av det nu för tiden när man jobbar.

Idag ska vi hälsa på Kusin Mickael...han har tagit sin examen i prästyrket....så nu ska vi dit och fira honom lite. Vi ska först inom väla och hitta en present till honom. Känner egentligen inte för att gå på väla idag men vi har väl inget val. Usch! vad jag mår illa nu...måste verkligen äta nåt...men vad!! vi har inget hemma...det är öken i våra skåp.

Vi har köpt den nya bilbarnstolen nu...jättefin är den och mycket bättre än den förra. Lava satt lite inklämd i den gamla tyckte vi så det var dags för den nya. Det är myckjet lättare att spänna fast henne oxå och hon sitter riktigt bra i den.
Jag och viktor har diskuterat fram och tillbaka om vi verkligen ska köpa en tvillingvagn..och jag tror nog att vi hoppas över det. Det är rätt mycket pengar vi ska punga upp med då ocjh som läget är nu så är det rätt tajt med ekonomin som det är. Det måste ju finnas en alternativ som är billigare menar vi. Några förslag?? Jag har funderar på att köpa en sån här bärsjal...och om man har en sån så kan ju bebisen ligga i den odh lava i vagnen när man är ute och går. Annars så får bebisen ligga i vagenen och lava ha sulkyn som vi fick av Sabina och Adrian....nåt måste man väl kunna göra.

Låt se, vad har hänt mer?? jo jag ska iväg och köpa inbjudningskort till lavas kalas...ska bli så kul...jag har planerat och haft mig...det är ju hennes första kalas så det ska bli bra minsann. Tyvärr så kan vi inte bjuda alla vi vill..lokalen vi har hyrt rymmer bara 30 personer så vi får vara sparsamma med inbjudningarna. Det blir bättre nästa år..så har vi ju lite mer plats hehe.

Nu är det bara 5 månader kvar till vi flyttar...ojojoj vad tden flyger iväg. Innan vi flyttar så ska vi hinna med en 50 års fest, en barnkalas och en massa andra grejer...innan vi vet ordet av det så kommer vi att bo i ett hus. *längtar*

Nä nu vet jag inte om jag ska springa på toa eller om jag ska äta.....usch!! det är inte alltid kul att vara gravid.
Förresten igår när jag jobbade så körde jag til landskrona och vem såg man då om inte....HENKE LARSSON...jag vet det är säkert jättemånga som har sett honom...men det är så konstigt att se han helt privat...han gick där i sin stora dunjacka och frös...skulle frågat om han ville komma in och värma sig hehe.

ha det najs alla....kramkram

=0)

Tack själv Hanna och Petter det var jättekul att träffa er oxå. Nästa gång har ni kanske en liten bebis med er *ler*
Jättefin lägenhet ni hade, tillräckligt stor och allt. Lille vovven var ju helt underbar, viktor blev lite kär faktiskt hehe.

Jo tack maggan vi kom hem alldeles säkert. Det var en skön biltur hem, lava sov hela tiden. Men vi var jättetrötta när vi kom hem. Borta bra men hemma bäst.

just  nu så laga jag en god lasagne...fick en beställning på det hehe.
Jag har varit ledig idag...det har varit jätteskönt. Har lite sovmorgon imorgon så jag får sova ut då oxå. Viktor tog lava imorse...så skönt var det att snusa vidare. Viktor var väl inte lika road hehe...men men sånt är livet som föräldrarledig.

Nu ska jag kolla till maten...börjar bli hungrig nu.
kramkram

Så ingen mer stol på morgonen!!

Jag kom på lava med att hålla på att klättra ur stolen imorse...så det blir inget mer sånt på morgonen. Annars är det så skönt att kunna sätta henne i den medan man göra vad man ska. Vågar inte ens tänka på vad som kunde ha hänt om jag inte hade sett det.

Våra fönster som vi beställde i september har fortfarande inte kommit så jag skickade ett mail till dom. Vet ni vad dom svarde "vi har inte fått nån beställning från er" vilka idioter. Det är väl klart att vi har beställt dem. Jag kommer ihåg att jag skickade vår adress och mitt ersonnummer och allt. Men men nu får vi beställa dom IGEN. Hoppas att dom kommer snart eller iallafall till vi flyttar.

Idag blir en kort dag...då jobbar jag bara till 19 hehe. men jag kommer iallafall hem till lava ska lägga sig...mysigt!!
Usch vad tråkigt att titta in i vårt kylskåp...är är typ ingenting..vet inte vad jag ska ha med till jobb idag. Skorpor och vatten typ hehe.

ha det så bra idag///kram

badanka!!









Å va kul det är att bada. Lava mös med mamma i ett varmt och gott bad idag. Efter en lång biltur så var det behövligt *ler* Vi har varit uppe i borås nu i helgen...mycket trevligt var det att få träffa alla. tyvärr så glömde jag kameran hemma så inga bilder finnes.
Vi sov över hos Lisa och Stefan, gud vad jag vill flytta till hus nu. Dom har jaft sitt hus i två eller tre år nu och det var så kul att få prata lite "hus" prat med dom. Men det går nog rätt fort nu fram till vi ska flytta in...mycket som händer jue.
Jag mådde rätt så illa i morse men tyvärr så var mina tablette här hemma...aja baja!!! så på vägen hem så blev det ett akut stopp på McDonald´s så jag inte skulle spy i bilen...minde roande.

Nu ska jag leka med dottern min....mys hela kvällen!!
Jag har förrsten satt in foto i vårt nya fotoalbum...jättefint blev det =0)

kramkram

lite bilder!

















Idag har jag en lätt dag, jag jobbar bara till 20.00...skönt!! sen är det helg. Vi ska åka och hälsa på Sofia, Max och christian idag efter jag har slutat jobba. Ska bli så kul att se det lilla livet (max alltså). Nu ska lava alldesles starx äta lite sen är det att sova middag för hennes del. Vi har börjar göra så att hon får hålla sig vaken till hon ska äta middag sen får hon sova tills hon vaknar och sen så blir det inte fler tupplurer förrän det är kväll. Hon verkar inte ha några problem med att hålla sig vaken så det verkar ju fungera. Det är mycket lättare att lägga henne på kvällen sen oxå...hon är ju helt slut då.

Nu ska jag ta mig en liten tupplur så jag orkar med ikväll *ler*.
Imorgon bär det iväg till borås och ullared hehe..ingen sovmorgon här inte.

kramkram

vilken dag!!!

Hahaha nu ska ni höra, igår så jobbade jag rätt sent som vanligt. För att få tiden att gå lite fortare så ringde jag romina och frågade om hon ville följa med på en runda, det ville hon. Problemet var bara att jag pratade för myckt med henne och glömde liksom bort vart jag körde. Inte bara en gång uten typ tre gånger. Det är så roligt att se folks reaktioner när man kör lite fel..hela deras värld går typ under hehe. Idag lovar jag att köra helt felfritt!!!

Idag jobbar jag till 23.34 så det blir rätt sent idag oxå...men imorgon så slutar jag redan kl 20.00. Jag börjar komma in i jobbandet nu, är inte lika trött om dagarna. Det enda som jag fortfarande tycker är jobbit är att jag inte kan vara hemma när lava ska gå och lägga sig. Vill ju vara hemma och säga god natt till henne.

Jag känner verkligen att man uppskattar tiden mer nu när man jobbar...som jag får med lava och viktor alltså. Nu till helgen ska vi åka till borås...ska bli skönt att få vara lite ledig..och bara få mysa med mina älsklingar.
Nu ska jag snart äta lite rester från igår sen bär det iväg till jobb. Viktor är iväg och lämnar sin lönelapp, det är en fördel om vi får lite pengar nästa månad hehe. Vi ska ju köpa ny bilstol  nu när vi får pengar, den går på ca 3100 kr så pengar är en nödvändighet. Det ska bli skönt att slippa bära runder på bilstolen hela tiden. Hoppas bara att dom har den i rätt färg nu när vi ska köpa den, vi kan förbeställa den men vi väntar nog och chansar.
julgardinerna har åkt ner nu...nu är julen över hemma hos oss...skönt!! viktor skrattade när jag satte upp dom gamla gardinerna...dom var ju skryngkligare än ett dragspel...haha men jag pallar inte ställa mig och stryka nu. Det får se ut som det gör till vi flyttar *ler*

ha det så bra allihopa!!! kramkram

var tar tiden vägen?

Alltså sen jag började jobba så ve jag inte var tiden har tagit vägen. Jag har inte varit i närheten av datorn på 6 dagar...helt sjukt!
Just nu sitter jag och tittar på 2 1/2 men med älsklingen. Lava har somnat efter en timmes grinande...det blir nog bättre snart hehe. Jag hade min första lediga dag idag...skönt!! det märks att man inte har jobbat på över ett år...jag är helt slut när jag kommer hem. Men det är rätt skönt att ha börjat jobba igen...kan vara för att jag vet att jag bara ska jobba i typ 5 månader till *ler*.

Vi var hos fia igår och träffade Max för första gången...såå söt är han..och så liten. Har Lava verkligen varit så liten..fattar ingenting! Fia verkade må relativt bra, och christian lyste av stolthet =0) Ska bli så kul att få träffa dem lite mer sen när dom har kommit hem och blivit lite mer hemmastadda.



där ligger det lilla underverket...lille Max!!!

Jaha då har man börjar köra buss igen. Det har nästan inte kännts som jag har varit borta alls. Passagerarna är lika trevliga som vanligt och mina kollergor detsamma.
Imorgon jobbar jag till 24...kul kul!!! fina tider jag har fått va!! jaja det är bara att le och se glad ut.

här kommer lite bilder från nyår =0) vi var hemma hos Ann-britt och Jocke...mycket trevligt var det:


'














ja det var roligt!!! Lava sov som en stock genom hela spektaklet!!! första nyåret avklarat.

Jag och Lava var och hälsade på lova och sandra idag, här kommer lite bilder på det =0) Hon var så snäll och bjöd mig och viktor på middag...tack snälla sandra.









ska försöka hinna blogga lite mer..ha det så bra så länge...kram

RSS 2.0