tack för igår!

tack allihopa för en jättetrevlig kväll igår.
Vi åkte till Max dop först och hade en underhållande stund i kyrkan, sen festade vi loss på smörgåstårtan. Det var kul att träffa Gunilla och alla andra...kändes som att halva busskåren var där hehe.

här är lite bilder:



















det var som sagt kul! idag ska vi nog träffa om igen och titta på melodifestivalen, vi missade ju den igår. Fast det vill säga om viktor kommer upp ur sängen nån gång...klockan är nu 11.28 och han ligger fortfarande i sängen!!
Mitt krav för att han skulle gå ut igår, vilket han gjorde var att han skulle gå upp när lava vaknade..haha vilket skämt!! det blev inte mycket med det, jag har varit inne och väckt honom tre gånger men han bara somnar om. Min moster kommer och hälsar på nu klockan 1 så han får minsann masa sig upp ur sängen nu..ord och inga visor!!!

här kommer lite bilder från Ann-britts 50 års fest som blev väldigt lyckad hehe:



























































ja det var några bilder..jag har några fler men orkar lägga upp alla hehe. Nu ska jag gå och väcka viktor så han kommer upp nångång....ha en underbar dag...solen skiner så dagen kan knappast bli bättre.

kramkram på er!!!

fullt ös idag!

japp idag har vi mycket att göra. Viktor är iväg och klipper sig just nu, jag och sara har precis släpatner vår matta till tvättrummet..så nu håller den på att bli fin. Nu ska jag städa lite mer här hemma..tänkte ge mig på toaletten..japp alltid lika kul.
Sen ska vi på Max dop klockan 3 och därefter är det direkt till Ann-britts 50 års fest. Det ska bli riktigt kul.

Sofia och Christian var här igår, vi kollade på en film och åt viktor goda köttbullar..ja du läste rätt...viktor lagade maten igår. Allt var gott förutom att han hade meskryddat köttbullarna haha så dom smakade ingenting hehe. Men men det går bra ändå...tänkte bjuda lava på en bulle sen..se vad hon tycker om pappas matlagning.

Sara ska passa Lava idag...hon kommer sen vid 2 tiden och gör sig hemmastadd här hemma. Lava tycker så mycket om sin moster så det kommer gå så bra. Jag hade en mardröm inatt..jag drömde att sara och lava skulle åka buss till mamma i billesholm (vilket dom ska) och då krockade bussen och lla gick bort..usch!! hemska tankar!!!! jag måste försöka förtränga sånt..inte bra för mitt hjärta.
Jaha om man skulle ge sig på toaletten då hehe....ha en bra dag allihopa...jag lovar att jag ska ta med kameran idag s ni får lite bilder...kramkram

hej allesammans!!

hej hej!
lava sitter  mitt knä och myser lite. hon ska snart äta lite middag och sen är det nappy time.
Hon har blivit lite kinkig med maten nu på sistonde..hoppas att det bara är en fas hon går igenom. Hon är j inte direkt den största bebisen som har fötts, hon behöver så mycket mat hon kan få i sig.
Idag är det jobb för mig, jag börjar kl 14 till 21 ungefär....rätt lagom. Mindre kul med detta vädret..det skulle visst bli underkylt regn idag...inte så kul att köra i.
Vi var och handlade igår, jag blir fortfarande förvånad över hur dyrt mat är. Vi hadelade inte så väldans mycket tyckte jag och ändå kom vi upp i 1500 kr. För oss som har en matbudget på 3000 kr så är det rätt mycket. Jaja vi får se ur länge vi klarar oss på denna maten.
Nästa måndag ska vi på ultraljud...ojojoj det ska bli så spännande...hoppas verkligen att vi kan få se vilket kön barnet har.
Bodel och uffe ska passa lava då hehe...ska bli kul att se hur det går nu när hon har börjat gå. Det blir till att plocka undan allt som är i räckvid. Lava går mer nu än hon kryper....iallafall här hemma. det märks att hon känner sig säkrare här, hon reser sig hela tiden...men sen när vi var hemma hos sandra och lova så blev hon genast lite mer osäker.
Jag och Sandra och Lova och Lava var iväg och badade igår. Det var jättekul, lava dök flera gånger utan att bli ledsen eller nåt. Vi anslutade med bubbelpoolen och sen åkte jag och lava och hämtade viktor. Innan vi åkte och badade så bjöd sandra på lunch...tack tack!!

Nu ska jag laga lite mat innan jag ska bege mig till jobb...det blir kyckling curry idag...mums!!















kör försiktigt allihopa..ha en underbar dag.

hittat kameran hehe














god morgon!

Jaha då är man uppe sen 40 minuter tillbaka. Lava springer runder här hemma för fullt. Hon har inte lyckats trilla och slå sig..men jag känner på mig att snart är den dagen här. Hon är jätte duktig och tar för sig när hon trillar men det finns ju ändå vassa kanter lite här och där.
Håller på och tvättar nu, det var verkligen behövligt hehe. Hoppas bara att vi blir klara med all tvätt innan vår tid går ut (gud vad jag längtar efter en egen tvättmaskin).

Har precis betalat våra räkningar..en härlig känsla!! så nu sa jag äta en välförtjänt frukost. Jag får se om jag får ner den, mår ju fortfarande illa på morgonen. Viktor ligger fortfarande i sängen men han ska alldeles strax upp, han får ta lava medan jag är nere med tvätten.

Idag ska vi nog bada....ska bli mysigt! sandra skulle visst bjuda på lunch..tackar!!!

ha en underbar dag allihopa//kram

nu går det undan...

...lava ställer sig upp själv nu, gud vad fort det går nu. Hon gick sina första långa steg i torsdes och nu går hon praktiskt taget hela tiden.
Viktor mår bättre idag, fast nu sa han iochför sig att han började må lla igen..jaja det går förhoppningsvis över. Det känns som alla har vinterkräksjukan nu. Ann-britt fick visst oxå en släng nu.

Jag kan inte hitta min kamera så tyvärr blir det inga bilder förrän jag hittar dom. Jag kan ju ta gamla bilder men det är ju inte kul.
Ni får ha tålamod så länge. Imorgon ska jag, Lava, Sandra och Lova åka och bada...det blir lerberget som sist. Ska bli kul att se hur lava är nu när lova är med.

Nu ska jag titta lite på tv och sen ska jag försöka få en god natts sömn, jag har lite ont i ryggen efter att ha sovit på soffan inatt.
kramkram och krya på er ni som är sjuka.

kräksjukan!!

Jaha då var det sjuklingar hemma hos oss. Fösrt var det lava igår som både kräkte och hade lite diaré, mindre kul eftersom att hon bajsade ner sin säng och sen vår fina matta..men det kan man ju inte hjälpa. Hon kräkte ner sig 4 gånger oxå..tyckte så synd om henne, men det gjorde tydligen ite hon själv. Hon var igång mellan kräkningarna hehe och lekte och hade sig..så det var ju skönt att se. Nu är det viktor som blev sjuk istället. han har kräkt hela dagen idag och varit dålig i magen oxå. Han låg och sov nu när jag kom hem så jag hoppas att han kan sova hela natten. Imorgon får jag stanna hemma från jobb...nån måste ju ta hand om lilla Lava. Så det blir till att ringa försäkringskassan imorgonbitti. Vet inte riktigt vad jag ska säga till dom på jobb, Lava är ju inte sjuk så jag vet inte om jag kan säga att jag ska vara hemma för sjukt barn?? nån som vet?

Jaja får väl säga som det är så vet kanske dom vad man ska göra.
Jag kollade upp lite om kräksjukan nu när jag kom hem, det smittar genom avföringen så jag ska ta en egen handduk som bara JAG och Lava ska använda...viktor får ha sin smittohandduk själv. Sen ska jag tvätta händerna hela tiden. Jag vill verkligen inte bli sjuk...har ju varit ledig en vecka nu precis...känns lite dumt att vara hemma ännu mer.

Nu ska jag gå och borsta tänderna med min NYA tandborste sen är det sängen som kallar, hoppas inte jag får en spya på mig inatt *ler*.
kramkram

PS. Tack för hjälpen idag Sara. DS

lugn och skön helg!

det har varit lugnt denna helgen...som vanligt hehe. Imorgon är det jobb för mig, jag ska jobba sent nästan varje dag denna veckan. Två dagar får lava gå och lägga sig utan att mamma säger god natt *snyft* men men måste tjäna pengar. Ibland å blir jag bara så tacksam för att jag har..eller alltså missförstå mig inte nu jag är alltid tacksam men ibland så tänker man till lite extra.
Om jag tänker tillbaka på hur mitt liv har sett ut och vad jag hat åstadkommit så blir jag så stolt och jag glad för min egen skull. Det hade lika gärna kunnat gå käpp rätt åt ***'*.
Jag tror på att man skapar sitt eget öde, att man själv ansvarar för hur det går i livet...man kan inte skylla på allt runt om kring. Visst livet är orättvisst men det som skiljer dig från resten är att du reser dig upp efter ett nederlag, du är stark!!!
Jag undrar hur mitt liv ser ut om 10 år...ha det sa jag för 10 år sedan oxå. jag har en bra aning om hur det kommer ser ut men man vet ju aldrig.
Jag skulle vilja att jag jobbar som polis då, har ett underbart hem och alla i min familj mår bra. Det ska väl inte vara så svårt att få till eller`???

På onsdag är jag ledig, vi ska tvätta på morgonen...tro mig vi behöver verkligen tvätta. Sen efter 5 så kommer Bonusmamma Eva och hälsar på. Ska bli trevligt att prata om allt mellan himmel och jord.

Vet ni vad, Lava går nu..hihi...det är så kul! Hon gick flera steg i torsdes och sen har det bara fortsatt. Nu är hon riktigt stabil mellanåt. Det är riktigt roligt att träna henne hela tiden..se vilka framsteg hon gör. Vi trodde ju att hon skulle gå tidigare men det var nog bra att hon väntade till nu. Hon tar för sig jättebra när hon trillar oxå så jag behöver inte vara rädd för att hon ska slå sig eller nåt.
Snart kommer sara och ska låna bilden, sen när hon kommer tillbaka så ska vi iväg till mörarp och hälsa på. Måste ju visa farmor och farfar hur fint hon går. Sen ska vi bara hem och ta det lugnt!
Det har varit en skön vecka men imorgon börjar verkligheten igen.

kör försiktigt och var rädd om varandra///kram

jag vill ha godis!!

åh! va jag är sugen på godis. Vi var hemma hos sabina och lämnade våra nya fönster igår och då bjöd hon på en bit toblerone..det var sååå gott och nu kan jag inte sluta tänka på godis eller rättare sagt toblerone!!!

Fia och Christian var här igår, vi bjöd på en ny rätt. Jag hittade den i nya buffé tidningen, det blev en pasta kyckling rätt..blev gott men lite smaklöst!! nästa gång blir det lite mer salt hehe.
Gud vad det snöar nu..känns som det alltid kommer vara vinter just nu.
Vi provade att lägga lava lite tidigare igårkväll, det gick väl sådär..hon somnade ju efter ett tag men det tog en stund. Det känns som det är ett måste, annars sover hon för länge..haha det trodde jag aldrig att jag skulle säga.
Lava vaknade lite över 7 idag så det funkade ju antar jag.

Jaha vad händer idag då, ja om man tittar ut genom fönstret så säger det INGENTING...jag vill inte gå ut i detta vädret.
Just nu tittar jag på top model..lava sover middag och vi väntar på att viktor ska komma hem.
nä nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer....jo förresten...om nån känner för att vara barnvakt den 8 mars mellan 12 och 13.30 så hör av er...kom på att lava inte får följa med på ultraljudet så jag måste hitta en barnvakt.
så om ni känner för det så hör av er!!

kör försiktigt allihop och håll tummarna för att snön har försvunnit till på måndag///kramkram

sovmorgon!

ojoj det var skönt! lava vaknade vid 6.30 undefär i morse så jag jag gick upp och gjorde välling till henne. sen fick hon den i sängen. Jag låg och väntade på att hon skulle göra en liten antydan på att hon ville gå upp men nej då!!! hon somnade om så gott och det gjorde jag med. Vi vakande när klockan var 9.30 =0) bra fast nu mår jag lite illa efterson jag inte år frulle i tid. Viktor åt upp  den sista mackan så nu vet jag inte vad jag ska äta till frulle.
Får väl bli cornflakes.

Viktor ska iväg nu och jobba lite, och jag och lava får roa oss själva. Sen ska vi hälsa på Jocke ju..han fyller år idag så det vaknas kakor hehe. Vi får se när vi sticker dit, vet ju inte när viktor kommer hem igen.
Om snadra kommer hem i någonlunda tid så kanske vi går bort till henne på en fika.

Jaha nu så får jag ta lill fisen..viktor ska gå nu.
ha en bra dag idag///kram

jaha vad gör man på sin ledighet

det känns som att jag har planerat så mycket till denna veckan att nu när verkligen är ledig så kommer jag inte ihåg hälften. Idag ska jag och lava hälsa på Mia, jag har inte träffat henne sen hon åkte iväg till Thailand så de ska bli kul. Hon är oxå en friskus så hon äter heller inget fika...och vad ska jag äta då. Jag får väl tugga på ett äpple eller nåt hehe. Jag var i valet och kvalet om jag skulle ta bilen eller om jag och lava ska ta bussen till mia, Jag kom fram till att Lava ska sova middag då så det är nog bättre om jag tar bussen så får hon sova lite innan vi kommer dit.

Igår var vi och hälsade på Fia och Christian. Dom hade köpt ett jättefint stort matrumsbord, verkligen pricken över i:et. Dom bjöd på god mat och vi hade det trevligt och pratade och tittade lite på tv. Lava var lite för snabb för mig och viktor och hon lyckades klättra upp för minst halva trappan innan hon trillade ner. Gud vad vi blev rädda, vår lilla flicka får inte bli skadad. Hon grät lite men det blev snabbt bra igen, hon fick en liten bula i huvudet. Det tog inte ens 10 minuter förrän hon var där sen igen...orädd liten bebis!!!

imorgon fyller jocke år...då ska vi dit och fira honom...sen efter det så ska vi nog iväg och bada med lava...elller om vi gör tvätom..badar först och sen åker till jocke. vi får se, jag ska prata med Sandra idag och se om hon vill följa med...hoppas!!
Hoppas ni får en fin dag idag...kramkram

ont!

först ett STORT grattis till Jenny och David som snart ska njuta av en resa till varma mallorca....jag tror starkt på att det var mina två röster som gav er segern hehe *ler* nä men grattis verkligen, det förtjänar ni.

Sen nåt som inte så så jättekul. Nu när jag slutade jobb så ploppade det liksom till när jag satte mig i bilen. Jag skulle rätta till mig lite och då strålar det smärta upp i ryggen och ner i låren. Jag har fått foglossning...igen! jag trodde inte att jag skulle få det redan. Nu sitter jag så fint och försöker skriva ner en rad eller två innan jag ska lägga mig. Jag tvivlar starkt på att jag åker till jobb imorgon. När jag var gravid med lava så höll det i sig i minst två dagar..alltså när det var som värst. Man kan ju hoppas på att man får bättre imorgon....hoppas!!!

nu ska jag tycka lite synd om mig själv....va kul förresten att den lokala kändisen Erik Saade gick vidare i melodifestivalen...grattis till han oxå.

kramkram

snart till jobb!

ja jag känner mig faktiskt pigg idag =0) jag och lava gick upp klockan 7.50 idag, hon höll låda till klockan var 01.30 igårnatt...mindre kul. Jag tror att det blev lite för mycket för henne igår när hon och viktor var iväg.
Så nu verkar det som att hennes förkylning har kommit tilbaka (suck), det betyder att dom två stannar inne idag.

Just nu så ligger viktor fortfarande i sängen, lava sitter och tittar på tecknat och jag börjar bli lite stressad över att jag snart ska vara på jobb. Jag sitter fortfarande i mina myskläder hehe. Det blir lite 219 idag med men annars blir nog dagen rätt lugn. Inga fyllon på morgonen, dom flesta har redan åkt hem när jag börjar. Sen slutar jag 19.20 så jag slipper alla ungdomar som ska ut och festa...skönt!

Ikväll är det melodifestivalen...jag kommer hem precis i tid till det..ska bli skönt att slänga sig i soffan och bara vara.
Japp men nu måste jag skyndamig...ha en bra dag idag och glöm inte att hälsa på din busschaufför =0)

kramkram

home at last!

lava sover, viktor står i duschen och jag skriver ner dom sista raderna innan sängen kallar.
Kvällen har varit aningen händelselös...fast det kan vara rätt så bra. Jag körde 219 nu i slutet...såå drygt! tiden bara masar sig fram och man vet inte vad man ska göra för att få den att gå fortare...jag kan ju inte gärna gasa på i 90 inne i centrum hehe.
En sak förundrar mig, VARFÖR o varför ska det vara så svårt för oss svenskar att utrycka någon slags hälsningsfras?? alltså seriöst, äldre damer och herrar hälsar nästab alltid på en när dom stiger på i bussen...men ungdomar och och andra typiska vardagsmänniskor...det tar verkligen emot att säga "hej" eller "god morgon". Man ser att hela tankeverksamheter sätter igång när jag möter dom i dörren med ett "god morgon"...hm! ska jag svara busschauffören eller ska jag bara ignorera han/henne?? Jag förstår inte det svåra, när jag växte upp så blev vi uppfostrade att när någon hälsar på dig så hälsar du tillbaka (om det inte var en ful gubbe för då sprang man för glatta livet hehe). Det känns som att den seden inte gäller längre....tråkigt!

Lava följde med viktor idag när han hjälpte Robin att skrapa lite tapet, hon tyckte antagligen att det var det mest spännande som har hänt idag hehe. Hon och viktor kom hem sen vid 21 tiden och så var hon lite grinig...hm!! jag som försöker få in lite rutiner..jaja nån gång får man väl böja på rutinerna lite antar jag. Imorgon vaknar väl lava klockan 7 som vanligt hehe...så då ska jag oxå upp....hoppas bara att jag får sova lite bättre inatt.
Hm! jag hör steg uppe på vinden, vem är uppe på vinden vid denna tiden en fredag?? vi har kanske spöken hihi.....

nu så tycker jag att jag har fyllt min kvot för dagen så nu önskar jag er en god natt!!!

mår illa igen!

Usch! inget kul alls, jag hade gärna sjukat mig idag och bara gått och lagt mig igen. Men när man vet att det är graviditeten som spökar så kan man inte med gott samvete göra så....tyvärr!! fan ibland skulle man inte haft ett samvete.

jag har efter en pratstund med sandra igår bestämt mig för att alltid gå upp med lava när hon vaknar. Det är bara ett ofog att försöka få henne att somna om bara för att vi ska få sova längre. Igår så somnade hon om efter att hon hade ätit välling och sov då till 9.30, men sen så blev det ju fel rsten av dagen. När hon sen skulle sova middag så var hon jättepigg och somnade inte förrän klockan var 4.30 ungefär. Nä det är bättre att få in lite mer rutiner på morgonen oxå. Det är ju bara jobbigt första två veckorna men sen så har man vant sig och då är man pigg när man vaknar.

Jag och viktor var på bio igår, ann.britt och jocke passade lava den stunden. Vi valde att kolla på "wolfman". Den varrätt så bra, kanske ingen biofilm men den var definitivt bra. Det var mysigt att bara göra nåt jag och viktor. Vi mumsade på popcorn och drack varsin stor cola....det skulle jag inte gjort för sen på kvällen var det omöjligt att sova. Det känns som att jag bara har legat och vänt mig i sängen hela natten. det var kanske därför jag var så pigg imorse när lava vaknade, jag somnade ju aldrig hehe.

Jaha då blir det jobb i helgen....hoppas på en lugn helg. På söndag ska jag köra 219 hela jäkla dagen..så himla tråkigt. jag kommer dö av uttråkighet.
Men å nadra sidan så har jag ju semester nästa vecka. Hehe jag har planerat så mycket att jag inte vet vad jag ska göra. Alltså jag har inte bestämt nåt direkt men det känns som att jag ska göra hur mycket som helst. En sak jag vill göra aär att åka iväg och bada med lava, hon har äntligen blivit av med förkylningen nu. Ho är faktiskt inte sååå grinig nu längre. Vad händer annars idag...nä inget jag ska bara jobba. börjar 12.40 till 21.34.

Ja men ni får väl ha en bra dag allihopa...kör försiktigt och var rädd om er///kramkram


jäkla internet!

vårt internet har leat nere nu i 4 dagar och nu när jag ringer supporten så bara fungerar det..helt jälka magiskt. jag blir så trött.

Lava har blivit jättegnällig och skrikig...inte samma barn som innan. men men det går väl över, varför ska vi hade bättre än nån annan..eller hur?
Hon vill vara uppe och bli buren hela tiden..och när vi sätter ner henne så bara skriker hon. Hon är fortfarande lite förkyld, fast nu är det mer hostan som spökar.

Hon gick två steg häromdagen helt själv hihi, tyvärr så var inte jag hemma...jag var på jobb..viktor ringde och berättade den glada nyheten. nu är det inte långt kvar.
Vi ska snart iväg och hälsa på sandra och lova....får se om lillskiten blir lite gladare då *hoppas*

japp men nu ska hon äta, jag skriver mer sen. kramkram

nu är det jobb igen!

ja om 1 timme ungefär börjar jag jobba. men innan dess tänkte jag blogga lite. Har suttit och sorterat bilder på lava nu. Jag har lagt alla bilder på henne i åldersfack. Så nu är jag inne på 10-11 månaders facket. Undrar hur måånga bilder vi kommer ta på nästa lille skit hehe. Dom säger att nästa bebis kommer hamna lite i skymundan, jag ska försöka att inte låta det hända.
Jaha idag jobbar jag till 18.46..inte så farligt...kommer hem till lavas läggning iallafall. Inatt var väl inte så jättekul, hon ville inte sova alls. Hon bara grät och grät!!! jobbigt att se sin bebis så ledsen men ingenting vi gjorde hjälpte...jo när jag bar henne då somnade hon i ett nafs men sen så fort jag lade henne ner så vaknade hon...jäkla förkylning.

Hoppas att hon sover bättre inatt. men nu ska jag göra vid mig inför jobb...å jag hoppas att jag har fått min jacka nu. *håller tummarna*

ha en bra dag och kör försiktigt!











helgen och ledigheten är över!

japp imorgon bär det av till jobb igen. Känns väl lite sisådär. Men jag jovbbar ju bara en vecka sen är jag ledig en vecka igen hehe.

På onsdag ommer en dam från helsingborgshem och ska visa upp vår lägenhet för eventuella hyrare =09 så jag och viktor och lava flyr fältet då. Sen är det jobb den dagen oxå. Vad händer mer i veckan?? jo jag och viktor kanske ska på bio på onsdag! jag är ju ledig på torsdag och på onsdag så har dom premiär för en film vi vill se.

Idag var vi hemma hos svärföräldrarna och hämade hem vår lilla bebis. Dom passade lava igår....dom behövde sin lavados hehe. Så idag passade dom på att bjuda oss på söndagsmiddag oxå...tack så mycket!
Snart så kommer det vara vi som bjuder på middagar.
Lava ligger och piper nu..hon vill inte sova. Hon är fortfarande förkyld och har en rälig hosta.Inte kul!!! men förhoppningsvis så somnar hon snart och sover gott inatt.

Jaha vad ska jag mer skriva. jo jag träffade linn i fredes...ja sandra oxå...det var kul! vi fikade på Harry´s och sen så strövade vi runt ett tag. Våra små töser var inte så sammarbetsvilliga så vi kunde tyvärr inte stanna så länge.
Jag träffadeSanna nere i stan när vi strövade runt, allt verkade vara bra med henne.
Igår så träffade viSofia och Christian, vi hade ju ingen bebis så vi bara njöt av den goda maten och det trevliga sällskapet. Vi lagade hemmagjorda hamburgare med pommes och bearnaisesås.

Nä nu ska jag titta lite på blåsningen...ha en bra kväll!!!

nu har vi varit och badat =0)

jag å va kul vi hade det. Lava var lite tveksam först men sen tyckte hon det var kul. Lava passade på och dyka oxå hehe...och det gick faktiskt riktigt bra för att aldrig ha gjort det.
Det var ungefär 31 grader i vattnet och dom hade två bassänger med varmt vatten...jätte mysigt. Det var skönt att göra nåt alla tre, hela familjen.
Lava blev lite frösen sen efter ett tag men då gick vi och satte oss i bubbelpoolen och då tinade hon upp ganska snabbt. Hon tyckte det var kul med bubblor hehe.







vi stannade i underfär 1,5 timme...väldigt länge för att vara första gången för lava. Men hon verkade tycka det var kul hela tiden. Efter ett tag så kom det fler människor och alla tyckte att lava var jättefin i sin nya baddräkt. Lava tycke om att titta på alla barnen....hon hade inte alls tid med oss hehe.
jag satte henne vid kanten sen for hon iväg...hon kröp en bit och sen tittade hon bak så att vi var kvar, Hon ville krypa fram till flickorna som satt i bubbelpoolen..men viktor hann före och tog henne hehe.
Herregud vilket jobb det var sen när vi var klara och skulle in och uscha och göra vid oss. För det första så var det svinkallt när man kom in i omklädningsrummet. Så det var sanbba ryck in i duschen, vilket inte var så jätteenkelt när man hade lava under ena armen och schampo, handdukar, blsam under andra. Jag duschade lava först sen fick jag sätta ner henne på golvet och så fick jag ta en snabbdusch, jag passade på och spruta lite varmt vatten på henne så hon inte skulle frysa...då skrattade hon.











det var jätteskönt sen när vi kom hem, lava somnade i bilen och snusade så gott. Jag var inte hemma så länge, jag stack iväg till familia och träffade Romina. Vi fika lite och tittade i affärer...trevligt att träffas bara hon och jag. Jag köpte en fin tröja till viktor, det är så roligt att köpa grejer till andra..inte till en själv. Jag ska nog vänta med att köpa kläder och sånt till nästa lille bebis är född....vet ju inte hur man ser ut då haha.





imorgon bär det iväg till farfar Gert...kl 10 ska vi vara där...jag ska köpe med mig semlor haha så får pappa spel (vet ni hur många kalorier det är i semlor) haha. ha en bra kväll///kram

hejhej!!

vilken natt vi har haft...herregud! lava vaknade...ja jag vet inte vad klockan var men vi gick iallafal och lade oss då så hon måste ha varit iallafall 01.00. Först tyckte vi att det var roligt och försökte gömma oss för henne..men sen när vi fattade att hon inte skulle somna om så var det inte lika kul. Hon ville verkligen inte somna om, det känns som att vi prövade allt. ill slut så somnade hon..jag har ingen aning om vad klockan var då. Det kändes som att jag precis hade slumrat in när viktor skriker "katterna har kissat i sängen", jag stutsar upp ur sängen och sänder lampan...som tur var så hade nån av den "bara" kräkt i sängen, men det kan man ju inte hjälpa så det gjorde inte så mycket. Vi fick byta lakan och sånt och tvätta madrassen....MEN....jag hade en känsla ändå av att dom hade kissat nånstans. Sen så ser jag hur våra kläder ligger nerrivna på golvet...jag visst redan vad som hade hänt innan jag gick dit till dom. Blir sååååå trött!!!!! och vi som inte har tvätt tid förrän på torsdag....ja det blev till att lägga kläderna i badkaret och sen tvätta golvet oxå.
Jag antar att det var för snöigt och kallt igår för att dom skulle göra sina behov. Sen när vi hade gått och lagt oss så kom dom väl på att dom var kissenödiga ändå.
Viktor gick runder här och svor!!! sen när vi äntligen var färdiga med allt så skulle vi lägga oss igen...men nej då...då vaknade lava!!! Viktor gick och gjorde välling till henne sen somnade hon som tur var om.

vilken natt!!!!

jag är i valet och kvalet om vi ska iväg och bada idag.....jag vet att viktor gärna slipper men jag vill verligen göra nåt med lava. Känns som det var skitlängesen. Jaja vi får väl se vad han säger när han går upp.

kör försigtigt idag!
kram

kan inte sova!

jag är inte trött...aaarrgg!!! vet inte vad jag ska göra...jag kommer vara svintrött imorgon det vet jag...men jag vill inte gå in och lägga mig och sen ligga och titta i taket.

här är lite bilder från idag iallafall:





lava och gizmo sitter och väntar på att vi ska bli klara, vi ska åka till farmor och farfar!!! visst är hon söt i sin mössa! här sitter hon fint på tvättkorgarna, vi har kommit på att det är lättare att klä på henne när hon sitter där hehe.







jag och lava var och hälsade på hos snadra och lova idag. Lava fick inte gå ut i hallen och dra i deras spegel och då ställde jag mig i vägen för henne...och så här ser hon ut när hon får ett utbrott hehe:





när hon hade lugnat sig så lekte vi lite och sen så tog sandra fram en jättefin sak. En baddräkt till lava =0) jättefin var den och den kanske hon kan ha på sig imorgon. så här fin var hon i den:





sen var ju vi som sagt hemma hos ann-britt och jocke och här är lite bilder från det =0)













god natt på er!!!

som jag njuter!

Ja det är helt underbart att ha semester, men man njuter så mycket mer när man jobbar annars.
Jag har precis ätit, viktor hade lagat mat till mig när jag kom hem. Pyttipanna fick jag avnjuta hehe, skönt att komma hem till serverad mat. Jag och Lava var och hälsade på Lova och Sandra idag. Lova var förkyld men envisades med att pussas hela tiden så lava åker förmodligen på en förkylning hehe. Stackars lova hon nös och hade sig men var ändå väldigt pigg tycker jag. Lava fick en baddräkt av Sandra...så fin hon blev i den. Jag har kameran i bilen så jag lägger upp bilder på den sen. Den får hon ha imorgon när vi ska till badhuset, om hon inte är förkyld det vill säga.

Nu ligger Lava och sover men så fort hon vaknar så ska vi bege oss till Mörarp och hälsa på farmor och farfar. Viktor ska måla lite dörrar och golv och sånt medan vi ska ha det trevligt bara. Om det har slutat snöa så går vi nog ut en runda =0) det känns som det var en evighet sen sist. Då får vi se om hjulen håller, jag är fortfarande lite skeptisk mot min lagning. Men håller det inte så ska jag minsann åka dit och säga dom ett par sanningens ord...det är inte meningen att man ska behöva köpa nya slangar stup i kvarten...speciellt om man inte använder vagnen så ofta. Då får dom väl göra några väl förstärkta slangar istället för det kisset vi har nu.

Jaha vad ska man skriva mer då?? jo jag fick sovmorgon idag....sov ända till 9.30...skönt men det fick sitt pris sen. När jag ligger lvar i sängen och drar mig så mår jag så fruktansvärt illa sen...och det var inte annorlunda denna gången heller. Men jag lyckades klämma i mig två mackor innan jag stack till sandra och sen när jag fick lite kaffe så blev det bättre. Åh! jag hopppas verkligen att jag får en trevlig överraskning när jag ska till barnmorskan nästa gång. Hoppas att jag bara har gått upp 1 kilo eller nåt, får ångest när jag tänker på det. Så här nojig var jag inte första gången, jag fattar inte varför jag ska börja nu...fast det kan ju bero på att jag inte vill gå upp så mycket som jag gjorde med Lava....jag har ju inte hunnit gå ner alla kilo än. Men min plan är att jag ska gå upp 10-12 kilo och sen ska jag gå ner lika mycket som jag gjorde med lava (ca 23 kilo) sen är det problemet löst hehe.....jaja drömma kan man väl få lov att göra. Nä men jag ska faktiskt tänka lite på vad jag äter denna graviditeten...det kan jag inte ärligt säga att jag gjorde med förra. Men men vi får väl se hur det blir...men om ni ser mig med en munk eller godis så säg till mig på skarpen...mobba mig oxå lite så det verkligen hjälper *skrattar* jag kanske inte tackar er då direkt men jag kommer definitivt at göra det sen.

jaja men då får jag väl göra vid mig lite så man ser anständig ut....ha en snöig dag////kramkram

semester!

ja nu kommer jag väl att kunna blogga lite mer nu när jag semester.
Det var riktigt segt att jobba igår..ville bara hem till mina älsklingar, viktor var snäll och höll sig vaken för min skull. Så vi satt och pratade och mös lite innan vi gick och lade oss. Imorse var jag faktiskt rätt pigg...kanske för att jag visst att jag var ledig hehe. Vi var inom mitt jobb innan och lämnade mitt jobbekort, maskinen snodde mina pengar igår ju så dom skulle fixa kortet. Jag stod och matade in pengar eftersom jag hade samlat på mig en del under dagens gång (vill helst inte köra runder med 1000 lappar) och när jag hade matat in 2490 kronor så skulle jag bekräfta allt men vad händer då...jo INGENTING!!! pengarna var fortfarande kvar på kortet och jag stod där som ett fån. Jag belv lite nervös för jag har hört om dom som får betala dom där pengarna ur egen ficka när dom saknas...och det tänkte jag INTE göra. Men dom sa att det var lugnt och att det hade hänt innan så det blev inga sura miner. Jag ringde och pratade med dom på lönekontoret oxå för att luska ut hur många semester dagar jag kommer att tjäna ihop innan jag går på mammaledighet. Det blev 21 dagar trodde hon på lönekontoret. Det betyder att jag kommer kunna vara ledig hela juni månad hehe...hoppas bara nu att jag får vara ledig då. Ska prata med dom på jobb imorgon och fjäska lite hehe.

NU ska jag snart iväg och hämta lilla Johanna på dagis, sara behövde lite hjälp så klart man ställer upp. Ska hämta henne kl 15.00...hoppas bara att jag hittar till dagiset hehe.

Jag får väl börja så smått med maten, det blir stekt falukorv med potatismos idag, ska se om Ann-britt vill ha lite. Det var ett tag sen vi åt mos...illa illa!!! det som är såå gott.
Imorgon ska vi nog ha rödspätta med potatis och remuladsås..mumma!! synd att det stinker i hela lägenheten sen när man har lagat maten.

ha en bra dag....det ska jag ha!!! njut av livet!!!

RSS 2.0