god middag!

Idag ska vi åka och hälsa på Lavas Farmor och Farfar. Vi ska bli bjudna på kasslergratäng..mums filibabba!!
Lava feber har gått ner..mycket för att vi typ sov hela dagen igår.  Idag sov både jag och Lava till 11.00 tror jag. Skööönt!!

Vi har lekt lite och nu precis så fick hon lite äpplegröt....hon älskar verkligen den. Hon hyar en jättefin klänning på sig idag...en som hon fick av Farmor o Farfar!!





Visst är hon fin =0) Och glad hehe, hon är nog den gladaste unge jag någonsin har träffat.

Gizmo jagade en geting idag...och tyvärr så tror jag att den stack honom. Han for iväg som en skållad råtta när han lekte med den. Jag kollade i hans mun och det såg lite svullet ut. Jag får hålla lite koll på honom.

Igår var vi hemma hos Sabina och Adrian, Viktor  var som vanligt ute i garaget och höll på med sin bil. Jag och Lava var sociala och pratade med Sabina. Den 17 oktober så ska viktor kusin mikael ha inflyttningsfest och vi är ditbjudna...så sabina lade in en beställning om att få passa Lava då hehe. Vi får se men det ska väl inte vara några problem. 
Vi skulle fixa det sista med kontraktet men eftersom att jag och viktor inte är dom mest duktiga människorna så glömde vi såklart våra papper hemma....typiskt. så det får bli nästa gång vi åker dit.

Nu när viktor kommer hem så ska vi åka till den här bilfirman som jag kanske ska byta in min bil hos. Hoppas att bilen som jag eventuellt ska ha är fin. Vi får se vad dom säger.

ha det så bra nu...kramkram

tänk!

Tänker ni ofta på den tid som går förlorad.
Ena stunden så sitter hon och jollrar på golvet och sen helt plötsligt så tar hon studenten.

Jag satt och tänkte igår på just detta.
Denna tiden som jag har med Lava nu kommer jag aldrig att få igen, hon blir bara större och äldre och min lilla bebis är snart en stor flicka. Jag kan inte låte bli att bli lite ledsen över detta. Jag vill ha henne i min famn, jag vill vagga henne till sömns inte bara nu utan alltid.

Livet är så skört, det vet man nu när man själv har barn. Omedvetet så tänker man hela tiden på alla risker. Innan jag somnar för natten så är det sista jag tänker: Låt aldrig nåt hända min lilla flicka!
Hur man kan gå vidare med sitt liv om nåt gud förbjude skulle hända.....det vet jag faktiskt inte. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan Lava.
Just nu så ligger hon och andas så lätt i sin säng, trygg, säker och otroligt otroligt älskad.

Hon är min sol
Hon är luften som jag andas
Hon är fjärilen i min mage som flyger
varje gång hon ler mot mig
Hennes ögon glittrar och säger
Jag älskar dig mamma
Hon får mig att må bra, att le, att skratta
Hon är allt
Hon heter Lava







Jag älskar dig tjejen!!!

god kväll!!

Ååh!! va skönt det är att vara hemma. Vi har varit iväg typ hela dagen. Jag och Ann-britt shoppade loss hemma hos sabina...kul för henne att hon fick sålt en del.
När vi hade varit där och gjort av med lite pengar så åkte vi till emmas kalas, mycket trevligt!!

Speciellt trevligt var det när vi kom in på ett visst samtalsämne...nämligen ANNA ANKA!!! haha visst inte att man kunde ha så starka åsikter om någon somman aldrig har träffat. visst jag har väl min tankar om henne, men inte alls på det viset...nä det var kul att se.

Tack än en gång An-britt och Jocke för alla kläder vi fick...ni skämmer bort oss *ler*
Jag packade upp allt nu när jag kom hem....jag var tvungen att rensa ut hennes låda rätt rejält för att få plats med dom nya kläderna. Men jag antar att det är så när första barnbarnet har kommit till världen.

Imorgon ska jag ringa till bjuvs kommun...IGEN. Hoppas att jag får en lite mer kompetent person denna gången. Jag måste verkligen veta om jag kan sätta upp Lava i kö till förskolan eller inte. Jag fick ett tips idag, jag kan göra så att jag och Lava blir bokförda i gunnarstorp...nackdelen är ju bara då att vi får vår post dit...mindre kul!! men vad gör man....är det vad måste göra så får jag ju göra det.
Vi ska nog hem till Sabina på tisdag..viktor ska pela på bilen. Då blir det kaffe och kaka hehe.
O jag glömde nästan, jag måste ringa och höra hur Tinas och Fredriks toalett har blivit. Det var jättefint när viktor hade tapetserat.

Nu ska jag lägga loppan....så god natt på er!!

Dop!

Vi har varit hemkommna ett tag nu, vi var på dop innan idag. Det var jättefint gjort och väldigt mumsig mat fick vi. Jag åt till jag mådde lite illa faktiskt...men jag älskar ju smörgåstårta.

David och Jenny verkade bli glada för porträttet som jag hade gjort på Milo...kul att se!

Guud va trötta vi var när ci kom hem...kändes som att man hade varit borta hur länge som helst. Lava var jättesnäll hela tiden, hon satt och åt majskrokar medan vi åt smörgåstårta. Mot slutat så somnade hon i min famn...söt bebis!

Nu sitter viktor och spelar forza...nåt som han ar gjort typ hela dagen...lite småirriterad blir jag! så jag sitter och knappar lite på datorn..ja och kollar min farm såklart.
Imorgon ska vi hem till sabina kl 13 och titta på barnkläder, det verkar som att jag har bjudit dit en hel del nu när jag börjar tänka efter hehe...men hon vill ju få sålt så mycket kläder som möjligt så.
Sen när vi har varit hos sabina så ska vi vidare till norra Össjö...är det så det stavas hehe!!
Emma fyler 19 så det är kalas där. Jag funderar på om jag ska ta med Lavas hoppgunga...så har hon nåt att roa sig med jue. Hm!! ja vi får se.
Jaha då åfr vi se hur mycket pengar Ann-britt gjorde av med idag på spring hill...hehe...hon har säkert handlat bodysar på tusenlappar haha.
Men jag får hålla med om att 15 kr för en body är väldigt billigt. jag får se om jag hinner åka inom där imorgon. Känns lite fel efteersom man ska till sabina och shoppa loss där...menmen.

Jag tog lite bilder från dopet så här får ni se:

Robin och Johannes och Tomas.

Lava var trött redan när vi kom dit hehe

Ove ville inte vara med på bild hehe

Lava var så glad så i kyrkan =0)



Alla stod fint uppradade framme vid altaret

Här ser vi dom små bebisarna, Milo först och sen Noah!! jätteduktiga var dom.



Eva och Veronika bjöd på en fin sång.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen har vi lite bilder från Tina och Fredrik oxå:

Ätr det Astrid..eller är det Lava?? hmm! jag tycker att dom är så lika varandra.

stor katt nr 1 (Kerstin)

stor katt nr 2 (Joel)








god middag..snart!!

ja jag kan ju inte säga god morgon...det är för sent för det...så det får bli god middag.

igår så hälsade jag och lava på farmor och farfar...dom bjöd på kalops...mums!! sen så lekte vi och sen var det idol. jag var sugen på nåt gott till tv:n så jag cyklade iväg till affären och inhandlade....POLLY!!! det är mitt nya beroende.Varför kan man aldrig bli beroende av nåt nyttigt hehe.

Idag ska vi tvätta...eller ja v får väl se hur det blir med det. Viktor ska ju iväg och hjälpa till hemma hos tina och fredrik. Och vi ska tvätta kl. 17 ...så det blir nog lite tajt. jag funderar på att gå ner och kolla innan vi sticker om det är nån som tvättar...om inte så ska ja nog slänga in två maskiner tvätt då. Så blir det inte så stressigt.

nu ska vi äta mellis tänkte jag. Lava ska f gröt och jag ska äta youghurt med krossade linfrö och vindruvor.
kramkram

promenad!

Nu har vi kommit hem. Jag gick själv idag...behövde rensa mina tankar. När jag var ute och gick så började jag titta på var jag egentligen går, alltså det är så fint där vi brukar gå. Jag tog lite bilder som ni kunde få se.



jättefina hus är här. väldigt gammeldags stuk över det hela.





underbart att gå här och höra fåglarna kvittra. Här är nån slags romersk byggnad.





Här stod vi och matade ankorna idag.



Denna uppförsbacken är inte dålig hehe, när man har gått i ett bra tempo hela vägen så är denna rätt tung.

va!! va sa du Lava? ser du inget hehe

Lava brukar somna efter typ 5 minuter.





Lava var glad när hon hade ätit upp sin gröt hehe..puss på dig min lilla flicka.

god morgon!

Usch!! va trött jag är idag. Lava var täppt i näsan inatt så hon kunde inte sova. Vet inte vad klockan var när hon slutligen somnade i vårsäng...på MIN kudde!! jag har sovit med en kudde inatt bara...och tro mig det känns i nacken. Men vad gör man inte för sitt barn. Imorse när lava vaknade så hade nästäppan försvunnit....skönt!!

Nu krälar hon runder på golvet och e bara glad.

Jag och viktor var hemma hos Tina och fredrik igår och fick smaka på deras väldigt goa moccarutor...mums!! jag tog lite bilder med min mobil...så jag ska föra över dom bilderna nu så ni kan få se dem. Lilla Astrid...hon e så gó...och påminnser väldigt starkt om Lava..vet inte varför...kanske för at ingen av dom har nåt hår på huvudet hehe.

ag känner och det gör säkert ni oxåatt jag har varit lite dålig på att använda kameran...ska försöka bättra mig på den fronten.
Idag ska jag och Lava bara vara hemma..tror jag iallafall. Jag vill verkligen att hennes förkylning ska bli bättre...och det känns inte rätt emot henne om vi är ute och åker sverige runt varje dag. Så vi kanske går en liten runda bara men inte mer. Viktor ska till gunnarstorp och meka med bilen...så han kommer ändå att vara upptagen.

Ska gå ner och släppa ut katterna oxå...dom börjar gå mig på nerverna. Jag funderar på att limma igen våra garderober....men då kan ju inte jag få ut mina kläder...så det går ju inte. Man kanske kunde spraya sån fy spray på dem...hmm!! skadar ju inte att prova.

inte så bra bild men detta är lilla Astrid, här är hon på bebissim med sin mamma Tina.










där ser man!!

Ibland så förvånar vissa människor mig...hmm!!

Jaja iallafall, idag så har vi varit på bvc. Lava väger nu 7000g och är 66 cm lång. Min lilla gumma växer =0)
Vi följde med Tina och Astrid på babysim idag...det var kul. funderar på att börja...men jag kom på att jag snart ska börja jobba så det blir nog inte så bra. Men om viktor vill så hade det varit roligt.

Innan vi var där så var jag och Lava på babysång med kusin veronika...det var roligt!! Lava Var helt slut sen när vi åkte därifrån. Nu ligger hon och snusar i sin säng. Jag ska strax oxå gå och lägga mig...ska bara se hells kitchen först...det hände ju en del i förra avsnittet så detta måste man se hehe.

Jaja nu så är det tv:n som gäller...hejhej!!!

jäkla farmville!!

Nu är jag fast hehe, jag kan inte sitta vid datorn utan att kolla min farm typ 10 gånger.
Lava mår bättre idag, hon sove hela natten....skönt!! för både mamma och bebis. Lava sa mamma igår..hehe men hon visste inte att hon gjorde det...tyvärr!! längtar tills hon börjar prata lite.....men bara lite *ler*

Nu sitter hon i sin stol och tittar längtande på en majskrok som ligger här vid datorn. Dom har gjort stor succe här hemma.

Viktor slutar väl snart så jag håller på och laga lite mat till honom. Vi ska till mörarp sen, och efter det vidare till gunnarstorp. Idag ska jag faktiskt få träffa dom som bor där...hehe dom har varit borta nu vaje gång vi har kommit dit...mindre kul!! så jag har typ ståt o tittat på viktor som mekar med bilen...mindre kul!!

Imorgon ska vi till bvc...ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp i vikt. Fast nu har hon ju varit lite dålig så det förvånar mig inte om hon inte har gått upp så mycket. Idag så åt hon en hel burk med kyckling o grönsaker...duktig flicka jag har!! Och som sagt hon mår mycket bättre idag...fortfarande snorig men mycket bättre.

Nu ska jag kolla till maten (lögn: jag ska kolla in farmville) så vi får höras senare...hejhej!!

lite nya bilder!

Så här ser jag ut när jag äter hehe.



Vadå! jag har väl inte så många nallar??











pust!!

Nu är vi äntligen hemma...eller vi har varit hemma ett tag nu.
Jag är riktigt trött nu, sitter vid datorn och äter lite. Ska nog gå och lägga mig och vila en stund snart.
Viktor o emil o stefan sitter och spelar NHL nu och det roar inte mig så mycket.

Vi har varit i mörarp en kort stund idag, viktor skulle "hälsa på" tina och fredrik och då passade vi på och lämna av Lava till farmor och farfar. Sen åkte jag till Bjuv och träffade min kusin. Där fikade jag och pratade lite meddem...väldigt trevligt!! jag fick några råd inför husköpet så det tackar jag för.

Sen kom viktor och hämtade mig och då for vi iväg till Gunnarstorp (viktor skulle pilla på sin bil). Sen när han var klar så åkte vi hem och nu e jag här. Det har varit en lång dag idag...det känns!!

Imorgon ska vi väl till Mörarp igen och "hälsa på". Jag får passa på och dricka mycket kaffe så kanske jag pallar trycket. Nä men som sagt nu ska jag lägga mig på sofflocket.

Hejhej så länge!!

god morgon!

pigg och vaken e jag nu. Fast det hade varit skönt att få sova lite till...jaja så är det attt ha barn. Viktor ligger inne o sover...han har inte rört en min än.
Igår så sov ju Fia här....hon var rätt så trött när viktor gick upp (han skulle ju jobba) och när viktor sa till henne att hon skulle gå in och lägga sig i sängen så var hon knappt vid medvetande hehe.
Vi var ute och gick en lång runda, sen åt vi lunch sen när viktor kom hem så stack vi iväg till biltema, han skulle ha några hylsor till bilen. Sen efter det så åkte vi till mörarp. Vi var och hälsade på Tina och Fredrik och Astrid. Lava och Astrid lekte och hade det roligt. Vi stannade rätt så länge, jag trodde att det skulle gå snabbt det viktor skulle göra..men icke icke, vi var inte därifrån förrän 19.30. Efter det så stack vi hem till fia och christian.....han hade kommit hem från portugal då. Då åt vi gott och kollade på idol...mys!!!

Idag ska vi tillbaka till mörarp. Vi får se vilken tid det blir, när viktor vaknar. Och sen ska vi nog till Gunnarstorp.
Nu ska jag gå igenom våra räkningar och se hur domen lyder. Jag får se hur mycket jag kommer att ha över när allt är betalt. På fredag ska jag och fia iväg ju och då behöver man ha lite extrapengar. Sen nästa söndag så har Sabina ett barnklädesparty.....mycket billigt och bra kläder. Så om nån är intresserad så börjar det klockan 13.00 nästa söndag.

Jag fick ett papper om att jag ska gå på en föräldrargrupp. Det ska faktiskt bli kul...att prata med andra som har barn i samma ålder. Första gången blir den 1 oktober....kul kul!!
Lavas tänder har kommit upp ännu mer nu...dom är så söta. Men det har nog börjat göra lite ont på hnne för hon var rätt så kinkig igår. Nu när hon fick mat så började hon hosta och sen kom typ allt...eller det såg ut som att det var allt. Nan välling över hela barnet. Så det var bara att börja klä om henne och tvätta henne. Hoppas inte att hon håller på att bli sjuk.

Nä nu så får jag börja på mina räkningar...ha det så bra idag!!! kram

hejsan hej!

Idag har jag och lava varit på öppna förskolan för första gången. Det var kul tyckte både mamma och lava. Vi lekte lite och sedan så hade vi sångstund. Under sångstunden så sjöng vi om spindlar och björnar och fingrar. Det fanns även en bubbelsång oxå och när vi sjöng den så blåste lektenten en massa bubblor överallt.
Efter sångstunden så hade vi fika, lava fick smaka rånkex av sandra och lova....det var gott!!

När jag kom hem så beställde jag både soffa och fönster...så nu är det gjort. Nu tänkte jag ringa till bjuvskommun och se om jag kan få lite klarhet i om lava kan få plats på dagis eller inte.
Om hon inte kan söka förrän vi har flyttat till bjuv så har vi ett stort problem. Men det får jag väl ta då.

Viktor kom hem tidigare idag och vi har precis ätit färdigt. potatis, biffar och sås blev det idag. Nu dammsugar viktor, emil och stefan ska komma hit så det får väl inte se ut hur som helst hehe.
Gud va trött jag är just nu, jag hade lätt kunnat gå och lägga mig ett tag. Lava har precis sovit ett stund så hon vill nog inte sova med mig. Hon ska förresten äta snart....det blev lite sådär med mattiderna idag. Vi kom inte hem förrän kl 12.20 så hon åt en sen lunch...så hon får vänta lite innan hon får middag. hon verkar inte vara särskilt hungrig.

Jaha nu kommer farmor hit och hälsar på...hon ringde precis!!! Då blir lava glad.
Nä nu ska jag vara social...hejhej!!!

katt som behöver ett hem!!

Är det någon som vill ha eller känner någon som vill ha en katt så har min mamma en riktig sötnos.

Mamma vet inte hur gammal katten är men hon gissar på 3 månader kanske.

Som sagt hör av er till: 070 4866746



Visst é han fin!!!

Korv korv, inte bra!!!

det värsta man kan äta är typ korv har jag hört. Och det är precis det vi ska äta idag *ler* jag har gjort korvstroganoff som vi ska avnjuta när viktor har kommit hem.

Vi var på hundutställning igår...det var jättekul!! massa fina vovvar överallt. Jag pratade med en grand danois uppfödare och hörde med henne om priset på valpar. Det var ju ett tag sen vi köpte boss så jag ville mest veta om priserna hade ökat och så.....hon bara skrattade när jag sa att vi hade betalat 10 000 för boss. Hennes exakta ord var...." det kan du glömma haha mina valpar går på minst 15 000- 20 000 tusen." Så där ser man.

här är lite bilder från gårdagen:

Fias favoritras...det blir nog en sådan när hon köper hund.



Fina pudlar!!! jag själv hade aldrig velat ha en men dom var ändå fina.

Min framtida hund *ler*

Detta är inte boss men han var väldigt lik honom.







Lava låg på en filt och kröp runder, det roliga var att alla trodde att hon var en valp. Dom kom fram och frågade "vad är det för ras" och sen när dom kom närmare så såg dom ju att det var min lilla bebis hehe...riktigt kul att se allas reaktioner.




Där ligger hon på marken med angus hehe



Vi var hemma hos A-B och Jocke senare på dagen.....Ann-britt fick lite lava tid *ler* hon passade bebisen medan jag och viktor lämnade luckor i billesholm.





Viktor ville inte vara med på bild hehe







hund utställning

japp det ska jag och lava till idag. vi ska gå med Fia och hennes mamma. Jag är ju en hundälskare ut i fingeropparna så detta är mitt rätta element hehe.
Jag ska vara där vid 10 när det öppnar sen bär det av. Vem vet vi kanske hittar vår framtida hund hehe (säg inget till viktor).

Igår var jag och pappa och Romina och hälsade på Farmor och Farfar. Det var ett tag sen man träffade dom, dom har nog bara träffat lava en gång tidigare så det säger en del. Innan vi åkte dit så var vi hemma hos Sabina och Ada och hjälpte till att rensaut deras garage...viktor ska ha sin bil där inne. Ann-britt och jocke var oxå och hälsade på där...dom fick se huset som det ser ut nu.....hoppas att dom tyckte det var fint...men om jag får gissa så gillade dom nog det.

Ikväll ska vi träffa Peter och Anna....ska väl käka nåt och vara lite sociala. Vet ej om vi ska vara här eller hos dem. Viktor ska väl fjäska lite för peter och se om han kan hjälpa honom med bilen hehe.
Om jag inte är på hundutställningen för länge idag så ska vi nog åka och hämta luckorna till saras gamla lägenhet och lämna tillbaka dom....vissa här hemma får ju inte tummarna ur...så jag får väl göra det.

Å gud jag höll nästan på att glömma...vet ni vad!!? Lava har fått sin första tand =0) jag såg den nu precis...den har inte kommit upp helt men man kan se den. hehe....men lilla flicka håller på att bli stor. Jag ska se om jag kan ta ett foto av den och lägga upp här på bloggen...tror inte att jag lyckas men vi får väl se.

hejhej så länge!!!

idol

nu är det idol på tv...o gud vad roligt man kan ha det åt andras olycka. Det är lite sorligt faktiskt, jag bara undara om man inte hör sig själv när man sjunger. man måste väl höra om man kan sjunga eller inte....nä jag hade aldrig ställt upp på nåt sånt där. Fast det är ju tur att vissa gör det annars hade jag inte haft nåt att skratta åt.

Efter idol är det dags för lyxfällan....ska bli kul. Vi får se om jag sätter mig och sorterar pappaer efter programmet hehe.

Viktor anmälde sin pappaledighet idag. så nu är det förhoppningsvis klart.
Jag var och hälsade på på mitt jobb innan idag. Jag hade tydligen bara sagt at jag skulle vara ledig till den 9 december....nä det går ju inte. så jag fick skriva en ny lapp om ledighet så nu ör jag ledig till den sista december istället. Dom skulle ringa mig när det var dags för att söka dom nya listorna....så jag får vara med och skåss om dom.

Det kändes bra när jag var där, saknar jobbet lite.
Men men det är ju snart dags....nu börjar idol igen så....adjö!!!

Yeeessss!!!

Fick ett eferlängtat samtal från banken.....jaaaa vi fick lånet...det är klart nu.

Så nu ska vi åka och hälsa på sabina och adrian...fira lite hehe.

här är lite nya bilder från min mobil:




















god morgon!

Pigg och vaken...eh!! nä inte direkt hehe, gud vad jag e trött nu förtiden...det kan bero på att jag äter min lilla diet.
Har gått ner ytterligare 1 kilo hihi...nöjd så nöjd så!!!

Nu ska jag morna mig lite sen ska jag ge lava sin mat...sen är det prmenad som gäller. Det har blivit så otroligt skönt med den här promenaden på morgonen...om man kommer ut då såklart. Det är skönt att rensa tankarna. Vi verkar ha fått fint väder idag och det gör bara det hela ännu bättre.

Tänkte ringa mitt jobb nu och prata med dom lite...hoppas man får några vettiga svar. Jag får väl antagligen åka dit och prata med dom. Jag tänkte iasåfall hämta min väska med alla mina saker till jobb. Det är väl snart dags att plocka ner kläderna från vinden oxå.

Jag ringde förskolan nu precis men som vanligt ingen som svarade.

Jaja nu ska jag ta upp lava...hon sitter och hyperventilerar i babysittern hehe....hejhej

god kväll!!

just nu så sitter jag och viktor och tittar på hells kitchen...såå roligt!! förstår inte att <man kan vara så elak...men det är nog mycket skådespel oxå hehe.

Lavas farmor har varit här idag...jag bjöd på lasagne...mycket gott!!
Vi fick två bodysar av henne och ett paket blöjor...det behövs alltid så det är bra....tack så mycket!

Har varit så trött idag....jag brukar ju vara ute och gå med lava efter klockan 9 men icke idag...ville inte gå upp egentligen men Lava övertalade mig. Har nog ovit riktigt dåligt inatt...har inte märkt nåt själv men tydligen så är det så.

Banken har inte ringt idag...tyvärr! ringer dom inte imorgon innan klockan 12 så ringer jag själv. vill inte sitta och vänta.
Jag fick ett mail från förskolan ibjuv idag och det var inte bra. I mailet så stod där att jag inte kunde sätta upp lava i kö till förskolan, så nu måste jag ringa dom oxå imorgon och få svar på hur jag egentligen ska göra. Jag måste ringa mitt jobb oxå och få reda på hur jag ska göra när jag börjar...vet inte hur det hela går till. Dom har ju installerat en ny betalmaskin så den måsta jag oxå lära mig. jaja vi får se hur det blir.

god natt!!!

bilder







Västersjön...ett helt underbart ställe. Jag och mamma brukade åka hit här när jag var liten. jag har dom bästa minnena från detta stället. Varmt vatten nästan helt ostört...och en jäkla massa knott hehe.





Boss fick oxå följa med=0)



Lilla Johanna......söt!!!










Pappa!

Idag var jag och hälsade på pappa. Han och romina kom hem i lördes från Mallorca och dom var så bruna och fina. Jag var uppe rätt tidigt, redan 07.30, tåget gick som sagt 8.28 från stationen sen var jag hos pappa lite över 9...går faktiskt snabbare än vad jag trodde. Vi pratade lite, jag var nyfiken om hur dom hade haft det sen skulle han till jobb så vi åkte hem. Romina har varit här nu, vi hade en del att prata om....minst sagt. Men det var trevligt att träffa henne igen, har inte blivit så mycket nu på sista tiden...vi har oss båda att skylla för det hehe.
Hon började skolan idag...första dagen.

Jag bjöd henne på lunch sen pratade vi om allt och ingenting. Lava har gått och lagt sig nu så jag funderar på att antingen göra henne sällskap eller så ska jag kolla lite tv....hm!! svårt val.

Johan och Ola kommer hit idag...dom ska väl nörda antar jag...så jag får hålla mig till tv:n idag...ska kanske gå ut och gå en runda.

Nu kom viktor så jag får väl vara social...hej hej

natti natti

Sitter och tittar på en film nu, reklam och jag springer till datorn för att hinna med att blogga lite. Efter filmen är det sängen för mig, jag känner hur mkn kropp skriker efter sömn men jag vill ändå se klart på filmen.

Imorgon ska jag hälsa på pappa. Han åker till jobb klockan 12 så jag få åka tidigt, ska ta tåget 8.28 från ramlösa till ängelholm. Så trött jag kommer att vara. Lava sover inte längre än till 8 iallafall men jag få nog gå upp lite tidigare så jag hinner med allt. Jag tog disken nu så jag slipper det imorgonbitti.

Fia var här igår och sov här till idag...det var trevligt. Vi åt gott och tittade på film. Idag har vi oxå ätit gott...lite extra gott kanske hehe. Så imorgon är det tabu med godis igen. Jag klarade mig rätt så bra nu i veckan...och jag åt bara godis igår...det är ju lördag. Jag ska väga mig imorgon så får vi se vad resultat blir.

Hoppas hoppas att nissen från banken ringer imorgon......hoppas!! så man kan vara lugn sen. Tänker lite på sabina och adrian oxå...det måsta vara lika jobbigt för dom att sitta på nålar. Nä så fort detta är klart så kan man gå vidare...så känns det. '

nu börjar filmen igen.....go natt!!!

hemma igen!

Nu har vi kommit tillbaka från banken. Dom skulle göra en värdering på sabina och adrians hus men sen är det klart. så med andra ord så är det väl klart hehe...är sååå lättad!!
Banknissen skulle ringa mig nästa vecka så får vi svar då.

Jag har varit nere med första omgången tvätt så det är viktor som får gå nästa gång. Påminn mig att jag måste köpa mer tvättmedel...det tar slut idag.

Jaha vad händer nu då?? viktor pratar med christian...den tråkmånsen ska hem till christian imorgon bitti och lana..ända tills på söndag.
Så sofia ska komma hit imorgon...vi ska ha mys pys hela dagen. Sara skulle nog oxå komma hit men det blir inte förrän till kvällen.
Sara ska nog börja flytta in grejer imorgon..så det blir väl jag som får hjälpa henne. Fast det var nog bara sängarna som hon behövde hjälp med. jaja imorgon blir det mys iallafall.

Nu ska snart äta mellis, jag pratade med Mia igår och vi pratade om vad an ska äta och vad man inte ska äta. Hon tränar mycket och är rätt noga med vad man ska äta och så, så det var skönt att få prata med henne. Det är inte så lätt att prata om just det med folk, det är ett känsligt ämne. Bara för att man vill gå ner lite i vikt så tror alla direkt att man försöker svälta sig....nej nej nej inte alls. Jag försöker bara vara hälsosam...det är allt, sen om jag går ner lite eller mycket i vikt så är det bara bra. Jag har inte ätit nåt godis på hela veckan...är så stolt över mig själv.
Imorgon ska jag väga mig och mäta mig så får vi se om detta har gett nåt resultat. Men även om det inte har gjort det så mår jag ändå mycket bättre än vad jag gjorde innan. Jag är mycket piggare och gladare. Jag har inte haft huvudvärk på jättelänge så det beror nog lite på att jag har varit duktig.

nu är det mellis!!! kram

Blåsig dag

Idag blåser det så det står härliga till, känns inte så kul att gå ut i detta vädret. Men som dom säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Lava har börjat använda en overall som vi fick när jag började prenumerera på VI FÖRÄLDRAR, Den är jättefin och ser så mysig ut...jag hade gärna bytyt med henne när hon sitter där i vagnen och myser.

Vi var och handlade igår efter att vi hade ätit middag. Hela kalaset gick på över 1000 kronor...helt otroligt vad mat och blöjor m.m. kostar. Jag hade fått en sån där rabattlapp där jag fick 5% på hela köpebeloppet....skrattretande!! vi fick typ 50 kronor i rabatt på allt det vi handlade...känns knappast lönt ju. Då ska man handla för 10000 då för att få en någorlunda rabatt...och då förlorar man ändå på det.

Jag sorterade mina papper och räkningar igår (berodde inte alls på att vi precis hade kollat på lyxfällan) så nu ser det hela ordentligt ut. Det är så viktigt att man har koll på sina papper. Jag till exempel slänger typ aldrig mina räkningar...har hur många som helst...vågar inte slänga ifall man skulle behöva gå tillbaka och kolla vilka räkningar man har betalat och vilka man inte har. Hur länge ska man egentligen spara en räkning, 1 år eller?? det ska bli skönt sen när man har en seperat rum som man kan använda som kontor eller liknande. Där kan man ha alla sina papper lätttillgängligt. Så som det är nu så har vi alla våra papper i vårt datorbord...och det är inte sååå stort. Iallfall inte så det rymmer alla papper på ett bra sätt. Men det känns ändå som att vi har bra koll på våra papper m.m.

Idag ska vi till banken.....har bett en liten bön till gud att han ska låta oss få vara lyckliga nu. Det är vår tur att få vad vi vill ha. Visst, ett hus är en rätt så stor förfrågan men vi har faktiskt kämpat för att få detta nu. Har faktiskt inte tänkt på vad vi ska göra om det hela inte blir av...det har bara inte funnits i mina tankar. Vi vill ju inte ha nåt annat hus, nä jag hoppas och ber till gud än en gång att det bara ska gå bra idag så vi bara kan få andas ut.

Efter att vi har varit på banken så ska vi tvätta, kul kul!! vi har en hög som heter duga. vi missade vår förra tvätt tid så nu måste vi verkligen tvätta.
Jag har sorterat ut lite Lavakläder, hon har sååå mycket kläder fortfarande som han knappast använder. Så nu soretrade jag dem och fick ihop till en plastkasse. Mamma var på ullared igår så hon har väl köpt en del ny kläder till lillgumman. Jag hade bara en förfrågan, ett till spjälsängsskydd. Det som jag köpte när vi var där uppe var ju bara till halva sängen...hur knäppt är det. Det täckte bara halva sidan på sängen, tror dom att hon inte kan få in armarna på den andra sidan eller??? väldigt konstigt iallafall! men nu så kommer jag få en till så jag kan täcka andra sidan.
När ska bara sänka sängen egentligen? kan man göra det redan nu eller ska man vänta tills hon drar sig upp?
Man vill ju inte riskera att hon kommer få hur man ska dra sig upp när hon är i sängen...å händer det ju med alla säkerhet en olycka. Jg får rådgöra med min sambo när han kommer hem.

Sara är på väg hit nu, hon skulle komma och hälsa på lite med johanna. Vi skulle egentligen gått ut och gått men jag vill inte gå ut när det blåser så. Bättre at vänta till Lava har ätit middag och sen se hur vädret är då.
Nu ska jag äta mellis...får inte rubba på mina tider!! kramkram

Spegel, spegel på sängen där, säg mig vem som sötast i landet är..........jaså det var jag!!! hihi



Jag står redan på alla fyra...duktig jag är va!!!



lite kräk på golvet..mamma kommer du och torkar. Ser du Ann-britt vilken fin T-shirt hon har på sig *ler*


sorry!!

förlåt för att jag inte har varit inne på ett tag. Men nu är jag tillbaka...for good!!!

Nu regnar det ute...tur att vi var ute innan det började regna. Vi gick en lång runda, jag och Lava, vi gick ner till havet och matade måsarna.
Det har blivit en vana nu att vi är ute och går varje dag efter att lava har ätit...det har verkligen hjälpt till med min diet. Jag har inte ätit nåt sött eller godisliknande sedan i söndes...duktig jag är va!! idag har jag druckigt två skakes och ätit en grov macka. Snart ska jag äta en mellis...det blir nog en fruktsallad.

Igår varSofia här, vi bara mös..fast innan vi började mysa så var vi på ikea...jag köpte en matstol till Lava. Hon har ju börjat äta en hel burk mat istället för välling klockan 12, och det underlättar verkligen om man har en sådan stol. Missförstå mig inte...det är fortfarande mat överallt hehe men man kan hantera det bättre då.

Imorgon ska vi till banken...åååå jag hoppas verkligen att det blir bra nu. Vill inte ha fler problem nu. När vi har varit där så ska vi kolla upp dagisplats och vi ska ordna med viktors föräldrarpenning..eller låt mig omformulera det lite.....VIKTOR ska orda med SIN föräldrarpenning. Han blev lite besviken när han fick reda på hur mycket han kommer att få ut i månaden...men så är det....man blir verkligen inte rik på föräldrarpenningen.
När vi har varit på banken så ska vi hem och tvätta...vi missade ju förra gången eftersom vi bar hemma hos fia och christian. Vi skulle egentligen åkt hem till sabina och adrian direkt efter att vi var klara på banken...men tvätten kallar högre. Vi kanske åker hem till dom när tvätten är klar. Eller så åker väl viktor hem till christian....dom ska lana i helgen..eller bara på lördag. Så Sofia ska vara här med mig....vi ska laga en god middag och kolla en bra film. Vi kanske till och med äter efterrätt...ojojoj!!!

Hmm!! vad har mer hänt för kul då?? Jo jag var hos mamma i tisdes....vi åt en kycklingsallad och umgicks lite. Det var ett tag sen hon träffade Lava så det var kul. Vi var ute och gick en runda oxå....lite motion skadar inte *ler*

Nu ska jag mysa med min dotter...vi ska läsa lite böcker och umgås...mys mys!!!!

Mia och Lava myser!!

Titta jag kan snart stå själv hehe



Hemma hos Mia

Mamma älskar dig =0)

Näe ät inte upp henne hehe

Vilken fin modell posé

Mindre fin hehe



Hemma hos mamma

Den nya fina matstolen.


Lava kan knipas hårt om hon vill hehe

RSS 2.0