mobil bilder!

Lava myser med Farfar

Alfreds pappa (Alfred är mammas nya hund)



Gammal bild på Lava och lova







Här är vi på utflykt, Lava väntar på bussen.

Glada vi kan vara

Mmm!! gott med mellis!



Lek i sandlådan utanför sandra och Lova

Nya fina vantarna och mössan

söta Lova, Lavas bästis!!

på kalas med farmmor och farfar

Lava sitter som en liten apa hihi

Hon kan som sagt klättra upp på bordet själv nu.


Hej allesammans...såna här fina bilder får mamma av pappa när hon är och jobbar....då blir mamma sååå glad!!!

lite nygamla bilder!

Viktor har fortfarande inte hämtat min kamera så här kommer lite nugamla bilder som jag hittade på datorn:











nyvaken hehe

vilken underbar dag

Vilket helt underbart väder vi har haft idag, synd att man inte gick ut förrän eftermiddagen. Jag skulle tvätta kl 12 så då gick jag ut med tvätten och jisses vad varmt det var då. Man fick en chock när man kom ut. Så jag klädde på Lava och sen tog vi bilen till Folktandvården, det var Lavas första besök. Hon hade jättefina tänder sa dom, han fick en ny tandborste som vi ska börja använda nu.
När vi hade varit där så åkte vi direkt hem till Sandra och Lova....hon bjöd på hembakad äpplepaj med vaniljsås...mums tyckte både jag och Lava. Sen gick vi ut en runda och tittade på när barnen lekte.

Dom ringde från jobb idag och undrade om det gick bra att polisen ringde mig sen. Jag sa självklart att det var okej!! Jag hoppas nästan att dom ringer eftersom jag inte tror att dom där killarna har gett en rättvis bild av vad som hände. Hur man än ser på det hela och det som hände så var dom ändå 5 killar som bankade på 1 kille...det verkar inte direkt rättvisst i mina ögon. Visst han hade inte behövt hoppa in i högen med killar för att "upprätthålla sin heder" eller vad det nu var han sa...men samtidigt så var dom VÄLDIGT provoserande mot han.
Nä jag tycker att sånt beteende bara är så himla omoget och löjligt. Jag trodde verkligen inte att jag nånsin skulle behöva uppleva det men nu blev det så ändå.
Nu när jag tänker efter så kan nog bero på allt som hände i lördes som gjorde att jag blev dålig i magen, det kan ju vara chocken som släpte då. Alla reagerar ju olika på det, jag tänkte inte så mycket på det men det hade ju kunnat sluta riktigt illa. Det är rätt intressant när man tänker efter. Hur man reagerar i såna situationer menar jag. Jag hade inte behövt lämna mitt lilla bås i bussen överhuvudtaget, bara tryckt på larmknappen och inväntat polisen. Men jag tänkte inte alls på det, jag tänkte bara på den där killen som höll på att bli misshandlad där ute....även om inte lilla jag kunde göra så mycket så försökte jag ändå "styra" upp det lite. Men dom hade ju lika gärna kunnat hoppa på mig..men det tänkte man inte på i den situationen.
Vissa hade kanske bara stängt dörrarna och kört vidare men nej det hade inte kunnat göra, jag antar att det är det som kallas civilkurage...nåt som inte alla är utrustade med.
Visst jag förstår att man kanske inte vill riskera livet för någon främling, men nu har jag förstått att det gör man rent instingtivt om man nu gör det...man hinner oftast inte tänka efter. Det är då man verkligen vet hur man reagerar i såna situationer.
Nä jag hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva nåt liknande..men tyvärr så tror jag knappast det. Jag har ju det yrket som är rätt utsatt för just detta.
Jag önskar bara att det hade funnits fler människor som vågar stå emot...som vågar säga ifrån när det sker nån orättvisa. Hade det funnits fler sådana så hade det nog inte varit så många som blivit misshandlade eller rånade m.m dagligen....nåt att tänka på!!!

Nu ska jag gå in och pussa min underbara dotter, det bästa jag någonsin åstadkommit i detta livet.

kramkram

bråk på bussen!

jaha nu sitter jag här hemma och är helt genomförkyld...sååå tråkigt! jag kämpade mig igenom fredagen och lördagen men idag kan jag bara inte gå till jobb. Har blivit dålig i magen nu oxå så jag chansar inte på att åka till jobb. Det suger att man förlorar så mycket pengar bara...suger riktigt mycket!!

Jaha då var man med om sitt första slagsmål på bussen igår eller inatt. Det var helt overkligt, 5 killar på en kille..rättvist...eh nä jag tror inte det. Visst den här killen var rätt jobbig men för det förtjänar han inte att bli halv ihjälslagen. Han hade druckit rätt mycket och var väldigt lättretlig...det visst dom andra killarna så dom trimmade han till max. Jag gick back i bussen och hämtade fram honom och gav han ultimatumet att om han ville följa med så fick han sitta där fram hos mig. Allt gick bra ändå till dom killarna skulle hoppa av, då skriker den ena killen "du och jag här ute, fattar du" och jag hann inte få tag i honom innan han sprang ut till dom andra killarna. Jag sprang ut ur bussen och försökte stoppa det hela...men snälla vad kan lilla jag göra mot 5 killar. Andra passagerare gick emellan och hjälpte mig och sen lugnade det sig en del.
Vissa passagerare ville inte ha med killen i bussen igen....men hallå skulle jag lämnat honom där ute själv med 5 killar som ville döda honom...knappast. Jag sa att det faktiskt var mitt beslut att ta och sen var alla tysta.

Han hoppade av i landskrona och på hållplatsen efter stod polisen och väntade...då hade en av dom killarna ringt polisen...skrattretande eftersom det var dom som hade pucklat på killen, inte tvärtom.

När jag kom fram till ändhållplatsen så gick jag igenom bussen och där var spyor överallt kändes det som, så himla tråkigt. Så jag fick snällt köra med bussen hela vägen till HBG där jag slutade. Snacka om att jag var slut i huvudet sen när jag kom hem. Sen ovanpå allt så kunde jag inte sova ordentligt eftersom jag blev dålig i magen.

Nä så nu håller jag mig hemma...viktor är iväg och handlar halstabletter till mig just nu...min söta snutte. Han ska iväg i spela innebandy sen så jag får mysa med Lava helt själv. Eller ja sara kanske skulle titta förbi en stund...hon har blivit lite lava sjuk nu när hon inte har träffat henne på ett tag hehe.

Håller tummarna att jag får lön imorgon men jag tror inte det...får säkert vänta till på tisdag. Jag vill betala alla räkningar och se hur fattiga vi ska bli denna månaden hehe..längtar sååå.
Nu ska jag mata lava och sen blir det en stunds vilande...så ha en bra dag...kram

jobb inatt!!

börjar jobba om några timmar...blir en lång natt för mig. Men men man får ju tänka pengar pengar pengar!! jag trodde att jag skulle få lön idag...nä tji fick jag. Så nu blir det till att vänta till på måndag...suck!! jag som ville trycka in en massa pengar på sparkontot.

Vi har varit och hälsat på sabina idag...kollat över vårt blivande hus hehe. Lika kul varje gång man kommer dit. Lava busade med Smulan och Lufsen...Lufsen tyckte nog inte att det var lika kul...det ska bli kul att se hur hahn är mot henne sen när han ska bo hos oss ett tag.
Sabina avslöjade att dom skulle få nycklarna den 24 juni senast...så vi kommer antagligen att flytta in den 25 =0) ååå va jag längtar.
Den 18 maj ska vi på ett möte med vår bankman....jag har förberett mig och har tusen frågor till honom...haha han kommer bli såå trött på mig. Men jag tycker inte om att ha frågetecken i mitt liv...speciellt inte när det gäller pengar och vår ekonomi. Jag ska ringa runt lite till angående våra försäkringar...jag har ju ringt runt till några men har inte fått några bra svar eller erbjudande (tycker jag) så jag ska jobba på lite till.

Jaha nu sitter jag själv här hemma. Viktor snodde med sig Lava och stack till Mörarp med Emil...så jag får väl passa på och vila lite nu innan jag ska till jobb. Det blir väl att jag ligger och latar framför tv:n till jag ska jobba hehe. 
Vad händer annars då?? Jag ska bara jobba typ en månad till...ska bli skönt. Sen blir det väl att packa utav bara fan hehe. Funderar på om jag ska börja packa ner lite köksgrejer så länge...man använder ju aldrig dom. Jag ska rengöra dom riktigt ordentligt och sen packa ner dom.

Nä nu ska jag lägga mig i sängen o vila ett tag...ha det så bra idag////kram

jaha

Nu har Lava fått en plats på ett dagis, vi vet inte vilket vi ska välja..det är skitsvårt. Hon har fått en plats på skaparglädjen...det är ett vanligt dagis som verkar bra och allt. Sen finns det en möjlighet att hon får komma in på ett utedagis oxå...violen heter det. jag är lite tveksam för det, innan var jag helt inne på det men n u när jag hatr tänkt efter så är jag lite mer tveksam. Dom sover tydligen ute och äter ute och allt. Man vill ju att hon ska ha det där mysiga oxå när dom sitter tillsammans och läser saga och så. Men jag ska som sagt inte döma ut nåt på förhand utan vi ska åka dit och kolla och prata med personal och så...sen kan vi bestämma oss.

Igår var vi hemma hos Viktors päron och kollade på fotbollen (HIF och MFF) det var riktigt kul. Man gör inte sånt så ofta...jag är ju inte så jätte intresserad heller för fotboll men ibland är det roligt att titta. Mattias och dom två Andersarna kom oxå...och så lilla Lava. Hon var sååå trött när vi kom hem...det märktes för hon sov till 8.45 idag hehe. Så vi fick sovmorgon hela familjen...sköönt!!

Nu har jag legat i ett bad ett tag och läst i en inredningstidning...trodde att jag skulle få lite inspiration men ack så fel jag hade. Det är svårt nu när det på riktigt...men är ju så petig ,ed allt man ska ha. Jaja vi får väl se hur det blir...vi ska ju gärna kunna spara ihop lite pengar oxå så vi KAN handla nåt hehe.

ha en god kväll på er....go natt säger jag!!!

yes!!

jag har fått tillbaka mina nycklar nu...berättar mer sen...nu ska jag sova...go natt!!

sååå trött!!

gud va jag är trött. Har suttit hela dagen med solen i nyllet och det tar ut sin rätt kan jag säga. Man ska inte klaga när det är fint väder men jag gör det ändå. Är lite grinig idag eftersom att jag inte hittar mina nycklar...fortfarande. Jag har verkligen letat överallt. Kollat i alla byxor, gått igenom mina väskor ett antal gånger, ringt till hittegods på knutan, kollat på depån om jag har tappat dom där, Ringt polisen och anmält dom tappade, gått igenom alla mina jackor och viktors med, ja alltså jag har verkligen kollat överallt. Det är så jäkla surt nu när vi ska flytta oxå..att behöva betala nycklarna oxå...grr!! O vi hittar inte heller nån av våra garagenycklar och vi har våra sommardäck i garaget....imorgon är sista dagen man får ha vinterdäck och det är rätt kört för oss. Jag blir sååå trött!!! Jag fatar vverkligen inte var vi kan ha gjort av BÅDA garagenycklarna eftersom att ingen av dom satt i min nyckelknippa.
Nä jag ger upp nu. Ringer Helsingborgshem imorgon och ser vad dom säger....pinsamt!! Vad ska jag säga: "hej jag har blivit av med 4 nycklar och jag vet inte var dom är...kan jag få nya"
Sen har vi en nyckel som vi inte vet vad den går till...kan ju vara bra att veta.

NU går jag och lägger mig...tänkte drömma om nycklar inatt hehe!!!

Tack för igår förresten Romina...det var riktigt mysigt att få tjata lite och så. Det får vi göra om snart igen. puss puss

sol sol sol

Gud vad underbart vädret har varit idag. Denna dagen behövde jag verkligen.
Jag och Lava åkte in till stan kl 9.30 sen gick vi och tittade lite i affärer innan vi skulle in till barnmorskan. Jag har större mage än normalt konstaterade hon (ja jag var ju såååå liten förra gången) och jag hade gått upp 2,5 kilo. Jag är i vecka 23 nu och flickan i magen sparkar och lever om. Det kändes bra att få träffa Elisabet och prata av mig lite. Jag är ju lite orolig nu om jag har fått urinvägsinfektion igen..men vi gjorde en odling så jag får väl reda på svaret snart. Sen kände hon på min rygg eftersom jag har haft lite problem med foglossningen. Hon sa att jag skulle kämpa på men om det inte gick så skulle jag ringa henne....antar att hon får sjukskriva mig eller nåt sånt då. Ja tror ibnte att det blir aktuellt...måste ha pengar nu...kan inte bli sjukskriven oxå.

När vi var klara där så åkte vi hem så Lava fick äta middag...det blev spagetti och köttfärssås. Sen gick vi ut igen och tog en prommis hem till Sandra och Lova....Lava somnade direkt i vagnen och sov iallafall 1,5 timme sen. Jag och sandra fikade och pratade där ute på hennes gård (gården utanför hennes lägenhet alltså) och sen när flickorna vaknade så lekte dom tillsammans i sandlådan. Det var sååå skönt att vara ute och få sol och värma i ansiktet....det behövde jag verkligen. Just nu är jag skittrött men det är väl inte så konstigt när man har varit ute hela dagen.
Imorgon börjar jag jobba tidigt så jag ska gå och lägga mig nu...måste sova och få lite energi till imorgon. Ska kanske träffa Romina då eller kanske på onsdag om hon kan...ska bli kul.
På Torsdag ska vi besiktiga huset...spännande. Hoppas hon inte hittar en massa fel...fast det tror jag inte. Men det är skönt att ha det avklarat iallfall.
Nä nu kallar sängen...nu ska jag bara få dom töntarna här att hålla tyst så jag kan somna oxå hehe...inte det enklaste.

God natt på er...hoppas att vädret är lika fint imorgon *håller tummar*

snart frisk!

ja jag hoppas verkligen att lillfisen blir frisk nu. Hon har varit pigg och glad idag och inte kräkt så jag hoppas att det håller i sig nu. Om on mot all förmodan skulle kräka nu eller imorgon så kommer jag att åka in med henne. Då har hon varit sjuk i en hel veca..inte bra!!
Hon har fått en fin blåtira nu efter smällen i förrigår. Fast hon verkar inte bry sig...tycker bara lite synd om henne så fort jag ser henne.
För er som inte vet så gjorde hon en volt i luften och landade med ögat mot bordskanten...så hon fick en fin svulland där och nu har det gått över i en blåtira.

Är rätt trött idag efter en hel dags jobb.....är inte van vid att jobba så tidigt hehe. Jag började tidigt både igår och idag och det känns. Helst hade jag ju varit hemma med min lilla sjukling...går ju inte att tänka på nåt annat när man är på jobb. Men jag är som sagt ledig imorogn så då ska jag njuta!!!!
Jag ska till barnmorskan kl 10.30 så då får vi reda på hur bebisen mår...hoppas bra men det känns ju så. Hon gör inget annat än sparkar och slår känns det som hehe. Speciellt när jag sätter mig i bussen och ska börja köra...då sätter hon igång och sparkar..det är precis som att hon inte vill att jag ska köra mer. Idag kändes det rätt obehagligt när jag körde, jag fick plötsligt svårt att andas och det höll i sig ett bra tag. jag har kännt det så fort jag lägger mig på rygg nu på senaste tiden...hoppas inte att det är nåt fel. Det KAN ju vara bebisen men jag tror inte det, hon väger inte tillräkligt än för att kunna trycka på min Aorta. Jag ska iallafall prata med Elisabeth imorgon så får vi se vad hon säger. Jag ska nog göra ett kisseprov oxå och kolla så jag inte har urinvägsinfektion eller börjat till det. Jag fick ju det när jag väntade Lava och då gick det så långt att jag blev inlagd...vill helst inte uppleva det igen tack.

Skulle egentligen träffat Romina nu i helgen men ytvärr så gick det inte nu när Lava fortfarande är dålig. Tråkigt!!! jag såg fram emot att få lite two and two time med henne. Men det blir väl fler gånger. NÄsta helg är jag ledig och då ska vi fira Malin som fyller år...(fråga mig inte hur många hehe) det ska bli trevligt. Sen ska ajg försöka träffa Pappa oxå..han skulle visst till Farmor nån dag så då kanske vi hänger med (om vi får såklart *ler*). Han har ju kommit hem från Thailand nu han hade haft det jättetrevligt sa han.
Verkligen kul att han har hittat nåt han tycker om att göra, även om det är dyrt att resa. Jag gissar på att det blir en Thailandresa till snart med tanke på hur mycket han hade trivts =0) får väl fjäska lite så vi oxå får följa med..han kan packa ner oss i en resväska hehe.

Jag funderar på att skriva en lista på allt vi behöver köpa nu när vi har flyttat in i huset...men vågar inte. jag kommer få ångest över allt hehe. JAG VET att man inte behöver köpa allt direkt men det är ändå rätt mycket som man bara tar för givet att det ska finnas. Bara ett trädgårdsbord med stolar är rätt dyrt och det känns som att det är nåt man behöver om man ska bjuda över lite folk på grillning...dom kan ju inte gärna sitta på gräset. Jag får väl surfa lite på blocket och se vad jag kommer över hehe. Vi har inga trevliga, snälla släcktingar som har ett bord över som bara står och möglar i en källare. Isåfall hör av er hehe. Likaså om ni har en extra 50 tum platt tv (oddsen är ju stora). Nä det blir väl till att räkna slantarna när jag väl flyttar in och så vad man har råd med.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med Lava lite.....hon ska ju snart sova så jag får passa på nu.
kramkram

nu börjar hon bli bättre!!

japps, viktor var iväg och köpte vätskeersättning innan idag och nu är lava en helt annan unge...så skönt. Fast hon är fortfarande mammaig...men det är bara mysigt (än så länge).

Det var jobbigt att gå och jobba idag när jag visste att lava låg här hemma och var dålig. men men nån måste ju tjäna pengar. Nu tänkte jag kolla lite på vampire diaries....missade det ju nu när jag jobbade.

Så jag säger väl god natt/////kramkram

PS. 1177 är några jäkla surkärringar (iallfall hon jag pratade med idag) och dom borde gå en charmkurs. DS

sjuk igen!!

japp nu har man genomlidigt ett dygn an spyor och bajs!! Lava blev jättedålig måndagkväll och bara kräktes hela tiden...inte kul!! Jag var hemma från jobb igår eftersom jag kände mig kontig i magen..visste ji inte om hon hade smittat mig. Idag har hon varit bättre men har ändå kräkt en gång..rätt mycket! Nu står hon och drar mig i röjan..vill komma upp. Det är inte lätt av INTE skämma bort som små livet när dom är sjuka..man går ju runt och bär på henne hela tiden..får se hur det blir sen när vi ska gå tillbaka till det normala.

Imorgon börjar jag jobba 14 så jag ska kanske ut och gå med lava lite om det är fint väder...får passa på då ju. Vi får se om vi hittar hem till Sandra och Lova...eller vi ska nog inte hem till dom vi träffas nog ute istället så minskar vi risken att Lava eventuellt smittar.

Jag var och klippte mig innan idag...tog bara topparna och klippte till en lugg. Det blev iallafall jättefint och det behövdes verkligen hehe. Jag har ju inte klippt mig på över ett år så.
Snart ska vi äta...om viktor kommer hem nångång. Det blir kyckling curry med ris idag...mumma!! men Usch!!!! Lava sitter och fiser precis här nedanför mig...inga trevliga fisar heller. Usch lava!!!

Ibland så önskar jag att man inte hade nåt samvete...det hade underlättat så mycket. Till exempel...hade man inte behövt känns sig som en skurk för att man inte hinner träffa alla i sin närhet. För det gör jag ibland eller nä nu ljög jag...det gör jag hela tiden. Minst en gång varje dag kan jag tänka på vem eller vilka som jag INTE har träffat på ett tag. Sen är det ju vissa människor som har en inställning som går ut på att dom inte ska behöva röra en fena utan att alla ska rätta sig efter dem och komma och hälsa på dem hela tiden.....dom människorna bryr jag mig inte så mycket om...eller jag bryr mig men jag känner mig inte dum för att jag inte träffar dem. Men sen har vi dom som man faktiskt vill träffa och försöker pussla ihop en och annan träff när man har tid, dom kan jag inte träffa ofta nog...eller så känns det iallafall. Sen vet man ju inte riktigt hur dom känner heller. Man vet inte om dom verkligen förstår att man inte har mycket tid som helst eller om dom bara säger det och sen tycker att man är ignorant för att man inte har mer tid över för dom. Jag hoppas iallafall verkligen inte det.

I tisdes så skulle jag och Lava åka och hälsa på Veronika i Påarp, det är ju bara en dag i veckan som Veronika är där så den dagen vill jag försöka hälsa på om jag kan. Då slåt man ju två flugor i en smäll...jag kommer iväg med Lava på lite lek och sång OCH jag får träffa min underbara kusin. Vi har båda så dumma tiden så det blir inte av att man hinner ses i veckorna.
Jag var och hälsade på David, Jenny och Milo i söndes. David skulle hem till Ove för att tittapå fotboll men han kom rätt fort hem igen...efter att han hade varit och förorenat toaletterna på Väla som han beskrev det hehe. Vi skojade när Vi skulle hem jag och jenny...vi sa "jaha då får vi se om vi spyr eller skiter imorgon då haha" och vi hade så fel...det dröjde ju en hel dag till *ler* Men det verkar inte som att david var mer sjuk sen ju...har inte läst nåt i bloggen så det var nog inte får dom iallafall.

Jag skulle träffa Mia idag men det fick jag ju ställa in...vill ju inte smitta ner henne oxå. Riktigt tråkigt, hade verkligen sett fram emot vår lilla "dejt". Men det kommer väl fler dagar.
Pappa kommer hem ikväll eller inatt....så jag tänkte slå honom en signal imorgon. Höra hur trevligt han har haft det nu i värmen. Jag fick ett sms nu för nån dag sen där han skrev "jag VILL inte hem än...vill stanna kvar" och jag förstår han hehe. jag hade gärna oxå stannat kvar i värmen...fast vi har faktiskt haft det rätt varmt idag...även om vi inte har fått njuta av det.
Hoppas vädret är lika fint imorgon =0)

nu önskar jag er en underbar kväll...ska ta lillfisen nu...hon verkar bli lite arg nu.
kramkram

nä va dumt!

Avundsjuka är en ful sak som hoppas på en ibland. Senast idag, kände den välbekanta känslan krypa över mig. Varför känner vi så...kanske för att påminna oss om vad vi har och vad vi VILL ha. Fast det är inte alltid negativt att känna avundsjuka...det gör att man jobbar hårdare för att få vad man vill.

Har precis sett senaste avsnittet av Vampire Diaries...rekommenderas stark för er som inte har sett den. Den finns att se på tv6 play så det är bara att skörda på hehe.

Lava och Viktor har varit på kalas idag, Uffe firade sin födelsedag sen kominerade dom nog lite påskfirande med det hela. Jag jobbade tyvärr så jag kunde inte följa med (som vanligt kändes det som). Det är kul när dom hittar på saker...Lava och vikotr så som inte bara sitter inne hela dagarna. Nu börjar det fina vädret komma oxå så det kommer nog att bli mer av den slanten. Jag vill åka till Ängelholm nu snart till hembygdsparken. tänkte höra med Pappa om han hade velat följa med mig och Lava dit nu när han kommer hem. Jag jobbar ju varannan helg så man får passa på när man är ledig.
Jag känner på mig att denna sommaren kommer bli underbar...helt underbar. Vi flyttar till hus och får en liten bebis till. Lava blir större och man kan göra lite mer saker med henne. Vi kommer närmare nära och kära i allmänhet....nä det känns som att det kommer bli riktigt bra.

Imorgon bitti ska jag och Lava åka till billesholm och hälsa på Fia och Max..ska äta frulle med henne sen ska jag hämta Mamma, vi ska ju till Monika på äta påskmiddag. Sen när vi är klara där så ska jag öra hem Mamma och åka hem till Fia igen...tror jag iallafall. man vet aldrig hur Max mår så man kan inte planera in i minsta detalj hehe...men om det går som vi vill så blir det så. Det känns som det var en hel evighet sen vi träffade dom sist.
Man vet inte hur mycket man saknar människor förrän som försvinner...det är sant!!
Men nu så ska Maxgunnem bli bättre så nu kan vi nog börja umgås lite mer igen. Det blir nog svårare sen när barnen blir större...då kan man inte bara åka iväg hur som helst...då måste man anpassa sig efter barnen...vi får turas om på helgerna att träffas hehe.

Nä nu ska jag gå in och lyssna på Lava tunga andetag...finns ingen bättre sömntablett hehe!!!
God Natt och Glad påsk!!!

nu är det helg!!!

nu ska jag bara klara av denna dagen sen är det helg för mig. Hela långa två dagar hehe. Imorgon ska jag hem till Fia och träffa henne och ax...sen ska jag hämta Mamma och sen ska vi till Sara och äta påskmiddag. Eller det blir inte riktigt påskmiddag..jag ska laga lasagne. Viktor och Christian ska åka upp till elmia så jag ska va lite med fia.

Nu ska jag äta en macka eller två så jag klara mig genon jobbepasset. Vi ska äta middag sen när jag kommer hem så jag får hålla mig tills dess. Kewin kommer hit ikväll och ska äta med oss så därför valde vi att vänta till ikväll.

ha en underbar dag...och kom ihåg...inga spyor på bussen *ler*

RSS 2.0