fortfarande ingen bil!

jag vill ha vår bil nuuuu!!! trött på att vänta!

Älsklingen viktor fyller år idag...22 hela år...stor pojke nu. Vi ska ha öppet hus så gästernabörjar väl strömma in vid 5 tiden. Viktor är hemma nu men ska strax sticka och hämta smörgåstårtan...mums ska det bli.

Så idag har jag städat och gjort fint för gästerna...okej!! lite för vår skull oxa hehe. Sen har jag bakat en sats muffins oxå...viktor bakade igår. Ja du läste rätt...viktor bakande. det gick väl rätt så bra tills han skulle skära upp bullarna haha...som jag skrattade...dom såg ut som..ja jag vet inte...inte bullar iallafall. Men han var ändå duktig, jag tog över när han hade bakat upp halva degen...sen fick jag göra resten..bullar som vi kan bjuda gästerna på hehe.
Jag och Fia kollade på DH igår....nu är det inte många avsnitt kvar...snyft!!

Vi var på bvc igår oxå...lava väger nu 7600 gram och är 69 lång...så hon växer som hon ska.
Sen när vi kom hem så kom strax efter eva, veronika, simon, johannes och Romina...så det var fullt hus. Det var riktigt roligt att få träffa alla samtidigt...vi pratade om allt möjligt. Sen gick dom hem och då gjorde vi mat...viktor hade skalat potatis *ler* en hel påse....så vi fick en hel det mos över. Han var så rädd för att det inte skulle räcka.

Nu ligger lillan och vilar...så hon är pigg och glad till alla kommer. Hon är så duktigt nu...går runt bordet i rätt rask takt tycker jag. Hon trillade och slog huvudet idag...men det varade bara ett litet tag sen var hon glad igen...funderar på om man ska köpa en störtkruka till henne hehe. Hon är så söt när hon går runt bordet och pratar jättehögt för sig själv...nästan skriker. Jag fick kämpa för att kunna överrösta henne överhuvudtaget igår.
Hoppas att hon är så glad och sprallig som hon brukar vara nu när det kommer gäster. Det är ju snart hon ska bli främmad...det sa hon på bvc iallafall...hoppas att det går över fort.

Trött och ska snart lägga mig...fin pyjamas jag har va!! den fick jag av faster sabina!

Kewin o lava

Lillebror kewin

Med glimten i ögat *

Vad gör du där nere mamma???

Mina andra små bebisar!

Syster yster!!

Johannes stajlar *ler*

johannes, romina och simon...o lilla fia!!

Eva och Simon

veronika får ett helt lavafinger i munnen hehe




ingen bil!

Nu så ringde han från bilcentra och berättade en trevlig nyhet. Det var termostaten som hade pajat men han kunde inte få fram en förrän imorgonbitti.så vi är utan bil idag med..kul kul! jag blir så trött!!! Och vi som hade tänkt åka o handla idag...blir lite mycket att bära på. Men det skiter jag i för vi måste handla hem mat ändå. Nä jag får ta med kewin och ha han som bärhjälp hehe.

Jag glömde ju att handla mat till Lava igår så imorse var jag uppe och iväg till willys. jag var där 07.15 och handlade mat till henne...pig man var då.eller inte! men men jag får ju skylla mig själv. Nu ska jag göra vid mig lite o sen ge mig ut i det "fina" vädret.

kramkram







godkväll!!

Nu är jag trött i benen, vi har varit ute och gått i typ 2,5 timme. Vi skulle lämna nycklarna till bilen och så tänkte jag att vi kunde promenera..det har ju inte hänt så mycket denna helgen så jag ville komma ut lite. Vad jag inte visst var att det var en bra bit att gå. Så nu är jag rätt trött i benen. Vi gick inom city gross och inhandlade lite mjölk och förnödenheter till ikväll hehe.

Imorgon ska väl förhoppningsvis bilen vara klar. Då tänkte jag skjuta kewin hem...hon kommer nog att sakna tv:n hehe och datorn. Den lille tönten har bara suttit och spelat hela helgen...ja viktor har ju inte varit mykcet bättre. Men jag fick iallafall med honom på vår "lilla" promenad.

Nu har jag videofilmat lava lite när hon har pratat...hon satt ju i vagnen ett bra tag så nu när vi kom hem så var hon lite sprallig hehe. Viktor är lite beskyddande över henne...han sätter kuddar runt om henne så fort hon ställer sig vid bordet hehe...vår lilla flicka. Hon har fått ett blåmärke i pannan, det har blivit så när hon slår huvudet i vår sänggavel hela tiden.

Sara var här innan idag och gav oss fattiga lite bröd hehe...tack så mycket.
Och Ann-britt har börjat läsa boken nu...jag kan knappt bärga mig...jättemånga har sagt att den är skitbra...så jag väntar ivrigt. '
Imorgon så ska vi ju som sagt hämta bilen...jag får tyvärr vänta till viktor kommer hem. det blir svårt att ta både unge, vagn och bilstol på bussen. Sen när vi har hämtat bilen så ska vi åka och handla...jag har gjort två matlistor nu för denna veckan och nästa..så jag ska inhandla varor till det. Det känns bra när man har gjort det och man vet att man har mat för iallafall två veckor. På torsdag vet vi alla vad det blir för mat....smörgåstårta..mums!! Min lilla älskling fyller 22 år då...stor pojke nu.

Nästa helg så ska man bli städerska för en dag hehe...ska hjälpa pappsen lite. Funderar på om man ska inhadla lite blommor och sånt till honom oxå...det behöver han. Det ser lite spartanskt ut för tillfället. Jag måste bara säga grattis till honom..igår när han ringde så sa han att han använde sin ugn för allra första gången sen han flyttade in hehe...grattis!!! Nä det ska nog bli bra...jag får leka inredningsarkitekt hehe *blink blink*.

god kväll alla mina vänner!!!



hejhej!

NU har helgen börjat. Igår var vi hemma hos fia och christian och kollade på idol...ja jag och fia kollade iallafall. Viktor och christian spelade på datorerna....kulkul! sen när vi skulle hem så hände det en väldigt rolig grej. Bilen krånglade.....Aaaaaahh!!!! jag blir så trött. När jag och Fia skulle köra till bjuv och handla så såg jag hur mätaren för värme steg och steg. Vi kom som tur var fram till bjuv...jag gick in och köpte 1,5 liter vatten som jag fyllde på...sen tänkte jag att då blir det väl bra. Men nej...vi hade bara kommit en liten bit på vägen sen var den uppe på det röda igen. Jag stannade bilen och väntade ett tag sen körde vi vidare hem till billesholm igen. När vi sen skulle hem så fyllde vi på bilen ordetligt med vatten och försökte köra igen...samma sak där. Så Christian och fia fick bogsera oss till mörarp sen fick vi skjuts hem.
Jag pratade precis med bilhandlaren som jag köpte bilen av och han sa som tur var att vi skulle komma dit med den. Så vi behöver förhoppningsvis inte betala nåt. Jag har ju en sån där trafikgranti i tre månader..men det gällde inte för eventuell termostatfel...men han var snäll och sa att vi skulle komma dit ändå. Så nu försöker jag komma på ett sätt för oss att ta in bilen till stn. att bogsera den tar evigheter och sen är det inte så väldigt kul att bogsera i stan. Jag kan annars köra en liten bit och sen stanna bilen och sen hålla på så där till jag kommer fram...hmm! nte så kul det heller. Sen är ju frågan hur jag kommer hem när jag har lämnat bilen....ah! varför kan inte bilar bara fungera och va bra....nää det måste krångla hela tiden. Jag börjar ångra att jag sålde min bil.

Kewin är här och hälsar på nu i helgen...kul när man inte har nån bil. Vi kan inte göra nåt direkt ju. Jaja vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag gå och sura lite till....hm!! usch!!!!

bilder!










god morgon!

klockan är just nu 07.15 och jag är officiellt skittrött. Viktor kom in innan han skulle hå och sa hej då...sen så viskade han "lava är vaken och hon har bajsat hihi, hej då"...kul va!! så det var bara att gå upp och se glad ut. Mycket riktigt hade hon lagt en laddning gott gott. Hon var pigg och glad men det kan bero på att hon somnade klockan 21.00 igårkväll, jag däremot var vaken till klockan var 02.00...inte många timmars sömn. Jag kunde inte sova inatt, för många tankar om allt och inget.
Så nu sitter jag och försöker piggna till...ska jag snart ta tåget med Lava till Påarp. Hon ska vara extrafin idag eftersom vi ska ta foton på henne, undrar hur hon reagerar på allt. Det kommer nog att vara en hel del barn o mammor där så, Sara ville följa med så hon hänger på.

Igår var vi hemma hos Ann-britt och jocke och blev bjudna på middag. Maten var jättegod och det var skönt att komma hemifrån ett tag. Lava fick visa upp sig lite och visa vad hon kunde göra. Hon har ju börjat att gå längs med bordet nu...själv. alltså hon tar stöd av bordet sen går hon runt det. Kul att se. Mamma och kattis var oxå här hemma igår och hälsade på. Det var ett tag sen hon träffade Lava men det var ändå inga problem. Vi drack lite kaffe och pratade lite.

Vad händer mer idag då? jo jag ska nog till öppna förskolan med Lava och lova och sandra. Det börjar 13.30 så det ska jag nog hinna till, men vi får se hur Lava känner sig..det kanske blir rätt mycket nu med hela fotograferingen.
Jag ska nog laga lite korvstroganoff idag...är sugen på det. Torsdag idag, imorgon är det...IDOL...jaaa, jag hoppas att vi ser det med fia och christian. det är så kul eftersom vi är bäda lika intresserade hehe..jag och fia alltså. Christian och viktor kommer väl spela eller nåt.
Han satt och spelade rätt länge igår...antar att det är kul!!!!

nu ska jag äta frukost....hej hej!!!

nu är det fint igen!!!

ja nu har jag städat klart. så nu har jag bara lite skit kvar i hallen...men det får viktor ta när han kommer hem. 
Nu så är det en ungspannkaka som står och gottar till sig i ugnen....ska bli mums när älsklingen kommer hem. Lava har precis hoppas lite i sin hoppgunga...men nu började det bli bra så jag tog upp henne...hon är så gó min flicka.
on låg och pratade för sig själv i morse när jag vaknade. Alltså jag undrar om hon alltid kommer vara så här snäll...eller jag VET att hon inte komma vara så här alltid men man kan inte låta bli att undra vad jag har gjort för att förtjäna en sån underbar dotter.

Köket är färdigt nu =0)
Det var så roligt igår....alltså jag känner min sambo sååå bra! det var så här: Vi åkte hem till sabina och adrian och skulle hämta Lava. Vi kom dit och sen helt plötsligt så var klockan halv 6 på kvällen. Min kära älskling sa lite försiktigt i bilen på väg hem " nu är det rätt sent att börja tapetsera va!!" jag bara log och sa " vad sa jag till dig när du började med att göra om köket?" och han visste att det var ett dött lopp. Jag sa nämligen till honom att det skulle vara klart på söndag innan vi gick och lade oss..det var det enda jag ville när han började med detta. Sen trodde han att han skulle kunna slippa undan bara för att det var lite sent. Det skulle han tänkt på innan haha.
Så när vi kom hem så började han med tapetseringen...vi gick och la oss klockan 01.19 =0) så gissa om vi var trötta imorse. Men fint blev det...väldigt ljust bara!!! jag har ju vita gardiner i köket, så nu blev det vit tapet och vita gardiner....väldigt ljust!!

så här blev det:














Så fint blev det. Skönt med lite förändring! Ojojoj va jag é hungrig..nu får viktor snart komma hem. Ikväll blir det tvätt för hela slanten, om viktor hinner så ska han spela innebandy...jag hade tänkt att vi skulle hälsa på lavas farmor o farfar men dom é sjuka..så det blir nog inte så bra. Vi får se vad vi hinner.




Är hon inte söt när hon sover...man vill bara pussa på henne!!!

hejhej!!

helgen är över!

jag sitter och tittar på wallander..den amerikanska versionen..rätt så bra men man stör sig på att det utspelar sig i sverige och ingen pratar svenska.
Viktor håller på och tapetserar ute i köket...det måste bli klart ikväll så jag kan städa undan imorogn...då har jag ju nåt att göra.
Vi var och hämade loppan idag hemma hos Sabina o Adrian. Jag skanade henne så imorse när jag vaknade. Jag fick sova till hela 11.15...sååå skönt var det, men sen så fort jag hade vaknat till så ville jag genast åka och hämta henne. viktor mådde väl sådär efter festen igår så han tog lite tid på sig...men då hann jag ju skörda min lilla farm så det gjorde inget hehe.

Vi körde inom väla innan vi åkte hem till sabina och köpte två nya kontrakt...så nu är dom klara...skönt!

Det hade gått jättebra nu när Lava var hos sabina...hon hade varit jättesnäll =0) känns skönt att veta för då behöver man inte vara orolig om hon ska sova där fler gånger. sabina sa att det var den snällaste ungen hon nånsin har tagit hand om hehe...min lilla loppa. Hon har blivit väldigt våglig nu...klättrar upp på allt hon kan hehe...så man får passa henne lite mer nu.

Mamma ska komma och hälsa på nu i veckan..ska bli kul. Hon skulle tydligen ta med en vän till henne. Hon var oxå sugen på kaffe tydligen hehe. Det var ett tag sen mamma träffade lava men jag tror inte att det ska bli några problem...hon har ju varit lite främmad på sistonde..men nu när hon var hos sabina så hade det ju gått jättebra.

På torsdag ska Lava bli fotograferad...hoppas att bilderna blir bra. Det är andra gången hon är hos en riktig fotograf...första gången var hon ju rätt liten, det var bilderna till HD men nu så är hon lite mer medveten så det ska bli kul o se hur hon reagerar.  Jag funderar på vad jag ska hitta på imorgon, jag behöver handla med mat till lava vet jag. Men sen då...jo just det vi ska ju tvätta...kul kul!! Nä men det är faktiskt skönt att veta att man har fått gjort det med. Sen på tisdag så får jag ju pengar så då ska jag nog handla hem lite mer mat hehe...vi gör inget annat än äter låter det som.

Nu fortsätter filmen...kramkram

nya bilder!

Turbo väntar på att få gå ut!

ja som sagt nu gör vi vid köket...så här ser det ut nu!!



Mamma hittade mig såhär i sängen..jag hade ställt mig upp själv hehe...duktig jag é va!!



Nu har jag börjat äta helt själv!!

Mmm!! kattmat é gott!

Fia hjälper lava med maten!

besök hos syster!!

Jag och Lava åkte med Veronika o Johannes och hälsade på Romina o Robin,,hehe det var många namn. Det var första gången jag var hemma hos henne...det var fint där..dom har en etta med kokvrå..men jag skulle inte kalla det en kokvrå..den var större än så. Nu vet jag inte hur lägenheten såg ut innan Romina kom in i bilden..men det var jättefint nu iallafall.  Vi åt en sen frukost där och drack lite kaffe...kul att träffa syster min...blir allt för sällan nu för tiden.

Nu när vi kom hem så fick Lava ta en bad...så roligt hon hade det..hon skvätte så att hon fick flera kallsupar men ändå fortsatte hon hehe. Jag blev rätt så våt oxå så jag hoppade in i duschen efter henne. Nu ska har jag plockat undan allt i köket...viktor ska ju tapetsera om nu i helgen. Så vi har inget bord längre. Vi får äta i vardagsrummet idag. Idag ska vi äta chili con carne...mums!! jag har förberett allt så jag ska alldeles strax börja laga till det.

Ikväll är det idol...yes!! ska bli en myskväll för oss..hoppas jag. Tror inte att vi har bestämt med nån annan iallfall.
Katterna står ute på balkongen nu och skricker...tror nog att dom vill in..hade jag oxå velat i detta vädret. Jag längtar redan till sommaren igen.....kan bero på mer än vädret men ändå hehe.
Nä nu ska jag sätta igång med maten...ha en underbar kväll...och Stort grattis till tina o Fredrik som fick en väldigt bra värdering på sitt hus...GRATTIS!!!!

hejhej!!

besök idag!

Sandra och Lova var här precis och hälsade på, oj va lova har växt. Tyvärr så glömde jag att ta kort på dem två så jag kan inte lägga ut några på bloggen. Vi drack lite kaffe och tjatade lite, sara var oxå här..det var trevligt! Jag ska nog gå och hälsa på dem imorgon. Jag ska ju till mammaruppen imorgon så det får bli innan dess. Jag ska vara där 13.30 till 15.00 så jag går nog hem till sandra efter att lava har ätit gröt vid 10 tiden.
Det ska bli kul att se vad detta är för nåt..mammagruppen alltså. Imorgon ska vi tydligen ha babymassage...kan bli roligt1

Igår var jag och viktor o lava på barnenshus, vi hittade massor av roliga leksaker till lava (oss). Det ska bli så roligt sen när hon har sitt eget rum...att inreda och köpa grejer till det. jag undrar vilken tapet hon ska få..och vilka möbler vi ska köpa. Jag vill gärna måla nåt fint på en av hennes väggar..på fri hand. Men jag vet inte vad....jag kommer nog på nåt när det väl gäller.

Snart ska jag och Lava iväg till banken, vi ska visa upp kontraktet som vi har skrivit o se vad han säger. Sen ska vi väl gå igenom vad våra kostnader kommer att bli när vi väl flyttar till huset. Det är rätt så bra att kolla upp det redan nu så man kan börja vänja sig vid dom summorna...det kommer ju definitivt inte att ligga på det vi har nu iallafall hehe. Sen vill vi oxå visa upp kontraktet för att se om det är några eventuella grejer som vi måste lägga till. Vi har ju aldrig skrivit ett köpekontrakt så det är bäst att kolla med dom som kan.

Viktor och Lava heter numera Wikander i efternamn, japp jag fick papperna idag...så nu är det klart.
Jag vill oxå heta Wikander...men jag får väl vänta tll Viktor friar...när det väl händer *suck*

Lava Isabelle Dahlberg Wikander...mmm det låter bra!

Vad händer annars då?? ja jag har ju börjar på min lilla diet igen...det går bra än så länge. Vi åt ingen fika till kaffet nu när sandra var här...hon går oxå på en liten diet. Jag vill ändå inte väga mig i rädsla för att bli alldeles för besviken...då kanske man tröstäter...nej nej nej!!!!
Jag skrev lite i Lavas babybok igår...och jag blev lite skamsen....gud va dåliga vi har varit på att skriva upp när saker o ting händer. Det var massor som jag inte kom ihåg. Men förhoppningsvis så förlåter Lava oss när hon blir större hehe.









PUSS PUSS

diet igen!

jaha nu ska vi se hur länge jag klarar att hålla mig till dieten denna gången. Jag har druckigt 2 shaker idag...MEN dagen är inte slut. Jag tror att jag ska stasa på att inte äta nåt direkt idag. Sen får vi se hur det blir imorgon...det är ju väldigt behändigt att bara ta en shake när man ska äta istället för att stå och laga mat. Lava ligger just nu och sover så jag ska förbereda lite mat till henne...inte för att det är så mycket att förbereda..men man kan ju ändå göra det så enkelt som möjligt för sig.
Idag har vi varit hos veronika och haft sångstund. Lava var så glad hela tiden..hon lekte lite...eller "lekte" med två andra bebisar där som är i hennes ålder. Vi gjorde gipsavtryck av hennes händer och fötter...ska bli kul att få se hur det blev. Jag var tvungen att gå till tåget så hennes avtryck hann inte stelna..så jag får det av veronika när vi ses. Vi får se om vi kanske se på fredag, hon skulle vissttill Romina och jag tänkte hänga på då om jag får. Har ju inte varit och sett hur hon har det där i Landskrona så det är väl på tiden.

Nu när viktor kommer hem så ska vi åka en tur till barnens hus, jag behöver en näs-frida...så jag ska se om jag hittar nån. Viktor vill väl titta på eventuella leksaker till lava...kanske en o annan julklapp. Det ska iallafall bli trevligt, bara vi tre!!

Jag vill ha ett fotoalbum....har ju en del bilder som jag framkallade nu för ett tag sen. tänkte inte på att jag behövde ett fotoalbum att sätta dom i oxå hehe. Det kan jag ju önska mig i julklapp, men nej jag tycker inte att man ska önska sig saker i julklapp...det gör man när man fyller år. En julklapp är mer en symbolisk gåva tycker jag.

Läste i tidningen idag att affärerna har börjat plocka fram julpynt redan....blir så trött!! dom förstör hela grejen med jul. Jag förstår att dom vill tjäna pengar...men för guds skull...vem köper julpynt i oktober??? Jag gör iallafall inte det. Att ha sina julklappar klara är en sak tycker jag men inte att man går och handlar julpynt redan...nä!!! tummen ner för det.

Viktor har fixat lite tapet, så han ska snart göra vid vårt kök. Han tyckte att det skulle fräschas upp lite..så det ska tapetseras om. Kul med förändring...även om jag gillade den gamla tapeten. Denna nya är ljusare med löv på tror jag.
Jaha nähä nu ska man väl ta och göra nåt nyttigt, sara kommer väl snart...hon ska låna lite ris!!! det är bra sara...ris är bra inte makaroner hehe.
Lava badade förresten igår...så roligt hon hade det. hon satt först upp och sen lade hon sig på mage...sen rullade hon runt på rygg och gud vad hon skvätte. Jag har det hela på film så det blir till att titta sen.

kramkram



helgens bravader hehe

fias bebismage vecka 24 tror jag =0)



mina två älskade!

bebis!!!

helgen över!!

Lava har varit hos farmor och farfar i helgen...eller från lördag till söndag. Vad gjorde vi då, jo viktor var hos emil och lanade och jag var hemma hos fia och christian sen stack jag hem. Sov länge för en gångs skull hehe. Lava hade haft det jättebra hos ann-britt och jocke, hon sov så gott när jag kom hem till dom. Ann-britt hade varit ute och gått med henne sen somnade hon i vagnen...hon sov i två och en halv timme där ute i vagnen. Tyvärr så har hon blivit jätte förkyld nu...vet inte om det var för att hon sov ute i vagnen eller om om det är pga nåt annat. Jag fick inte mycket sömn inatt iallafall det är en sak som är säker. Hon var jätteledsen och ville inte ligga ner i sängen...jag fick bära runt på henne halva eller hela natten. Hon somnade ungefär vid halv 6 imorse....jag var helt död och hade rejält ont i ryggen. Idag har hon varit lite snorig men annars har hon varit glad.
Jag och sara och johanna var ute och gick med henne innan idag..det var skitkallt...men hon var inbäddad rejält i vagnen så hon sov gott.

Nu så sitter hon och myser med viktor framför tv:n. Hon badade innan...så roligt hon hade det. Hon satt först upp och lekte med en leksak sen lade hon sig på mage och plaskade lite, sen rullade hon över på rygg och då plaskade hon med fötterna så både jag och viktor med blöta...men det var kul att se hur roligt hon hade det.

Nu ska vi väl mysa ner oss i soffan......god kväll allihopa.
Imorgon blir det ppna förskolan i påarp =0)









här är några av bilderna från när jag var uppe hos frida.

fler bilder!!

trött efter resan

så glad man kan vara

mammas lilla nakenfis =0)

en dag i växjö

Nu har jag kommit hem, vi har varit hemma hos kusin frida o hälsade på. Vi träffade Erik och Luddet =0)
Drack lite vin och åt god mat...mös lite. Det var jättekul att få träffa dom, det händer tyvärr inte så ofta. Vi åkte tåg upp till växjö...mindre kul!! det är ganska långrandigt att sitta på tåget i typ två timmar. Som tur var så sov lava hela vägen hem..skönt!! fast det hade nog varit lite roligare om hon hade varit vaken så man hade haft nån att leka med.
Vi hann knappt med tåget när vi skulle till växjö så varken jag eller lava fick i oss nån mat innan vi satte oss på tåget. Så våra magar dom kurrade högt efter halva resan.
Som tur var hade jag bunkrat upp med majskrokar hehe så hon klarade sig med dom hela resan. När vi sen kom hem till frida så bjöd hon på mat....det var välkommet hehe.

här är några bilder från resan.....förresten, lava kröp för första gången nu uppe i växjö...flera kryp eller steg eller vad man nu säger =0)
Så vi lägger till på listan att hon kröp för första gången den 7 oktober.






god natt

nu sitter jag och håller på att somna framför datorn. skälet till att jag sitter uppe så sent är....FARMVILLE, jag måste skörda klart innan jag kan gå och lägga mig. Jag vet, jag vet jag är en nörd!!!

Men nu så är det nog klart så då kan jag lägga mig i sängen o snusa.

Imorgon bär det av till växjö, ska bli kul!! så jag skriver nog inget imorgon...så ni vet!!

go natt på er!

polly-en förbannelse!

Jag KAN inte sluta äta polly, det är sant!! när jag är och handlar så åker det i en eller två pollypåsar. Jag tänker mig inte för. Och sen när kvällen kommer så åker påsen fram. Detta hjälper inte dierkt min viktnergång.

Så nu sitter jag och njuter av mina sista polly...japp du hörde rätt..inga mer. Vi får se hur länge jag klarar det.

Nu så ska jag laga lite mat till oss, emil kommer visst hit oxå så han ska oxå få lite. det blir köttbullar, potatis o sås.
Jag och lava var på öppna förskolan idag, vi fick träffa veronika lite...trevligt! Sen sjöng vi och det tyckte hon var jättekul. Jag ska försöka göra det till en vana att åka dit på tisdagar. Det är riktigt trevligt och sen får man komma ut lite. Vi brukar ju vara ute och gå på dagarna men detta ger lite mer för mig oxå. Man pratar ju med andra mammor där, sen lär man sig en o annat. Idag så pratade vi om mat och när man ska börja ge två riktiga mål om dagen, vi kom väl inte fram till nåt direkt hehe men det var ändå kul att ha nån att diskutera med.

Lava har kommit in i förskolekö nu, sabina ringde och levererade den goda nyheten. Så nu har jag en sak mindre att tänka på.
Jag och viktor pratade lite om pengar och om hur mycket vi måsta spara till innan vi flyttar in i huset..det var en del. Enligt viktor så måste vi spara ungefär 5000i månaden för att komma upp i den summan vi har bestämmt. Jag tycker det är bra att vi planerar och så men det får ju inte gå till överdrift. Man ska ju inte få ångest om man inte klara den här gränsen en månad..så känns det nu.
Innan vi flyttar in så ska vi ha sparat ihop till:

* Fönster 2st
* Besiktningsman
* Soffa
* Sälenresan
* Buffert på ca 20000 kr
* Lagfart på 22500 kr
* Pantbreven

Så som ni förstår så är det en del. Men man får ju ta det en månad i taget och göra så gott man kan...så känner jag det iallafall. Nån som har några tips om hur man kan spara mer pengar??

Jag åker hem till Ann-britt o jocke i eftermiddag och hälsa på, så dom får sin lavados hehe.
ha en underbar dag nu....kramkram

roadtrip!

idag har jag och lava varit och hälsat på david o jenny o josse. Vi var o besökte deras öppna förskola i höganäs...mycket trevligt men lite mycket folk. Lava tyckte nog att det var lite för mycket för hon blev lite kinkig.

När vi hade varit där så åkte vi hem till jenny o david och fikade, jag hörde Lava skratta riktigt mycket för första gången idag. kenzo gick emot henne o skulle ta en leversnitt och då började hon skratta helt hysteriskt....så roligt det var.

Jag fick skjuts hem av jenny men då blev det lite problem. Lava blev jätteledsen, jag tänkte inte mig för väl när jag satte mig i framsätet och lava satt där bak. Hon blev jätteledsen och grät hela vägen hem. Jag trodde först att hon var hungrig men sen när vi kom hem så blev hon glad igen...hon har alltså börjar bli främmad nu. Jossan satt i baksätet med henne och försökte trösta henne....förgäves!!! Hon bara grät och grät...så här ledsen har hon bara varit typ 5 gånger sen hon föddes...så det var lite jobbigt. När vi kom hem så hulkade hon ett tag sen var det bra igen. Det kommer bli lite jobbigt om hon ska vara främmad nu...men det går ju över.

Imorgon ska jag till påarp och hälsa på veronika...kul kul!! då ska vi sjunga o ha kul. sen kommer sofia hem till mig..så ska vi umgås lite.

nu ska jag kolla på hollywoodfruar...hejhej!!!

glad skit!!!

viktor tycker inte om att bli fotad hehe



Lava har somnat hos mamma  i soffan.

---------------------------------------hemma hos jenny o david-------------------------------------------------------

Lava sov så gott med mössan över huvudet.

Kenzo leker lite =0)

Doppresenten har fått sin plats på väggen.

Milo med Mamma Jenny

Närbild =0) söt!

Jossan och Noah

Söta milo med pappa!!

du gör väl inte dig till david *ler*

helgen!

Helgen har varit trevlig. Rätt mycket att göra bara. 

Nu ska jag till viken o hälsa på jenny o david....kul kul! vi ska gå på öppen förskola i höganäs...ska bli kul! Lava har äntligen blviit frisk..eller hon har varit det ett tag men jag har ju inte kunnat berätta det eftersom vaiktor har beslagtagit datorn hehe. Han var hemma hos christian i fredes o lanade, så jag fick snällt vara utan dator.

igår var vi hos sbina o adrian..var tvugna att fixa det sista med kontraktet, så nu har jag ringt banken. tyvärr så kunde jag inte nå våran bankman...så jag får vänta till han ringer mig.

Imorgon ska jag till påarp och umgås lite med veronika..hon har ju öppen förskola där. sist vi var där så hade lava jättekul, hon gillar verkligen att sjunga hehe. så det blir nog lika bra denna gången.
Frida min kusin ville att jag och lava skulle komma upp och hälsa på henne, vi får se vad som händer men det skulle vara kul!! isåfall tar vi tåget upp sen sover vi över där.

jaja men nu ska lava ha sin gröt....hejhej så länge!!

ny bil!

Ja igår var jag och viktor och tittade på en ford mondeo, den var fin så vi bestämde oss för att ta den. så imorgon så ska vi byta bil. Jag får ge upp min lilla pärla för en....ja vad det nu är...men det blir jag väl varse om.
Jag ska åka till pappa och få hans autograf, sen så är det tvätt som gäller, både bilen ch kläderna hehe.

Lava hade ingen feber imorse,,,bra! vi får se hur det blir ikväll. Jag ska strax till föräldragruppen, första gången idag. Hoppas att det är bra människor där. Isåfall kan man få kontakt med nån o kanske få en ny vän hehe. Man vet aldrig.

Nu ska jag titta färdigt på OZ sen så ska vi äta lite lunch. Adjö adjö!!

RSS 2.0