nope!

det blev ingen affär idag. Antar att jag får ha bilen ett tag till...inget jag lider av precis hehe.
Dom hakade upp sig på servicerna och det förstår jag helt o hållet. När man köper av privatpersoner och speciellt bilar så måst man vara extra vaksam. Folk är så fräcka nu för tiden och försöker sälja vilket skit som helst till en.

Nä så nu har jag precis varit inne på min annons på blocket och ändrat eller lagt till det, så nu står det att den inte har blivit servad...bättre för då vet dom som ringer det redan och då behöver man inte stå där som ett fån.

Sara ringde precis och var jätteledsen, nån idiot hade ringt och sagt till henne att hn var en dålig mamma i princip. Till saken hör att denna personen (nämner inga namn) vet inte ett skit om hur hennes liv är. Hon har inte en aning om hur saras liv ser ut eller hur mycket hon kämpar för att göra det bästa.
Ingen här är någon ängel men jag vet vilka som kämpar och vilka som bara lägger sig ner o dör. Nä!! hon skulle ju bara prova o ringa mig..men nej det vågar hon inte...det är lättare att sparka på den som redan ligger ner.....jävla idiot!!!

Imorgon ska jag med pappa till farmor, ska bli kul att träffa dom. Dom hade tydligen fått sålt sitt hus...äntligen hehe så nu kanske dom kan varva ner lite. Ta det lite lugnt o bara smutta på sitt kaffe hehe.
nu ska jag vila mig lite i soffan...ha en trevlig kväll///bella

så nu väntar vi o ser!!

blir det nåt köp eller inte?? dom tyckte bilen var fin och jätteskön att köra och alt var bra förutom att den inte hade blivit servad. Problemet var att jag trodde bara att det var denna servningen 9000 mils servningen som inte var gjord på den..men det var tydligen den innan oxå som inte hade blivit gjord....pinsamt!! och det såg dom ju när dom tittade på servningarna....jag var helt borta, det var ju pinsamt för nu tror dom säkert att jag försökte lura dom eller nåt. men jaja dom skulle ringa lite senare och säga  hur det blev så vi får väl se.

////bella

sälja bilen!!

jaha nu är det dags. Nu kommer dom snart o ska titta på min pärla. Jag hatar verkligen snt här...det är mycket lättare att vara den som köper för då kan man vara hur tuff som man vill. Det är lite jobbigare att vara den som ska försvara sig och förklara alla fel o brister (inte för att min bil har det).
Men men jag har inget bråska alls med att sälja bilen så skulle dom ge mig ett skambud så behöver jag ju inte sälja den. Jag har sagt så mycket som att jag är villig att rucka lite på priset men då ska dom ha en riktigt bra anledning till varför!!!

Sen är det väl bra ut o kolla efter en ny bil, det ska ju bli en kombi men vilken?? skitsvårt är det, man är ju rätt så kräsen nu när jag har haft en sån bra bil så jag vill ju inte köpa grisen i säcken.
Jag tycker ju om ford focus men alla verkar ha nåt emot den bilen. det ska tydligen inte alls vara bra...men vad vet jag.
Volvo hade jag kunnat tänka mig att köpa men dom kostar ju en mindre förmögenhet att äga och köpa.

Nja vi får väl se hur det blir, jag håller er uppdaterade om det blir en ny bil eller inte.
////bella

fortfarande sjuk!!

min älskling är fortfarande sjuk! han har nog fått feber nu...blev lite orolig för jag mådde inte heller speciellt bra innan idag så jag fick gå och lägga mig. Sov rätt så länge men sen när jag vaknade så mådde jag bättre.

Vi var och handlade idag så vi skulle få hem lite mat och middagar.....ALDRIG mer ska jag handla vid 12 tiden. Viktor varnade mig ändå och sa att det var som värst då men jag gav mig inte...herregud folk jobbar ju tyckte jag...hehe nej då!! kändes som hela helsingborg var och handlade samtidigt.
När jag skulle ta bacon som var billiga så kommer det en kärring och tränger sig före mig, irriterad frågade jag var hon sysslade med...vet ni var tanten säger då??? FÖRST TILL KVARN FÅR MALA!!! asså till saken hör att man bara fick ta 3 st per hushåll och det var en hel jäkla kyl full med dessa bacon...dom hade inte direkt tagit slut på några minuter. Nä jag säger då det, folk slutar aldrig att förvåna en. Det roligá är att det nästn alltid är äldre personer som beter sig såhär.

Nu ska vi väl låta maten få smälta lite en ska jag nog festa på lite glass....mums!!!
///bella

sjukling!

Viktor ligger i sängen nu och mår inte så bra, hoppas bara att det inte är något smittsamt. Vi skulle iväg o hjälpa sara innan men vi kom precis bara dit sen så slipade viktor lite sen var vi tvugna att åka hem igen...han mådde som sagt inte bra.
Tråkigt när han ska vara dålig...man vill hjälpa men vet inte hur.
Så nu ska jag laga lite mat till mig o sen titta lite på tv tror jag.

Ska väl eventuellt hjälpa sara imorgon och flytta.....om det blir något det vill säga.
Vi får se hur viktor mår oxå.
Men som sagt....mat!!!
////bellla

kyckling med bacon!!

Japp det var vad vi lagade idag, och gott ¨blev det oxå. Innan dess så var vi (fia och jag) o handlade ingredienser till vår exlusiva middag. Nu sitter vi och väntar på att filmen ska bli klar så vi kan festa på glass o maränger hehe.

Har varit o hämtat ut vår barnstol idag...kul kul!! jättefin var den.

Nu ska vi försöka tvinga bort killarna från tv:n (simpsons är på så ni förstår varför) o se om vi kan sätta på filmen.

ha en bra kväll///bella

hemma igen!

Nu har vi varit hos fia o kristian och haft det gött. Var hos sara eller i hennes lägenhet och höll viktor sällskap =0) medan han jobbade och slet hehe.
Vi lagade lite mat sen och kollade film...en favorit i repris hehe!!!

Imorgon ska jag slå en signal till försäkringskassan och höra med dom om mina pengar kommer dyka upp nån gång under min livstid, hade tydligen fått några pengar men jag hoppas verkligen inte att det var min havandeskapspenning för då blir jag lite orolig. Det var väl drygt 5000 och det ska enligt dom motsvara 80% av min lön...hehe sååå dålig lön har inte ens jag så jag hoppas att det är några andra pengar. Det sod bara dagsersättning på mitt konto så jag vet inte riktigt vad det innebär...men som sagt jag blir väl upplyst imorgon.
Sen ska jag oxå ringa dom på babyland och höra om vår barnstol har kommit, om det har kommit så ska jag dit och betala av allt (barnvagn, barnstol, skötväska och regnskydd).

Imorgon ska vi oxå på vår lilla föräldrarkurs...andra gången imorgon!! hoppas vi får se dem här berömda filmerna...kul kul!!! viktor kommer väl att krevera men det struntar jag i...jag vill sedom iallafall.
Det blir väl lite mer givande denna gången, man känner nog sig lite mer bekväm i att prata med dom andra där.

Skulle egentligen åkt till pappa idag men det blev inget med det. Ska nog dit nästa helg istället och så trycker vi in ett besök hos farmor oxå. Man träffar ju inte dom så ofta så det är kul när man ser dom. Dom hade tydligen fått sålt sitt hus...jättekul för dom!! så nu kan dom flytta till ekeby i lugn o ro.

Den 7 februari så bär det av till ullared...ska inhandla lite bebisgrejer...ska bli kul!! fast det beror ju på hur mycket jag får i "lön" denna månaden...kanske blir till att snåla...men men LITE pengar kan man alltid undvara.

kramkram////bella

snart iväg!!

japp, nu ska bara viktor vakna till lite sen är det iväg till sara. Ja jag ska inte jobba..det får viktor stå för. Jag ska leka chaufför senare...svärmor ringde o behövde skjuts in till stan lite senare. Snäll som jag är så sa jag ja så klart, det är det minsta jag kan göra för dom.

sen är det väl tillbaka och hämta viktor o sen laga lite god mat sen är det väl kväll.

Vi får väl se hur dagen blir....jag är iallafall pigg och vaken!!
Nu ska jag gå och dra i viktor o se om nåt händer hehe////kramkram

Fest!!!

Ja!! min snutte ska ut och kalasa nu snart....jag vill oxå med. Hehe det hade sett nåt ut va!! jag höggravid är ute o dansar med min mage...nä även om jag hade kunnat och hade jag nog inte velat, många dömande blickar.

träffade mia idag, alltid lika kul!!! hon är som ett litet ljus i mitt liv. Vet inte varför...eller jo jag vet varför men jag är alltid så glad när jag har träffat henne.
Vi är på samma nivå hela tiden, det känns som hon lyssnar när jag pratar (långt ifrån alla har den egenskapen).
Sen har vi gått igenom många liknande saker i vårt liv så därför förstår vi varandra. Vi träffas kanske inte så ofta men destu roligare är det när man ses, man uppskattar varandra mer.

Imorgon ska jag förlja med viktor till saras lägenhet och sen ska jag nog iväg till pappa en sväng..kolla lite film och bara mysa lite. Han bor ju lite mer tillgängligt nu kan man säga...lättare att ta sig till honom.

Nu ska jag bara härda ut hemmafesten till dom små alkisarna har gått *ler* sen är det lugn o ro igen.
kram kram////bella

kan inte sova!

trött jag blir, viktor har gått upp nu två dagar i rad kl.06.30 och sen har han stuckit till jobb...saken är den att jag har ju vaknat när han har gått upp och har inte lyckats somna om.
Jag har oxå jätte svårt att somna på kvällarna, gick o lade mig vid 24 igår och jag kunde bara inte somna. Vet inte om det har nåt med att jag inte jobbar längre att göra, man blir ju inte trött av det man gör under dagen direkt. Ingen direkt utmaning med dagen!!!

Min kära sambo påminde mig igårkväll om att jag snart fyller år, (suck) och jag känner verkligen inte för att ha något kalas. Jag fyller 24 den 7 mars oh jag är beräknad till den 9 mars...hur  i ******* ska det gå till....ska jag stå och baka en tårta höggravid eller??? nä!! tror nog att jag bara beställer en smörgåstårta och sen får jag väl ha sånt där öppet hus.

Viktor erbjöd sig att baka en smörgåstårta men jag vill gärna ha några släktingar kvar i livet hehe.

Romina ska titta in nu vid tio tiden, sen vid 2 ska jag till jula o handla spackel...eller sara ska handla spackel och jag ska vara hennes skjuts. Efter det ska jag träffa fia ett tag...vi ska laga lite mat o snacka lite skit hehe....as usual!!!!
Men men nu ska jag pysa iväg och handla lite frallebullar...mums!!!
////bella

pärlan är till salu!

Min underbara fina lilla sportbil (tycker jag iallafall) är till salu nu och jag våndas verkligen. Vi måste ju ha en större bil nu snart ju och jag har egentligen bara dragit ut på det oundvikliga. Vagnen går i bilen och barnstolen får plats men det är precis och jag vill inte behöva krångla e massa när man ska göra ett enkelt ärende till affären eller nåt sånt. Sen ska vi ju ha en till inom en snar framtid och då har jag verkligen inget val. SÅ...det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det, så nu ligger den ute på blocket...titta gärna o hojta till om ni blir intresserade.

Vi var på föräldrarutbildningen idag och ja...vad säger man!! det var inte så....inte som jag trodde iallafall! men det var kul att träffa andra, inteför at vi pratade med varandra direkt men nästa gång blir nog annorlunda. Vi pratade lite om hur bebisen kommer ut och när det väl är dags vad man ska ha med sig. Hehe det var så gulligt.....när vi var där och hon som höll i det frågade vad man skulle ha med sig till förlossingen så sa viktor "en kamera" och det är stort för att vara han...du vet att prata bland folk...men tyvärr så hörde hon inte så han tog mod till sig och sa litehögre "EN KAMERA" men det var ingen som hörde denna gången heller och nu såg jag att han tyckte det ar lite pinsamt...sen muttrade han tyst för sig själv "dom lyssnar ju inte"....men detvar så gulligt och jag tyckte det var kul att han iallafall försökte göra sig lite delaktig. Vi hade en där som hade fått ett barn innan nu och hon var rätt så mallig för det (man kanske blir lite känslig för sånt men jag klarar inte av mallgrodor) så hon stack in lite hela tiden grejer som hon visst skulle hända eller som man skulle göra i olika sammanhang...lite smått irriterad blev jag då...det är ju ingen tävling direkt. Men sen när jag tänkte efter så försökte hon nog bara hjälpa oss andra genom att ge sin version avdet hela....man kommer nog göra exakt likadant sen. 

Nu ska jag slappa lite i soffan och sen är det sängen som gäller...se om jag kan sova nåt inatt. Nu sen jag blev ledig så har jag blivit helt metalt uttorkad...jag måste gå o köpa ett pussel eller nåt hehe.
////bella 

stor förändring!

ja hur mycket ska man ändra på sitt liv egentligen, alltså nu när man blir mamma och pappa. Vissa säger att duska leva som vanligt men hur är det möjligt? man har en till att försörja, en till att älska.
Man går ner i lön när man är mammaledig så man har inte lika mycket pengar att röra sig med men ändå så ska man "leva som vanligt". Man har inte lika mycket tid för sig själv men ändå "lev som vanligt".

Om jag bara hade kunnat snabbspola fram till om 3 månader så jag vet hur mitt liv ser ut då. Jag vet inte om det är jag som tänker för mycket men jag tycker inte om att vara oförberedd.

Sen så får man andra prioriteringar, trodde jag iallafall. Jag känner att jag inte bryr mig lika mycket om mina behov, tyvärr så känner inte alla likadant.
Kan jag begära att Viktor ska ge upp sitt liv och sina nöjen bara för att jag gör det...eller rättare sagt för att jag VÄLJER att göra det??
Är det kanske bara jag som överreagerar eller??

Jag vill inte behöva försvara hans val för alla som undrar och frågar.

jobbigt, jobbigt!!!

promenader gör gott för själen

Jag och Fia var ute och promenerade i söderåsens skogar idag med två lånade hundar. Det var riktigt skönt att få komma ut och gå i naturen och varje gång ma gör det (1 gång/år) så säger man till sig själv...detta ska jag göra oftare. Gör man det....NEJ!!
Men jag tror helt ärligt att om man hade haft en egen hund så hade man nog varit ute lite oftare iallafall. Det är ju iochfösig skönt att bara vara ute och gå men man måste ju ta sig i kragen hela tiden för att verkligen komma ut...hade man haft en hund så hade man kunnat göra de för hunden iallafall...en liten ursäkt för att lura hjärnan och göra nåt som kanske är jobbigt för kroppen.
Det kändes verkligen när vi hade varit ute o gått i drygt en timme...höftena vill inte hänga med lika bra som innan...men jag är inte det som är den.

Världen är allt bra orättvis!! det är alltid något som blir orättvisst behandlad eller som det sker dåliga saker för...hur ska man då hantera dettta.
Jag som är obervatör till allt som händer, ska jag bara sitta stilla och se på medan allt ont händer eller ska jag agera. Och om jag ska agera...hur sk jag gå till väga då. Det är inte det att man inte vill hjälpa till mn man vet bara inte hur. Ibland hjälper det att bara lyssna men då måste personen i fråga först prata. Det känns jobbigt att veta att någon mår dåligt och sen inte få lov att ge några tröstande ord.

allt löser sig:....jo det är klart men NÄR!!!
Ovisshet är något av det värsta du kan bli utsatt för.

Jag har nyss blivit medveten om att vår värld är full av oärliga och manipulativa människor som inte bryr sig om nåt annat än sig själv och dom i SIN närhet.
Jag förstår inte hur man kan med rent samvete agera så att en hel familj går under...och göra detta utan att blinka, utan att visa en uns av ånger.
Hade jag bara kunnat så hade jag gett dom samma behandling men jag tror väldigt stark på ett litet ord som heter KARMA.....what goes around, comes around!!! så sant, så sant!!!

/////Bella

efterrätt!!

Mmm!! snart ska jag och viktor kila iväg till willys och handla hem lite bär, vit choklad och glass. Det blir en efterrätt som heter duga. Så enkelt det är att göra oxå...de är nästan pinsamt så enkelt det är.

Jag lekte lite hemmafru innan idag så jag hade maten färdig när viktor kom hem..och jag hade gjort sallad och allt till maten oxå hehe...kändes faktiskt riktigt bra!! snart är vi en fulländad familj och jag längtar.

Imorgon ska viktor iväg och klippa sig men innan dess vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.....nåt hittar jag nog på.

7////////bella

cesar millan

Han är min hjälte *ler* nä men allvarligt, han är så bra och så duktig att man bara kan bli inponerad när man ser han arbeta.

Jag har laddat hem hela säsong 1 av hans program och jag är helt såld. Jag var hemma hos mamma och provade lite grejer som han gör på boss och det fungerade utmärkt. Sen att mamma inte tycker det är så kul när jag säger till henne hurhon ska göra är en helt annan sak.
Hon vill inte erkänna att Boss ibland är dåligt uppfostrad och hon tycker så lätt synd om honom så när jag säger till honom (jag höjer inte ens rösten) så tycker hon att jag är elak mot honom.

Nä jag säger bara det att när jag skaffar hund så ska jag min skäl ha den mest uppfostrade hunden i hela sverige hehe...nä men det är lätt att säga så nu men det kräver otroligt mycket jobb av en och tålamod för att få en bra och lydig hund.
Jag har alltid trott att det räcker med kärlek men nu ser jag att så många skadar sina hundar när dom ger dom för mycket kärlek.
Vissa tror att det räcker att man har en stor trädgård och att man släpper ut hunden där så klarar den sig själv....FEL!!! Du måste gå ut och gå med hunden och träna hela tiden...inte bara för att den ska bli fysiskt trött utan också psyiskt trött.

Jag längtar verkligen tills vi skaffar en hund, vi har båda sagt att det får bli när vi har hus och det är ju ett tag tills dess...så jag får väl snällt vänta och träna på Boss så länge.
Jag ska hem till mamma imorgon och se om jag inte kan gå ut och gå en lång runda med honom....kul kul!!!!

Jag o viktor var och köpte en bilbarnstol idag...tyvärr så hade dom inga i lager så vi får väntaett tag till innan vi får den. Nu börjar det verkligen närma sig...spännande! och jag känner verkligen mer för verje dag som går hur bebisen rör sig.
Jag både vill att bebisen kommer nu samtidigt som jag vill ha en i min mage länge länge till....det är så mysigt!
Nåt som jag har märkt är att jag uppskattar redan lugn o ro när jag får det. Det är väl nåt som hjärnan förbereder sig på nu....att inte få nån lugn o ro hehe.

Felix är väl ett gulligt namn...viktor har ju sagt nej till alla mina namnförslag så jag tvingade han att sätta sig och gå igenom en massa namn igår, för jag SKA ha ett namn på vårt barn när han/hon kommer till världen. Och det var vad han tyckte mest om eller vad han tyckte lät bra....Felix!! inte så pjåkigt!! fast han poängterade att han kunde faktidkt ändra sig sen....suck!!! beslutsångest eller vad *ler*.

god natt allihopa////bella

såå förbannad!!!

Min syster har blivit lurad av några fega små skurkar. Dom har alltså lurat henne på 4000 kronor....jävla svin!!! men dom ska få se..dom har lurat fel person.

Är det nåt jag hatar så är det folk som utnyttjar svagare människor. Det var hennes sista pengar och dom bara körde över henne....nä fy fan!

Men som sagt, sista ordet är inte sagt.

ledig!!!

igår var sista jobbdagen...så det betyder att jag nu är ledig i typ ett år eller nåt sånt....skönt eller??

Idag gick jag upp vid 9 sen hoppade jag in i duschen o sen var det iväg. 10.30 skulle jag vara hos barnmorskan och sedan skulle jag klippa mig (det är sant att håret växer onormalt mycket när man är gravid). Gick eller lunkade fram till busshållsplatsen, inväntade bussen. Kom fram till barnmorskan i tid....visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta för mig att gå dit...jag är ju inte direkt snabb nu för tiden. Men iallfall, hon kände på magen och mätte (31cm över magen nu) och lyssnade på bebisen. Allt var bra och jag förljde kurvan som jag skulle.
Snart är det dags för mig och viktor att gå på föräldrargruppen *ler* och det ska bli riktigt kul. Frida min kusin lärde känns jättetrevliga människor där så det hoppas jag oxå på. Den 19 januari är vår första gång. Innan dess så hade jaggärna velat ha hunnit hälsa på förlossningsavdelningen, ska bara få viktor att sluta tidigare nån dag.

Foglossningen spökar hela tiden nu, det gör inte direkt ont men det är en molande värk som är där hela tiden när jag rör mig. Speciellt om man har suttit stilla ett tag o sen ska röra på sig....inte kul!! Men va fan...lite ont ska man väl ha hehe.

Snart så tittar älsklingen in o försvinner lika fort igen, han ska iväg o åka skrisko med emil. Han är så rolig, blir som ett litet barn igen när han kommer ut på isen. Sen kommer Romina snart oxå....fårse vad vi hittar på. Hade behövt handla lite men som sagt, man vill inte gå några jätterundor med foglossning o allt.

Skulle åkt till jobb idag och lämnat nyklar m.m men det får nog bli imorgon istället, känner inte för att stressa iväg nu när viktor kommer hem, och jag har ju all tid i världen nu ju hehe.

/////bella

skriskoåkning idag!

nu har vi varit vakna i ungefär en timme och vi ska åka om en halvtimme. Det bär av till Mörarp och där ska vi åka skrisko. Jag är genomförkyld och har börjat få ont i halsen men ändå ska man envisas med att följa med...ja vadå!!! jag vill oxå ha kul. Så nu har vi gjort fika som vi ska ha med oss...mysigt är det på nåt sätt!!! varm choklad och nygräddade bullar.

Vet ej hur länge vi ska vara där men man är väl aningen trött  när man kommer hem, så då blir det sängen eller soffan..hehe. jag har vant mig nu att kunna gå och lägga mig mitt på dagen o ta en lur men vet ej om jag hinner det idag...då kommer jag säkert att bli grinig....viktors problem hehe!!!

ha det så kul idag/////bella

hemma igen!!

japp nu är man hemma igen. Vi har varit uppe i borås nu över helgen och träffat vikotrs moster o kusiner. Det var tyrevligt om det inte vore för min tråkiga förkylning. Har åkt på något skit nu och det verkar inte bli bättre.

Sofia och kristian ville bjuda med mig o viktor nu till helgen på en tur till gotland. Jag tycker att det hade varit kul att få komma iväg lite och sen är jag ju ledig oxå så det gör ju inte saken mycket sämre hehe.

Tänkte lägga ut min fina lilla pärla till salu på blockt imorgon...vill inte men samtidigt fattar jag ju att jag inte alltid kommer kunnna ha den. Vår lillafamilj blir ju inte direkt mindre. Så vi får se om det är någon som nappar på den och isafall vad jag kan få för den.
Så är det någon som är intresserad av med ford Cougar så hör av er...kramkram

RSS 2.0