bilder!

här kommer bilder från kalaset:



















så här fin blev hon i sina nya kläder =0)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen var vi på öppna förskolan i Mörarp i Fredes. Haha Veronika tror nog att jag förföljer henne. Här är lite bilder från den dagen:










Uppdatering!

Min älskade syster Romina har varit på sjukhuset. Hon fick ligga där i två hela dagar....tänker på dig hela tiden, vet vad du gick igenom usch!!
Men nu är hon hemma igen...hoppas att du mår bättre!! som sagt ring när du känner att du orkar.

Vad har annars hänt då? jo Lava hade kalas i söndes...lägger in bilder sen. Det blev lyckat fast många ringde och avbokade. Tråkigt att så många skulle bli dåliga...men men det är inget man kan hjälpa. Vi hade iallafall trevligt, jag tror inte att jag stressade så mycket som jag brukar göra...tror jag hehe. Lava fick många fina saker...som sagt lägger ut bilderna senare.

Idag har Mamma, Sofia, Max, Peter, Anna och Adam varit här. Vi bjöd på våfflor hehe...hade ju en del smet kvar från kalaset så det fick bli så.
Innan alla kom hem till oss så var jag ute en sväng och gick..tog en promenad hem till Sabina. Hon bjöd på gott kaffe. Jag har blivit en riktig kaffedrickare nu hehe. Min mage håller däremot inte med mig. Känner nu på kvällen att den gör uppror. Idag har jag nog druckit 7 koppar kaffe....det är mycket för att vara mig. Jag kokar till och med kaffe till mig själv nu om dagarna...vet inte om det är bra eller dåligt hehe. Nu känner jag faktiskt för att köpa en ny kaffekokare...den jag har är usel.
Hade gärna köpt en lattemaskin oxå...men dom är lite för dyra just nu.

Vi åker ju till Lalandia om två veckor....ska bli kul. Jag var inne på deras hemsida och kollade och GUD va dom har mycket grejer. Så på onsdag så får det bli en tur till väla...måste verkligen hitta en bikini nu.

Imorgon så bär det iväg till Öppna i Påarp...ska bli kul att träffa Veronika.
Nu så ska jag borsta tänderna och sen är det natti natti...får se om jag kan sova nu så många kaffe som jg har druckit hehe.

kramkram

PS. Tänker på dig Romina, hoppas att du kryar på dig snart....pussar i massor till dig. DS

Besök av Sara och Moa!



Dom små sötnosarna lekte så fint. Moa har blivit hela 10 månader nu...stor flicka.
Det var roligt med besök idag...hehe det blev en del bebissnack...men det gör inget. Det blir väl inte att vi ses så ofta men när man väl gör det så är det roligt.



Så här ser Sara ut för er som undrar. Vi gick i gymnasiet tillsammans och sen så har vi fortsatt att träffas. Hon fick ju Adam mycket tidigare än jag fick Lava så innan Lava kom in i bilden så var det inte så mycket träffar. Men sen fick man ju nåt gemensamt...dessa barn hehe.

Söta Moa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaha nu ligger Nova och slumrar där uppe. Jag passar på och bloggar och äter lite lunch. Det blev chili con carne idag igen...usch nu vill jag inte äte det på ett tag iallafall hehe..trött på det nu.
Idag skulle visst svärföräldrarna komma och hälsa på, trevligt! Jag har fortfarande lite sockerkaka kvar så jag ju nåt att bjuda på.
Igår så somnade jag nästan framför tv:n. Tanken var juatt jag skulle ut och springa...men jag komliksom aldrig iväg. Just nu är jag i en svackakänns det som...äter lite FÖR mycket gott gott och springer inte.
Men jag antar att det är rätt normalt...får nog snart tillbaka suget efter träning. Fia ville ha med mig på friskis...men nej det pallas inte nu.

Imorgon ska jag och Romina hämta vår käre far....han kommer hem från Thailand då. Ska bli kul att träfas och höra allt roligt han har gjort.
På förmiddagen så åker jag nog ut till Veronika i Mörarp...så Lava får leka av sig. Alltid kul att prata lite med kusinen. Stackars Viktor får ta bussen hem imorgon...hihi...hoppas han reder ut det *ler*

Gud vad jag är trött på dessa pengar....känns som att pengar styr vårt liv (det gör det ju i och för sig) och jag vill inte det. Man går ju alltid och oroar sig och tänker på pengar....är det så det ska vara. Jag tänker på nu i sommar....hur mycket kommer vi kunna göra här hemma i sommar. Har vi råd att göra vid kuporna och om vi har det...är det nåt kvar det resten som ska göras vid. När man köper hus så köper man nog lite huvudvärk oxå hehe. Vi får tillbaka en del på skatten...vilket var jätteskönt att veta. Men ändå så är det så mycket man vill göra.
Jag tror att vi får lugna oss till jag har börjat jobba....då blir det lite mer klirr i kassan.
Nä det har varit skönt att skrapa en lott och vinna 50 000 i 50 år.....men då hade man säkert fått andra bekymmer hehe.

Hoppas ni inte blåser bort idag....nu ska jag klä på Nova sen beger vi oss.
hej så länge!!!

Hej alla underbara människor!

Idag är en bra dag, solen skiner och det är varmt i luften. Jag har haft besök av en gammal klasskamrat idag, Sofia Hall heter hon. Vi har kännt varandra sen jag började 4:an i Bjuv. Det var nog ett år se vi sågs sist så det har ju hänt en del hehe. Hon fick träffa Nova för första gången och se huset för första gången oxå. Hon tyckte att det var jättefint.
Hoppas att det blir lite mer träffar nu när hon snart har pluggat färdigt. Jag måste ge henne en eloge oxå...fick reda på idag att hon har finansierat hela sin utbildning själv. Alltså hon har jobbar medan hon har pluggat så hon har inte behövt ta CSN lån. Jag kan nog inte ens förstå hur skönt det måste kännas, att vara skuldfri och ändå ha en riktigt bra utbildning...bra jobbat Fia!!!





Veronika kom hit igår. Hon åt min hemmalagade chili con carne, vitlöksbröd och grönsallad. Det blev en del över så vi ska festa på det idag oxå. Lava var rätt frälst i henne hehe...hon sprang över, bakom, på ja överallt runt henne hehe. Jag träffade henne innan på dagen oxå när jag var på öppna förskolan. Nova fick leka med dom andra barnen...eller ja hon lekte väl inte direkt *ler* hon sitter mest och pratar för sig själv. Honhar börjat prata jättemycket nu....hon överröstde nästan veronika när vi skulle sjunga haha.

Sen på kvällen så var det dags för desperate housewifes. Fia och Anna kom hit och satte sig till rätta i soffan. Barnen had elagt sig och killarna var ute i garaget...perfekt.



Anna och Peter kom förresten oxå till maten...blev förvånad att det blev så mycket över. Tyvärr så kunde inte Romina komma...hade varit trevligt med hennes sällskap oxå...men så är det när man frågar i sista sekunden hehe då kan man inte begära att hon ska släppa allt för att komma och smaka på min chiligryta *ler* men det gör inget...det bli fler gånger.

Emil och Stefan skulle komma hit en sväng idag...antar att dom ska spela dator. Emil skulle jobba lite på sin bil....bara bra..då kanske vi blir av med den nån gång hehe. Viktor skulle se om han kunde hitta en pumpgrej i förrådet....vi måste ha den så vi kan pumpa ut bensinen ur forden. Sen är det raka vägen till skroten...ska bli skönt att vara av med den.

Nu ska jag mysa lite med mina barn....passa på nu när jag inte har nån mat att laga. Tror nog att vi ska rita lite...vara lite kreativa...händer annars allt för sällan. Förresten på tisdag ska jag och Viktor på vårt allra första föräldrarmöte...ska bli kul!! Mamma kommer hit och passar våra små änglar. Hon blir så glad när man frågar henne...kul!
Japp nä då hämtar väl jag pennorna då. Ha en fortsatt fin dag....kramkram




besök av mamma idag!

Mamma var här på besök idag. Vi drack en kopp kaffe och hon mös lite med barnbarnen.
Alfred fick följa med till Novas stora förtjusning hehe...jag fick knappt i henne nån mat...hon skulle bara titta och känna på Affe hela tiden. Hon fick ett bra tag i läppen på honom hehe så roligt det såg ut och hon skrattade jättehögt.








Mamma hjälpte mig att mata Nova. Jag fick springa upp och lägga Lava hela tiden så det var lika bra att mamma tig över. Men lilla Lava ville inte sova middag ändå...så vi får väl se hur tidigt hon somnar ikväll. Det var likadant igår,...då ville hon inte heller sova middag...undrar om det är dags för henne att sluta sova middag. Jag får väl ge det ett tag och se om hon fortsätter så här, isåfall är det ju bara att skippa middagsluren.




"Lilla" Affe....han är så rolig. Jag jagade han ute i trädgården....hehe han var på väg att välta mig ett antal gånger.
Mamma sa att hon fick vara försiktig nu när hon har opererat knäet...jag bara skrattade och sa "du bryter nog mer än knäet om han springer in i dig". Han kan få upp en jäkla hastighet när han väl sätter fart. Vår sackrs gräsmatta fick lida då hehe...hoppas att den återhämtar sig nu till sommaren. Jag skulle ju göda den lite...vet inte om det är för sent nu...måste höra med Ann-britt, hon vet nog.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi var hemma hos svärföräldrarna igår. Dom bjöd på god middag =0)



Jag och Ann-britt tog vars en kaffe medan killarna var uteoch golfade lite hehe. Det gick väl sådär tror jag.
Lava var helt speedad när vi var där...vet inte vad det var med henne...men jafg antar att det bara är att vänja sig. Har märkt att hon inte riktigt vet hur hon ska bete sig när både farmor o farfar och vi är på samma ställe.



Innan vi åkte till Ann-britt och Jocke så var vi på kalas. Stig fyllde 83 år. Så då fick Lava träffa gammelfarfar och gammelfarmor oxå. Dom bjöd på goda kakor och tårta...mumma!!!



söndag!!

Japp nu är det söndag igen!! Tobbe sov här inatt, trevligt med besök av lillebror.
Jag fick sovmorgon idag...riktigt skönt!! speciellt när Lava kom upp 6 imorse...hehe..då var det bara för Viktor att gå upp med henne. Jag snarkade vidare till 9 tror jag. När jag kom ner sen så var alla igång med att spela innebandy...INOMHUS!!! bra förebilder va!!! hehe.





Lava ville oxå vara med såklart. Hon verkade ha lika roligt som dom andra två tokarna.
Jag säger hela tiden att familjen betyder allt för mig....men ärligt talat så är jag väldigt dålig på att visa det. Jag tror att det inte hade skadat tvärtom man hade nog mått riktigt bra att att visa dom hur mycket man uppskattar dom. Utan familjen är man ingenting.
Jag vet att innan så hade vi alltid jättemycket inbokat hela tiden, det blev liksom aldrig att man träffade syskonen sådär spontant. Det är så jag vill ha det...jag vill att dom ska kunna titta in bara så där, inte att man ska boka in ett besök två veckor i förväg. Men som sagt man har ju gjort så att det har varit ett måste.
Nova verkar oxå tycka om Tobias, hon bara skrattar så fort hon ser honom. Han har bra hand med barn får jag säga. Titta bara här så roligt dom två har det...söta är ni:



Tobbe hjälpte mig igår oxå när jag skulle såga ner två stora grenar. Detta äppleträdet hänger över på vår sida av uppfarten, på sommaren så är där en hel del ruttna äpplen då...tråkigt att plocka upp. Så jag löste det genom att ta en stege...Tobbe höll i den så jag inte skulle trilla (det var inte allt för stabilt) och sen började jag såga för hand. Jag kan ju säga att jag har lite träningsvärk idag hehe. Men nu är grenerna borta så det är skönt. Nu ska vi bara såga itu grenarna...dom är rätt stora så det lär ta ett tag. Men jag tror nog att vi kan få låna grannens elektriska motorsåg...han sa det igår när han kom ut. Han var väldigt tacksam för att vi hjälpte honom...hehe jag tackar bara för att vi fick såga ner skiten hehe.



Nu ska jag hoppa in i duschen...så adjö adjö!!!

Söndag!

Ja då var det söndag igen. Idag fick jag sovmorgon..skönt!! Lava kom in till oss vid 6 och då fick Viktor gå upp med henne...då var det riktigt skönt att sova vidare. När jag sen gick upp så var Viktor och Tobbe i full gång med att spela innebandy INOMHUS hehe...jaja så länge inget går isönder...bra förebilder dom är va hehe!!!





Lava ville ju oxå vara med....så roligt dom har det. Lava har verkligen tytt sig till Tobias...riktigt kul att se.
Nova verkar oxå tycka om min lillebror hehe....hon bara skrattar när hon ser honom. Det har ju inte varit så att vi har träffats så mycket...hoppas det blir annorlunda nu. Jag vill att det ska kännas naturligt för mina syskon att bara slå en signal eller komma och hälsa på.....alltså inte att man ska behöva boka in ett möte typ...och jag vet att innan har det nästan fått vara så för att vi har haft så mycket att göra hela tiden.
Jag skriver hela tiden att familjen är viktigast..men ibland är jag nog dålig på att visa det....det ska bli ändring på det nu. Jag tror att dom vet att jag älskar dom, men det skadar inte...tvärtom det känns riktigt bra att visa dom hur mycket jag uppskattar dom.
Utan min familj är jag INGET....det är dom som gör mig till den jag är.



Ni är viktiga

Ni är betydelsefulla

Ni är en del av mig

Ni är min familj

Ni har min kärlek

FÖR ALLTID


Igår så hjälpte Tobias mig när jag skulle såga ner lite grenar. Eller lite grenar var väl en underdrift....hehe. Det var två stora grenar som hängde över på vår sida av uppfarten. Så jag frågade grannen och han hade inget emot att vi sågade ner dom. Så jag stod där 4 meter upp i luften medan Tobbe höll i stegen. Han höll på att få en av grenarna i huvudet ( jag var väl inte så skicklig som jag trodde hehe) men han klarade sig med en hårsmån.
här ser ni mitt verk:


Veden har anlänt!!

Nu har vi 3 kubik ved i vedbon....skönt!! och det tog inte så lång tid heller, tur att man har många snälla människor som vill hjälpa till. Tack Christian för lån av bil och bärhjälp och tack Tobias för din hjälp.
Just nu så är Viktor och Tobbe iväg och spelar innebandy. Sen när dom kommer hem så blir det väl mys vid tv:n och lite gott att äta. Tobbe stannar nog och myser med oss....roligt att ha han här.

här är lite bilder från vedlastningen:





Dom duktiga pojkarna =0)



Nova fick vara inne och leka med mamma!!



lava skulle oxå hjälpa till...min duktiga flicka!!

Fel av mig!

Jag trodde det var idag jag skulle hämta pappa me icke icke!! Jag hade tagit fel på dagen...det är inte förrän nästa fredag som jag ska hämta honom. Ja där ser man, som det kan bli när man är förvirrad som jag. Tur att man har en syster som håller koll på mig hehe.

Idag har jag varit och älsat på Veronica på hennes jobb, hon var i Mörarp idag. Jag hade aldrig varit där förut så det var roligt. Dom hade det jättefint...verkligen helt underbart. Stor plats och hur mycket som, helst för barnen att leka med. Jag träffade Tina med sina små gullungar Astrid och Siri. Vi betsämde att vi skulle ta oss till busfabriken nån dag....kul kul!!
Vi fikade på nybakade bullar och gott pålägg. Väldigt trevliga människor får jag säga...väldigt inbjudande. Det är inte helt omöjligt att jag åker dit fler gånger.

Nu när jag kom hem så fick jag ett ryck...jag vill möblera om. Jag vill inte ha dom spegelgarderoberna längre...tycker dom ser tradiga ut. Så jag tänkte att jag kunde sätta in den ena i hörnan bakom tappan (där syns den ändå inte) och sen slänga ut den andra. Då blir det mer plats till FINA saker. Vi hade behövt ett skoställ i hallen....men vet inte vad som passar in. Just nu har vi ändå inga pengar att köpa nåt skoställ men man kan ju börja möblera lite iallafall....då känns det som det är nytt hehe.

Idag är vi hembjudna till Fia och Christian. Ska bi roligt att vara hemma hos dom för en gångs skull. Det blir ju lätt att vi alltid är här....vi har ju platsen. Men ibland är det roligt att komma iväg lite oxå.
Oh! nu kom posten....måste kolla...tänk om deklerationen har kommit (knappast troligt) hihi.
Hoppas ni kan ha det lite trevligt idag fast det tråkiga vädret.

kramkram

Regniga torsdag....

...sååå tråkigt. Fast min bror Tobias var ju här idag och lös upp tillvaron lite. Vi snckade lite om livet i allmänhet...roligt att få hans syn på det hela.
Imorgon kommer han hit och ska vara barnvakt. Jag ska köra och hämta pappsen på flygplatsen i malmö så jag behöver lite plats i bilen hehe...han har säkert lite bagage oxå.
Ska bli kul att höra hur han har haft det. Romina kanske oxå skulle följa med...får se imorgon.

Jag har rensat ut i vedbon nu...så nu kan vi lasta in all vår ved....som vi inte har!!!!
Tanken var ju att vi skulle köpa den i helgen-....men nu vet jag inte längre. Problemet är att veden tar ju slut rätt snabbt nu...alla passar på och köper nu. Så jag känner stressen komma över mig lite.

Jag lagade en god flygande jakob idag...vi skulle ju få fint besök så då fick man lyxa till det ju. Det blev väldigt gott...jag åt till och med lite för mycket...så jag var rätt trött efter maten. Men inte stoppade det mig från att gå ut och lasta färdigt takpannorna.....duktig jag é va!!!
Tobias och Lava mös framför tv:n och tittade på händige manny medan jag var ute och kämpade i regnet. Lite roligt är det att Lava känner sig så bekväm med honom....jag menar han har ju inte träffat henne så mycket ju. Hon slog sig innan och då gick hon till Tobias för att få tröst...det är rätt duktigt av henne.
Jag fick prata lite med Eva en stund när hon skulle hämta Tobbe....alltid trevligt, hon är alltid lika rolig hehe.
Jag fick höra att Uffe mådde bra och så...skönt att höra. Jag håller tummarna för dig Uffe och mina tankar är hos dig. Hoppas verkligen att allt blir bra nog....men det blir det säkert.

Nu ska jag mysa lite med Nova innan hon ska nanna.....god natt på er!!

kramkram

Tårarna rinner....

....ni får ursäkta mig, jag lyssnade på Rominas klipp som hon har lagt ut precis....kan verkligen inte sluta skratta.

Lyssna på dem om ni vill få er ett gott skratt: www.romina.devote.se

Jaha då har man köpt en ny bil nu då. Det blev en Seat Ibiza kombi. En miljöbil, vit till färgen och jättefin.
Så här gick det till:
Viktor ringde mig igår morse vid 6.40 ungefär.....han sa att bilen hade kapsejsat. Han hade kört på motorvägen när bilen började gå segt...och när han kom på motorvägen så tändes oljelampan....sen var det kört.
Det måst ha blivt nån oljelekage för det var inte alls längesen vi fyllde på oljan.
Så snälla svärmor fick bogsera Viktor hem och sen fick han och jag och Nova åka iväg och kolla på bil.
Vi hade ju tänkt köpa bil ändå men det var precis så här jag INTE ville att det skulle bli. Jag vill kunna tänka över mitt val ordentligt och räkna på det så att man klarar av ett bilköp.
Vi åkte runder till typ alla bilaffärer på hela berga....och sista affären vi var i innan vi skulle till ford (vi ville ju ha en ford fiesta) var Seat. Vi tittade lite och sen kom en försäljare och hjälpte oss....han visade oss till denna skönheten. När han sa att det var en miljöbil så var jag "hocked" hehe. Nä men den dricker 0,5 liter milen så vi kommer spara in en hel del bara på bensinkostnaden. Sen är den skattebefriad i 5 år. Den hade alla tänkbara tillbehör...ingen som man skulle betala extra för som man vanligtvis får göra.
Nä det kändes riktigt bra om jag får säga det själv. Ibland tror jag att vi fegar lite för mycket....nu blev det ju bra ändå...även om det inte gick till som vi hade tänkt oss.

Så idag klockan 16.00 så hämtar vi bilen och skriver lite papper och så. Jag och barnen ska ta bussen in till stan när jag har hämtat Lava på dagis. Det blir en iten utflyckt för dom hehe.
Upptäckte idag att Nova börjar bli lite för stor för åkpåsen och för att ligga där hon gör i vagnen. Det är nog dags att flytta på Lava så hon sitter "där nere" och Nova "där uppe". Hoppas bara inte att det är för kallt för Nova....det är ju fortfarande rätt rått i luften. Det kände jag idag när jag gick till dagis UTAN vantar.

Snart så bär det iväg till Lalandia med Älsklingen och Lava. Det ska bli riktigt mysigt att bara kunna ro om Lava för en gångs skull. Jag blev lite ledsen inombords igår, känns som vi bara skäller på Lava hela tiden. Hon hittar på en massa hyss nu, men jag tänker inte på att hon kanske gör det för att få min/vår uppmärksamhet.
Ingen har sagt att det skulle vara enkelt att vara förälder.....det här med skuldkänslor kan förtära en om man inte är försiktigt.
Men nu ska vi som sagt få en hel helg med vår lilla stjärna och detvska bli sååå underbart. Det blir ju lite tajt ekonomiskt med tanke på vårt senast köp hehe men det fixar sig nog ändå.....ja det får det göra helt enkelt.

Ooh! jag vill ha deklerationen nuuuu....vill se om man ska skratta eller gråta hehe. Hoppas vi får tillbaka en hel del...det hade hjälpt oss en massa nu i sommar.
jaja men nu ska jag mysa med Nova lite.....hon sitter i gymet oc leker så fint för sig själv...så nu måste jag dit och störa henne hehe.
ha en underbar dag mina kära vänner////
kramkram

Måndag!

Så var denna helgen över. Vad hände då...jo jag och vitktor skulle vara lite flitiga och slänga en massa skräp. Det blev två värndor till tippen medan Farmor passa småbarnen. Det var verkligen skönt att få det gjort...även om jag hade velat få tusen mer grejer gjorda. Vi fick klart besked av våra grannar att få såga ner den där grenen som hänger och slänger över på vår sida. Tyvärr så fanns inte tiden där ihelgen så vi hann inte med det. Jag hade tänkt fixa det idag men kom på att jag behöver hjälp med att hålla stegen när man sågar grenen...vill helst inte trilla över till grannen hehe.

I fredes så var Fia, Christian, Anna och peter här. Vi kollade på melodifestivalen och killarna spelade kort.
Det var trevligt med god mat och väldigt god efterrätt. Folket åkte hem vid 22.30 så det blev inte så sent heller...skönt.

Idag ska jag och Sandra på Me&I party (barnkläder). Det ska bli kul att ses utan barn för en gångs skull hehe.
Mamma kom och hjälpte mig idag. Ni förstår att jag har kommit på en svaghet med vårt veckohandlande. Vi åker ju inte och handlar förrän på måndag efter vi har ätit middag... men vi har ju ingen middag hemma. Jag handlar ju hem så det ska räcka till på söndag och inte mer....hm!! så jag fick låna mammas bil medan hon passade barnen. Åkte ner till allivs och köpte färs, lök, banbuskott och vattenkastanjer....och vad blir det...risotto!!!

Igår var jag på busfabriken med Lava...Johanna skulle firas och Sara hade hyrt en rum där. Lava var ju minst såklart men hon hängde med rätt så bra ändå. Hon är så duktig..håller reda på var jag är hela tiden. Hon försvann en gång..blev jätteorolig...men då såg jag henne vid utgången. Hon stod där alldeles själv och tittade sig runt omkring. Fick såna skuldkänslor för hon trodde säkert att jag hade övergivit henne...eller ja men det kändes så iallafall.

Jag sitter just nu och väntar på besiktningsmannen. Han skulle komma idag men vi vet inte vilken tid. Så jag ha snällt fått sitta hemma idag. Hade ändå inte kunnat åka nånstans...jag har ju punktering på vagnen. KÖP ALDRIG LUFTHJUL......är så trött på dessa punkteringar.
Mamma är en ängel och tig med sig slangen hem...hon skulle laga hålet så jag kunde hämta den sen. Jag behöver ju vagnen imorgon när Lava ska till dagis.





hoppas ni får en trevlig dag...kram på er!!!


installation!

Japp nu kommer dom snart och ska installera vår nya kamin...det ska bli skönt. Det är riktigt kallt här nu...tror nog att det beror på att vi har ett fett hål i väggen (där kaminen ska in).
Men jag tror inte på att vi verkligen ska ha kamin förrän den sitter i väggen och elden är igång. Är van vid att bli besviken när man får upp förväntningarna så jag skippar det helt enkelt.

Jag ska sätta på lite kaffe så jag kan bjuda gossarna på det när dom kommer...dom är säkert trötta hehe.

Gizmo har nog varit slagsmål...han var jättesmutsig när han kom in och kröp längs med golvet. Jag fick inte röra vid honom mn jag var ändå tvungen...måste ju se om han har sår eller nåt. Så jag fick ta in honom i duschen och tvätta av honom...inte populärt kan jag berätta. Jag hittade inget på honom och nu ligger han där uppe och sover. Hoppas det inte är nåt allvarligt.

kramkram

besök av mammsen!



En fin bild på Mormor och Barnbarn =0)



Här har vi Alfred...lite söt är du ändå hehe.



Lava hade roligt med Alfred. Dom lekte där ute...Lava sprang och jagade Alfred och den fege hunden sprang hela tiden iväg. Men man var tvungen att vara på sin vakt..han kan vara rätt så klumpig och vissa gånger var han nära på att springa ner henne hehe.
Han blev rädd för hennes cykel och började hoppa och skälla....haha vilken min Lava fick då...tror nog att hon blev lite rädd. Men sen när hon fattade att han var rädd för den så cyklade hon efter honom hihi.




Mamma fick hjälpa till först innan hon vågade cykla själv. Cyklen har Lava fått av mamma...den har Lava haft mycket roligt med. Nu till sommaren hoppas jag att hon ska kunna cykla ordentligt med den. Just nu så tar hon bara i med benen och går fram typ.




Ja mamma var snäll och kom och hälsade på fast Nova var sjuk. Jag bönade och bad...tråkigt att vara hemma själv en hel dag till. Lava behövde leka av sig oxå och jag kan ju inte leka med henne så mycket nu när Nova är sjuk. Så mamma lekte med henne medan jag tog Nova.
Mamma köpte med sig en semla till moi...tack så mycket...väldans god med en kopp kaffe.

Det är så roligt när Mamma kommer hit och hälsar på...speciellt när det är så spontant. Det blir inte att vi träffas så mycket tyvärr....tråkigt för Lava blir blyg nu när hon kommer. Vill ju att hon ska reagera så som hon gör när hon ser Ann-britt och Jocke. Men nu till sommaren så kanske det blir lite mer av det.
Mamma sa att hon skulle köpa en pool till oss nu till sommaren.....otroligt generöst för nån som inte har så mycket pengar. Men vi får väl se hur det blir....får se hur mycket pengar man får av staten i juni månad haha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modellposé!!



Dessa fina kimonos fick Lava av Pappa när han var i Thailand nu sist. Har inte haft kameran så har inte kunnat fota henne...men nu så. Riktigt fina är dom och hon tycker väldigt mycket om dom. Dom är så fina att man nästan är rädd att hon ska förstöra dom. Tack så mycket Pappa..dom är mycket uppskattade.
Min fina lilla thaiflicka hihi.

Ha det underbart i den fina vårsolen idag.
kramkram

Presenter!



Denna fina tröjan fick jag av Romina igår, den är underbart skön. Det är så roligt när man får kläder från andra....denna tröjan hade jag aldrig kollat på om jag hade varit ute och shoppat. Jag är så feg så jag kollar bara på dom vanliga kläderna. Men sen så får man såna här guldklimpar ibland hehe....nu kanske man vågar handla lite annorlunda kläder. Ja du får helt enkelt följa med nästa gång jag ska shoppa Romina *ler*





Denna fina scarfen fick jag av Veronika...älskar färgen...den kommer jag att se brun ut i sommar hihi.
Får bara inte glömma att klippa av lappen hehe...såg lappen nu när jag kollade på fotot.
Jag har en annan halsduk som är som denna...tycker dom är helt supersköna. Speciellt om man bara ska gå hemma och mysa...då är denna pricken över i:et.



Min lilla sjukling =0( hon bara sover just nu....hoppas det är för att kroppen ska återhämta sig. Hon har inte kräkt nåt mer nu...håller tummarna. Jag fick ner lite gröt innan....om hon hade fått bestämma så hade hon nog ätit en hel skål gröt...hon är jättehungrig. Men dom sa på 1177 att man bara skulle ge lite lite så hon inte skulle kräka igen. Så hon får vatten med jämna mellarum och det har hon fått behålla.
Krya på dig min lilla älskling...usch jag lider när dom är sjuka.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*
Det fanns en gång en underbart vacker ros

Denna rosen hade blodröda fina blad

Den hade den mest underbara doft

Men eftersom den var så underbar

Så doftade alla på den

Dom smekte dess sidenlena blad

Alla villle ha en del av den

Men ingen gav nåt tillbaka

Till slut så vissnade rosen

Utmattad och svag

Den orkade inte upprätthålla sin skönhet

Bara för att den gav och gav och gav

Men begärde inget åter

*

Denna rosen har ett namn

ROMINA

För du är vacker på insidan lika väl som på utsidan
glöm inte det.

puss

Hurra hurra!!!

Grattis på min födelsedag hehe...och ett stort grattis till min kära bror så oxå fyller år idag.
Igår hade vi kalas för MOI och det var riktigt kul att så många kunde komma. Tyvärr så var Nova dålig...tråkigt för min lilla ängel. Hon är fortfarande dålig idag så det är nog nåt magvirus...jag HOPPAS HOPPAS bara inte att hon smittade nån annan på kalaset...känner mig som en skurk isåfall. Typiskt att hon skulle bli sjuk just igår..men man kan ju inte välja sina tillfällen =0(
Lilla pucko Bella hade ju inte kameran framme...så jag har tyvärr inga bilder att visa.
Men jag kan berätta vad jag fick:

Viktor: En navelpiercing =0)
Romina: En underbart skön tröja...har den just nu.
Veronika: En sjal...fin fin!!
Ann-britt och Jocke: En resväska som matchar vårt vardagsrum hehe
Ami o Mattias: Pengar till Turkietresan.
Bodel o Uffe: Pengar till Turkiet.
Mamma o Kewin: En stegräknare och ett par hörlurar.
Sofia o Christian: Hörlurar
Jenny, David o Milo: Massageolja och badskum som doftar helt underbart.
Monika o Bertil: Pengar och choklad.
Sabina och Adrian: Fler fina kaffemuggar..å så fina dom är.
Familjen Hansson: Doftoljor och en sån sak som man värmer dom i. Har använt Apelsindoften...mumma!!!
Sandra och Lova: Pengar till Turkiet.

Så jag tror att jag fick med alla nu. Tack än en gång för att ni gjorde min dag så fin....ses snart igen när Lava fyller år hehe.

I lördes så var jag och Fia ute med hennes jobb. Vi var på telegrafen i Ängelholm. Detvar ett riktigt mysigt ställe som jag lätt hade kunnat gå och äta på fler gånger.
Dom bjöd på örtmarinerad fläskfilé i murkelsås med potatisklyftor.....himmel på en tallrik. Sen fick vi Vit chokladmousse med bärkompott...riktigt mumsigt. Dom bjöd på en välkomstdrink så den slank ner....sen satt jag bredvid en väldigt generös dam så beställde in shot efter shot hehe...det märkte jag morgonen efter hehe.
Vi dansade och hade kul hela kvället...riktigt lyckat får jag säga.
Här är lite bilder från kvällen:



Söta lilla Fia....underbara människa!



Haha snygga tjejer!!!

Nä nu ska jag ta hand om mitt sjuka barn. Tycker synd om Lava...hon har tråkigt nu när jag måste ta hand om Nova hela tiden. Ja det är tråkigt när dom är sjuka.
Men men ni får ha det så bra idag....kram på er!!!




Lite nya bilder!



Lava spexar som vanligt hehe....ett riktigt busfrö har hon blivit. Här sitter hon på stolen för hon har fått "timeout", Viktor visste inte det så därför busade han med henne...tack för det Viktor. Det verkar inte som att det räcker nu för tiden...hon verkar inte bry sig längre helt enkelt. Får väl börja med nåt annat. Har ni några tips eller så så får ni gärna dela med er.



Nova sitter så fint nu för tiden....är så stolt över min duktiga tjej.



Hela familjen är samlad..eller ja nästan hehe. Vi skulle mysa lite så jag bäddade till oss i köket.



bra att man inte ser skelögd ut på den bilden *skrattar*



En härlig liten skit som nästan alltid är glad. Fattar ointe att vi har haft sån tur att få två små underbara flickor.

Nu ska jag åka och handla grejer till imorgon....då ska jag har kalas!! Ska bli kul att träffa alla vänner och familjemedlemmar. Jag ska baka tårta och bjuda på kakor och bullar....det kommer bli mums!!
Viktor ska ha Emil och Stefan här ikväll...dom ska spela dator...kuli juli!!!
Jag ska åka iväg med Fia, hennes jobb bjuder med mig på kickoff så vi ska äta trerätters och dansa lite.

Igår var vi på Minnas kalas...jag lägger upp bilder sen. Det var kul att träffa familjen Korodi igen...alltid så snälla och rara. Viktor blev lite på "lyset" hehe men det är han värd.

Nu ska jag ta mitt lilla busfrö...hon lyder inte hehe...som vanligt!!!
kramkram


Onsdag!

Idag verkar vara en bra dag, förutom att jag har träningsvärk som gör ont ont ont. Mindre trevligt var det att gå med Lava till dagis.

I söndes var vi på kalas, det var Lova som fyllde två år.
Vi fick god tacopaj och mumsig tårta. Jag ska nog härma Sandra lite och ha tacopaj när Lava fyller år...det var enkelt och riktigt gott.

här är lite bilder från kalaset:







Sen igår så var jag hos Veronika på öppna förskolan. Vi snackade en del om allt möjligt. Du är en stark människa Veronika....hoppas du vet det.
Nova fick dansa och sjunga lite....antar att hon tyckte det var roligt.
Sen fikade vi...mumsade på goda mackor!!







Alltid lika trevligt att hälsa på i påarp. Sen när jag skulle hem så var tåget försenat...typiskt...så jag kom för sent till dagis..hoppas dom inte blev allt för sura på mig.
Tydligen så kan Lava klä att sig sina ytterkläder själv...det sa dom idag iallafall. Så nu får hon väl göra det hemma oxå...ska bli roligt att se hur hon reagerar i eftermiddag när jag hämtar henne.
Hon har blivit så snål med både pussar och kramar...tråkigt. Hoppas det bara är en fas.

Jag glömde lägga in bilder från nu när vi var hos pappa...here they are:







Önskar min syster stort lyckatill nu när hon snart ska på arbetsintervju. Hoppas verkligen att du får det...det förtjänar du =0)
Nu ska jag värma lite mat från igår...kålpudding...mums!!

ha en underbar dag...och var rädd om er.


RSS 2.0