natti natti

Sitter och tittar på en film nu, reklam och jag springer till datorn för att hinna med att blogga lite. Efter filmen är det sängen för mig, jag känner hur mkn kropp skriker efter sömn men jag vill ändå se klart på filmen.

Imorgon ska jag hälsa på pappa. Han åker till jobb klockan 12 så jag få åka tidigt, ska ta tåget 8.28 från ramlösa till ängelholm. Så trött jag kommer att vara. Lava sover inte längre än till 8 iallafall men jag få nog gå upp lite tidigare så jag hinner med allt. Jag tog disken nu så jag slipper det imorgonbitti.

Fia var här igår och sov här till idag...det var trevligt. Vi åt gott och tittade på film. Idag har vi oxå ätit gott...lite extra gott kanske hehe. Så imorgon är det tabu med godis igen. Jag klarade mig rätt så bra nu i veckan...och jag åt bara godis igår...det är ju lördag. Jag ska väga mig imorgon så får vi se vad resultat blir.

Hoppas hoppas att nissen från banken ringer imorgon......hoppas!! så man kan vara lugn sen. Tänker lite på sabina och adrian oxå...det måsta vara lika jobbigt för dom att sitta på nålar. Nä så fort detta är klart så kan man gå vidare...så känns det. '

nu börjar filmen igen.....go natt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0