snörvel!

ja så låter jag nu för tiden hehe, jag bara snyter mig hela tiden och ändå så är jag täppt hela tiden. jag vill inte överdosera nezeril heller så jag får sdnällt vara täppt till jag går och lägger mig.

Jag och Lava var hemma hos sandra och Lova idag...dom lekte...eller Lova lekte, Lava satt mest och såg rädd ut så fort lova närmade sig. Lova leker lite tuffare än Lava och nu har nog Lava blivit rädd för henne. Men hon behöver tuffa till sig lite så jag låter dom hållas.

Nu ska viktor duscha sen ska vi iväg till ekeby möbelaffär och kolla lite sängramar igen. Dom kanske har fått in nåt nytt, annars ska vi kolla en gång till på en ram som vi såg sist vi var där.
Sen när vi har varit där så ska vi vidare hem till Fia och Christian..dom ska bjuda på lite mat...alltid trevligt när man slipper det hehe.

Jag ringde till babyland idag angående våra hjul på barnvagnen...dom ska nu skicka hem 4 nya slangar...dom riktigt slangarna denna gången....och det ska vara crescents egna slangar..så frhoppningsvis så håller dom ett tag hehe. Hon förstog mig när jag pratade med dom att jag var frustrerad på dessa slangar som vi har köpt. Sen sa jag oxå att den slangen som vi köpte var hål i...men då sa hon inget...så jag får nog inte en ny. Jag skiter i dom jag har köpt nu jag vill bara ha dom nya riktiga slangarna så man kan börja använda vagnen igen. Nu idag har det ju varit skitfint väder..riktigt tråkigt att vi inte har kunnat gå ut och promenera.

Ja just det, nu när jag var hos sandra så vägde jag mig och vet ni vad...jag har bara gått upp 0,5 kilo än så länge..och jag är i vecka 19 nu...snart halvvägs. Så nu blev jag ännu mer sporrad till att äta nyttigt och inte gå upp så mycket i vikt. Jag hoppas ju på att jag inte ska behöva gå över 20 dagar med denna bebisen men Om jag gör det så ska jag ändå inte gå upp några 30 kilo...så det så. Sandra har börjar eller hon har hållit på i 5 dagar nu med såna måltidsersättningar...och det har verkligen gett resultat...kul för henne. Jag ska oxå ge mig på träning och sånt sen när nästa har kommit ut...bikinisäsongen 2011 here we come..hehe.

Nu ska jag gå och snyta mig....vi hörs imorgon////kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0