vilken underbar dag!

ja det har verkligen varit jättefint väder idag. Jag hade ju tänkt göra så mycket idag men det blev inte så. Istället fick jag umgås med min underbara lilla tjej hela dagen idag. Jag åkte hem till sandra innan idag och var där ändå till 2 eller nåt...tror ni att Lava ville sova nåt..nä då. Hon och Lova var vakna hela tiden..kämpade verkligen för att hålla sig vakna och var riktigt griniga till slutet. Sen när jag gick så somnade hon direkt i vagnen hehe. Jag gick hem sen och då gick jag förbi en pump till vagnen...så jag tänkte pumpa det ena däcket..men vad händer då, Jo då suger den ut all luft istället hehe och så gick det inte att pumpa i luft i den överhuvudtaget...snacka om att jag har tur med den vagnen.

Vi var med Lava hos BVC idag.....hon hade gått NER i vikt sen vi var där sist...inte bra. Nu väger hon 8400 kilo..inte mycket alls. Hon fick sina sputor oxå...så ledsen hon blev då.

nu ska jag och viktor mysa framför tv:n...så om ni ursäktar *ler* kram













pappas flicka hehe!!!









vi är ute på en promenad. Lava vill helst inte sitta i vagnen längre..ska gå själv hela tiden hehe.








Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej på er!

Hoppas ni mår bra...e inte helt säker på när det e Lava fyller (imorrn?) men vill iallafall skicka grattiskramar från oss 3, kramkram Jenny, David & Milo

2010-03-26 @ 08:38:07
URL: http://yogajenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0