nova reste sig.....

...nu precis...o va kul!! hon satt på golvet precis bredvid leksakslådan....plötsligt så drar hon sig upp och ställer sig mot lådan....min stora tjej!
Måste dokumentera detta nu i bloggen så jag kan gå tillbaka sen när jag ska fylla i hennes bebisbok.

Ann-britt och Jocke var här precis o hälsade på..mamma oxå. Hon hade köpt en fin klänning till Lava...tack så mycket mormor.
Jocke och Ann-britt skulle åka till driven nu och slå lite, riktigt golfnördar har dom blivit hehe. Men det är kul att dom har hittat nåt som båda tycker om, det är rätt viktigt i ett förhållande....några gemensamma nämnare iallafall.

Imorgon ska Anna och Adam komma på besök....vi ska ta en långpromenad och möta dom. Idag gick jag och Viktor med barnen en sväng till allivs.....det var varmt men skönt!! Så då fick jag dagens motion...tyvärr så förstörde jag den sen när jag tryckte ex antal kakor hehe.
Vi var på öppna i Billesholm imorse.....det var roligt, Lava blir så glad när vi åker dit. Hon målade lite och lekte med lera...sen dansade vi och sjöng. Sen när vi kom hem var hon alldeles för trött för att äta så det blev sängen direkt för henne. När vi hade ätit så gick jag oxå och lade mig en stund, jag sov dåligt inatt så jag har varit rätt trött idag. Denna värmen påverkar mig mer än jag tror, Hade jag bara druckit mer vatten än vad jag gör så hade jag mått mycket bättre.

Fick reda på igår att Eva har blivit inlagd, tänker på dig!!! Hörde att hon skulle få komma hem idag. Ska ringa nu och höra hur det är med henne....usch!! man blir så orolig, och medveten om hur skört livet är.
Japp men då tackar väl jag för mig då...ha en trevlig kväll!!! kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0