Underbara barn

Dom kan driva mig till vansinne ibland, det ska jag inte sticka under stolen med. Men när jag tar ett steg tillbaka och får lite perspektiv så inser jag varje gång att jag har två helt underbara barn. 

Dom är så olika i sina personligheter. Var och en har otroliga styrkor och svagheter som gör som mänskliga, ödmjuka. 
Jag är så tacksam att jag får vara just deras mamma. 

Idag hade Lava tvättat och börjat på maten när jag kom hem från jobb. Hon höll mig sällskap ett tag och sen tog hon soporna och gick för att slänga dom. 
Vilket barn gör det liksom (många förhoppningsvis). 
Lava är smart, empatisk och en underbar vän. Hon har visioner om framtiden som jag inte ens i min vildaste fanatsi kunde drömma om. 
Paleontologi är hennes dröm. Animering är ett intresse som växt fram mer och mer. Hon frågade mig senast igår om det fanns skolor där man fick lära sig att rita och animera. Vilka fantastiska drömmar 🥰
Nova kämpar varje dag med sina läxor. Hon brottas med osäkerheten kring sin kunskap men hon gör det outtröttligt. Hon är den starkaste jag vet. Hon är sin egen person och vågar sticka ut även om det betyder att hon inte passar in i normen för hur en flicka ska vara. 
Jag önskar att jag vågade vara som henne. 

Hade jag kunnat kika in i framtiden för att se vad som väntar mina älsklingar så hade jag gjort det. Jag vill att de ska lyckas med allt som de tar sig för. 
Jag menar inte materiella saker.
Jag menar att deras lycka är det yttersta målet. 
Min roll som förälder är att ge mina barn de förutsättningarna som möjliggör en chans till lycka, vad och hur de nu definierar lycka. 

Jag är stolt.
Jag är tacksam. 
Tillsammans gör dom mig stark. För dom är min lycka ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0