V formen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På 1177’s hemsida står det så här:
All form av rörelse kan påverka din hälsa positivt. Du blir piggare, starkare och minnet kan förbättras. Dessutom sover du bättre. Risken för sjukdomar och benbrott minskar också. Försök därför att få in mer rörelse i vardagen och undvik stillasittande.

När vi pratar om träning så är det viktigt att poängtera att ett träningspass kan se ut på många olika sätt. Jag föredrog tidigare att gå en PW medan jag nu hellre styrketränar på gymmet. Det viktigaste är egentligen inte hur du tränar, utan att du faktiskt gör det.

Just nu är det svårt att få till träningen så att den är konsekvent. Men jag vill så gärna hitta till en plats där jag inte behöver tänka på att träna, jag bara gör det.

Jag behöver träningen. Inte bara för att jag får en stark kropp. En av de viktigaste anledningarna är att endorfiner i vår hjärna frigörs efter ett träningspass, vilket inger en välbehagskänsla. Vi blir också mer stabila i våra känslor av träning, vilket gör det lättare att hantera känslor som ångest, nedstämdhet, oro. Dessutom kan träning vara ett bra distraktionsmoment som hjälper till att bryta negativa tankemönster. 
Jag märker direkt när jag har fått träna några dagar extra.
Hur jag mår, min energi….att jag orkar hålla en social balans. 

Jag har en önskan om att nå vissa mål. Sen blir man nästan aldrig nöjd. Men just nu känns det riktigt bra. 
Ni ser på bilderna hur ryggen växer fram. Armar och axlar kan definieras mer. 

Jobbet fortsätter 😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0